2 la suta din oameni - cred 3 la suta - cred ceea ce ei cred, si 95 la suta din oameni mor, mai degrabă decât să fie de gândire. - Bernard Shou
Puteți contesta acest fapt. Puteți lua de la sine. Hai să o facem (pentru cei care nu înțeleg, să ia acordat titlul acestui post (este pe partea de sus, cu litere aldine.) Axiomă cuvânt este poziția inițială a oricărei teorii, care urmează să fie luate în cadrul teoriei adevărului fără a avea dovezi și dovezile care stau la baza alte dispoziții)
încercări de persistente pentru a remedia această situație conduce la războaie crize revoluții. Dar nu se schimbă nimic.
Exemplu: Avem un milion de oameni pe 50.000 de oameni inteligenți. Anihilează 950000. Pare a fi un paradis ar trebui să vină? Dar aceste 50 mii, apoi împărțit la 95% și 5%. Problema este de nerezolvat.
În lumea reală, doar 5% dintre oameni sunt bogate. Dacă le distruge pe toate împărțite în mod egal, nu se schimbă nimic. În lumea acest procent va rămâne. Este imposibil să dekulakize infinit. Aceasta va conduce pur și simplu la distrugerea omenirii.
O adevărată luptă întâmplă în pyatiprotsentnikov clan. Ele sunt în război unul cu altul, incitarea o masă la fel ca concurenții săi. Dar du-te. Lenin a spus, că va distruge toate bogați și va fi fericit. Deposedarea și alte acțiuni care nu au condus la egalitate. 5% nisa ocupata nomenclatura de partid.
Aici sunt cuvintele lui Tsiolkovsky - „Fiecare persoană creativă trebuie să fie distruse, deoarece împiedică trăi în pace“ - este sloganul de nouăzeci și cinci la sută din populația lumii. Nouăzeci și cinci la sută din populație crede că nenorocirile lor, sărăcia, boala, moartea prematură etc. depind de cinci la suta - .. Oamenii creativi care mananca toate lucrurile care sunt subnutriți și nouăzeci și cinci la sută. ... Ei viciously urăsc aceste cinci procente sunt creativi și gata să taie gâtul lor.
De îndată ce apare posibilitatea, sloganul, ideea unificării masei pe pogromul, acesta din urmă începe să distrugă bogați, inteligente, intelectuali și așa mai departe. Mulțimea nu se poate calcula că se aruncă departe înapoi. Lipsit de locuri de muncă, noi descoperiri sau doar oameni buni.
Din moment ce aceasta este natura omului, nici una dintre ideile moderne și sistemele politice nu vor fi în măsură să schimbe această proporție. Putem încerca doar pentru a face pe cei care sunt în partea de jos trăiesc în demnitate. Pentru a face acest lucru, omenirea trebuie să se bazeze pe știință. Să-i cel puțin să fie bine hrăniți și să aibă adăpost. Echilibrul nu se schimbă. Odată ce factorul de schimbare, de exemplu, mai mare de 5%, devine începând bogat sau criză economică sau de revoluție sau de război. Toate acestea continuă până când sistemul nu va intra în echilibru. În cazul în care un fel de țară începe să realizeze programul de convalescenta mintale a populației, pe de cealaltă parte a unui număr tot mai mare de inteligente. Ei fie părăsesc țara proștilor, sau doar cei care sunt pe de cealaltă parte a lumii, până de curând nu au fost considerate deosebit de inteligent la proști încep să se uite destul de oameni avizați.
Omenirea trebuie să se deplaseze în sus. Pentru clasele inferioare au fost strânse. Nu schimba proporțiile, și pentru a muta. Apoi clasele de jos, după un timp va trăi ca vârfurile. Este necesar să se oprească lupta conduce la distrugere reciprocă.
„În lumea reală, doar 5% dintre oameni sunt bogate. Dacă le distruge toate împărțite în mod egal, nu se schimba nimic. Acest procent va rămâne în lume. Este imposibil să infinit dekulakize. Aceasta va conduce pur și simplu la distrugerea omenirii.“ -
dacă faci un prost scris aici, da, nu se va schimba. Și dacă schimbați imperativele morale în paralel, se va schimba. Numai imperativele cele mai vyshukazannomu 5% entitățile cărora din populație nu se schimba nimic. lor existente și complet satisfăcut.
Dacă 95% dintre oameni fac bine, există un 5% din personaje negative capabile să distrugă 95% bune. kindergartners Breyveki par. Nu se poate schimba nimic - natura.
Despre natura, sunt de acord. Prin urmare, am exprimat în repetate rânduri ideea că omenirea, în forma sa actuală, acest scop mort al civilizației ca atare. Având în vedere că tehnologia evoluează la o rată exponențială, și imperativele morale blocat în nivelul Evului Mediu, dacă umanitatea va supraviețui încă o sută de ani, și este bine :-)
Autor șiret nesincer ( „nu consideră“ el însuși). Tipul flirtului.
@@@ Omenirea trebuie să se miște în sus. Pentru clasele inferioare au fost strânse. Nu schimba proporțiile, și pentru a muta @@@
Omenirea și se mută.
Abia acum poporul sovietic - o ramură mort-end al dezvoltării umane, propriul său mod special. Leading în jos.
ceva ce nu sunt mapate - doar cartea lui Kotler citit la mijlocul anilor șaptezeci. sau ceva de genul asta. totul este relativ - la 95,1% - un idiot ești pentru 4.9 - Eu sunt. de exemplu.
Esența textului nu este concluzia regulii 5%, și că timpul să se încheie lupta pentru schimbare a coeficientului.
un mare filosof a spus cu sinceritate mai ușor - că „aproape toate-proști.“
Ei bine, umanitatea este în mod constant lupta cu ceva inteligent, ceva bogat. Timp pentru a lega. Natura nu se schimba, este necesar să se recunoască și să se deplaseze mai departe.
Oamenii nu sunt egali. Și niciodată nu va fi. Ai umplut poluayutsya mai bine, și am - burgeri. Ai o creștere mai mare, dar cred că mai bine audiere. Și tu la întâlnire, AȘEZAREA concert face mai bine pe vorbitor, peste capetele unora, dar eu sunt mai bine rasslyshit cuvintele sale.
Toată lumea este diferit. Regulile trebuie să fie singur.
Deci, textul este vorba.
Rămâne să dau seama cum să convingă cele mai notorii, că drepturi egale - binele și inevitabilă. Și egalitate - este imposibil de atins. La urma urmei, în timp ce în întreaga lume, majoritatea preferă cei care susțin contrariul. Bummer - beneficiază de bogați - impozite mari, proști - să respecte „indiferent de ce“.
/ Proștii - respectat „in ciuda“ ./
Asta-i drept, pentru că el este un chiftele prost obținut mai bine - ați scris corect.
Onorați clasice ale fondatorilor.
Ei nu sunt înșelați.
Ei au explicat - pentru a înțelege ceva,
trebuie să fie luate în considerare în dezvoltarea.
Am îndrăzneala să completeze clasice-fondatori -
și de la început.
Simulați o astfel de situație:
Există mai multe specii de erbivore (societate)
și un câmp cu iarbă (resurse naturale).
Și cum să rezolve această problemă în primul rând.
se ridică în fața adunării.
Îmi pare rău, Yuri, eu de obicei în mare măsură de acord cu tine, dar nu acum. Întotdeauna am alarmante propuneri de îmbunătățire a umanității, în cazul în care nici o îmbunătățire este în primul rând pentru a vă îmbunătăți. A câștigat pentru preoții din aspectul nostru. De asemenea, ei Chase toate la sfințenie, până când se cumpără mașini-Breguet.
Anastasia, cu care nu sunteți de acord? Poate ceva înflorat a scris? În cazul în care am scris o propunere pentru îmbunătățirea omenirii?
Bine. Așa că nu înțeleg adevărata ta expresie care „clasele inferioare trebuie să fie strânse.“ Numai ei nu vor prinde la fel ca asta, cu nimic. Dorința de a nechibzuință - o putere atotbiruitoare teribilă.
În uite, îmi place cel mai „avansate“ în familie, am început să câștige mai mult. Deci, soția mea va avea o viață mai bună, știi? Sau altă situație, am câștiga o mulțime, și soția mea începe să organizeze o grevă, strigând că toți cei bogați trebuie să canibaliza - aceasta va avea o viață mai bună?
Problema este că orice persoană care nu funcționează, atunci va exista întotdeauna ceva să strige. Nu vorbesc despre soția ta, Doamne ferește. Dar nu trebuie să existe în întreținere, cu excepția copiilor mici, bolnavi și vârstnici. Nu trebuie să existe fără activitate, care simulează activitatea.
Aceasta este, în sine, o mai dificil de înțeles. Astăzi, de două ori am fost inteligent, trei prost și o dată dat pe scări. Ce ai? Și apreciez cu adevărat că inteligent și că - prost?
Comparativ cu profesorul sunt un idiot, în comparație cu Gopnik, un geniu.
În comparație cu un pensionar I bogat, comparativ cu Prokhorov - Cerșetorul
Nimic în neregulă cu faptul că eu nu văd)))
Ar fi ciudat dacă am fost mulțumit de gradul de imbecilitate cuiva.
Decide pentru ei înșiși - dacă sunteți mulțumit cu dumneavoastră.
Voi încerca să sape mai adânc în tine.
Mult noroc pentru tine în lupta pentru îmbunătățirea propriilor lor proporții.
Așa că vă întreb întrebarea acum, dar nu a răspuns imediat)))
Crezi că am fost de numărare pe ce procent de cititori care vor fi capabili să înțeleagă textul? (Te avertizez că nu vă grăbiți)
Crezi că răspunsurile?
Aici scrie / xenofob abordare naturala. / - Cei de după împotriva xenofobiei xenofob ați găsit?
/ Idiot, de asemenea, trăiește în fiecare dintre noi. Facem mostupki prost, exprimă gândul absurd, sunt de acord cu Dumnezeu știe ce și dracu 'cu oricine. / Care este raportul are în text?
Trebuie să înțelegi? (Doar nu te superi)
Să sperăm. Distruge toti idioti - printre restul de 95% din zavedutsya sale inteligente. Distruge toate cele înțelepte - idiotii rămași vor genera din mediu 95% sverhidiotov. Prin urmare deșeuri ne, forțele Kume - ajunge în jos la partea de jos (o astfel de proverb ucrainean este).
Acesta este un exemplu de abordare xenofob.
. „- indiferent dacă sunt sau nu de a priva omenirea de istoria sa merită să înlocuiască o altă umanitate Nu ar fi același lucru, adică să șteargă omenirea de pe fața și de a crea în locul ei unul nou ???
Budach, încreți fruntea lui, chibzuind tăcut. Rumata așteptă. În afara ferestrei, încă o dată scârțâind căruțe trist. Budach a spus liniștit:
- Apoi, Doamne, șterge-ne de pe fața pământului și re-crea o mai perfectă. sau mai bine încă, lăsați-ne în pace și să mergem pe drumuri diferite.
- Inima mea este plină de milă, - a spus Rumata încet. - Nu pot face asta „(Strugatski).
„Atâta timp cât o deplasează spre lumina, tot restul pot merge în întuneric. Ei bine, sau la magazin.“
du-te la coafor.
Astăzi pe hartă
Viitorul!
Și ei spun:
"Thumbs up pentru a avea o bere." „(Entsesberger)
„- Dar dacă sunt acoperite de un singur
Madness - nu pentru o zi, dar de ani de zile?
Este un potop - și el este de neoprit
Și trage națiuni întregi!
Deci, ce poate un om slab
În coșmar, a cărui limită este imprevizibil?
Ce ar putea el, atunci când secol nebun. „(Yu.Kim)
de ce trage până la nivelul de plinta de gândaci? ca și însoțitorii vbuhali au fugit în Africa, oamenii din Africa nu au devenit, pentru că au fugit de teama de a fi mâncat de cei de pe nivelul de inteligenta are animale de companie
nu poate fi o luptă între intelectual și barbar-bază comună acolo, pentru că producția și vânzările de nevoile pe care le desfășoară în moduri diferite: unele cu forța, alții în funcție de abilitățile lor
oamenii trăiesc în lumea animalelor, iar aceste lumi sunt paralele. Dacă viața ta este un animal, atunci poartă responsabilitatea pentru ea și
Doom! Este timpul pentru a opri aruncarea, relaxați-vă și de a trăi. Nu mai jefuiește bogat, inteligent și ucide „oschastlivlivat“ lumpen. Adoptarea unei legi a naturii și a vieții.
Puteți face tot mai înțelept, dar proporția nu se va schimba. Cei care vor face aparatul mai inteligent decât altele vor crește chiar mai mare. Acum, pentru a finaliza cretin, pentru a explica ceva (bine, nu înțelege că este simplu), ar trebui să citiți câteva trei cărți despre psihologie, motivație și așa mai departe, și așa mai departe, voi citi și explica el, el va înțelege, înainte de a ajunge la asta, dar eu sunt deja plecat în continuare.
Ei bine, pe care le susțin dintr-o poziție de „Ahile nu va depăși broasca țestoasă.“ Sofistică, desigur, frumoase, dar, de fapt, pentru că - prinde din urmă. Deci, aici - Nu văd nici un motiv pentru care proporția de 95 \ 5 nu se schimbă în direcția de 90 \ 10 sau 75 \ 25? Oricum, de ce nu încercați (fără mașini, desigur)? Există cu siguranță se referă faptul că proporția de 75 \ 25, înainte de o scădere, dar aceasta este o altă întrebare.
Ei bine, în acest post este. 50/50 lucru poate fi făcut într-o singură țară, din păcate, în alte țări vor fi 100/100. exagerarea desigur)))