8 semne în fata satului. glamour rural. Glamour.
![8 semne ale unei fete din sat (glamour frumusete) 8 Semne ale satului într-o fată](https://images-on-off.com/images/48/8priznakovderevnivdevushke-43f2f88b.jpg)
Cum de a calcula „sat“, în fata.
În ultimii ani, devenit destul de o zicală populară: „Puteți lua o fată din sat, dar satul fetelor - niciodată“ Și cuvântul „sat“ nu ar trebui să fie luate literal. Această zicală se aplică tuturor persoanelor care încearcă să urmeze moda, dar complet lipsite de gust.
Astăzi vă vom spune despre cele opt simptome majore care pot ajuta la identificarea dintr-o privire fată în „sat“. La urma urmei, indiferent de veșmânt nu purtau Fashionista, pacea interioară poate fi văzută prin orice tinutele! Deci, mentalitate fată țară recunoscut pe astfel de motive:
1. tot ceea ce este posibil ca rambleu.
Derulați prin zeci de reviste glossy, ea crede că această zeiță a tuturor ar trebui să fie lungimea maximă: păr, gene, unghii, picioare. Și dacă trebuie să pune sus cu picioarele imperfecte, atunci o nevoie urgentă de a construi mă odihnesc. Și părul artificial uite străin și neîngrijit, unghiile evoca gânduri despre vârcolaci și gene, în general, trăiesc vieți separate, cel mai important, că această femeie se considera o frumusețe în scris! Plin de glamour!
2. Voi pune toate cele bune dintr-o dată.
Ea crede că este întotdeauna și peste tot pentru a fi inteligent, astfel încât peste tot îmbrăcat ca o vacanță. Este necesar să se renunțe la supermarket pentru a repopula produsele? Deci, asigurați-vă că pentru a merge acolo în rochie bine si tocuri inalte! Și apoi să persiste cu un pachet complet de produse de pe drum spre casă. Stilul cere sacrificiu!
pas 3.Ni fără pantofi cu copite!
Privind la celebritati la spectacole de moda, provincial decide că casa nu poate merge chiar fără știfturi și platformă uriașă. Deci, ei cumpără pantofii lor la următoarea piață gheara, deci va trebui să se poticni abia pe trotuare noastre inegale. Un chic special este de a picta talpa unui pantof de culoare roșie pentru ca în cântec: la „labutenah“ și oh, nu pantaloni! Pe această bază a recunoscut în mod specific rural Moscova.
4.Guby trebuie întotdeauna să fie rață
Andzhelina Dzholi deja destul de un timp nu este afișat, dar provincial continua să ia în considerare buze mari standard de frumusete. De aceea, fetele sunt de cotitură pentru chirurgi servicii mai bogate pentru augmentarea buzelor. Și cine nu are bani pentru această procedură de cost-fraieri Restabilizator. În orice caz, se pare o bătaie de joc a buzelor este doar groaznic. În loc de frumusețea de așteptat, care, prin natura este înzestrat cu Andzhelina Dzholi, ele se confruntă cu prezenta Masha Rasputina. buzele hipertrofiate - acesta este un sat absolut.
Etichetele 5.Modnye - este totul
„Redneck“ nu se poate imagina fără mine un înalt profil Marci. Și, din moment ce banii pentru haine de marcă și accesorii pentru acestea nu, atunci cumpăra în piață cu etichete imitații ieftine prețuite. Și să genți de mână false de la „Dolce-Gabbana“ pe kilometru reeks de imitație de piele ieftine, dar femeia fermă colectivă a modei nu ar comerciale pentru înaltă calitate producător din piele geantă de mână necunoscută. glamour rurală crud și fără milă.
6.Pobolshe printuri de pradă!
Pentru a rezolva definitiv imaginea mondene, ieri provinciale se împodobească „pradă“ de îmbrăcăminte. Și este de dorit pentru a obține pe toate accesoriile cu imprimeuri animale împreună. Leopard bluză, dresuri tigru și crocodil pantofi - acesta este un set clasic de „seducatoare fatale“. Frumusețe, glamour, sat.
7.Malo blană nu se întâmplă
Se pare că moda pentru haine de blana lunga a fost un lucru al trecutului. Dar, nu! fashionista regională încă nebun după blană. Cap cu o coadă de vulpe și haina de jerboa mexican ajuta orice fată simt ca un Venus în blănuri. Ei bine, glamour aceeași.
8.Nuzhno să fie la fel ca toți ceilalți.
Și, probabil, caracteristica principală a tuturor psevdomodnits - este lipsa de individualitate. Ei au propriile lor opinii. Este mult mai ușor de a merge doar cu fluxul și să cumpere în magazine, care este acum înălțimea de moda. Cu toate acestea, niciodată nu se gândesc dacă este bine să se uite la ei. Fostul sat, ei sunt clone nu vor merge prost.
- Nu înțeleg cum este posibil să crească unghiile? pentru ce? Ce fel de prost gust? Am o mulțime de prieteni carora le place pentru totdeauna intepati taldychut despre manichiura: oh, eu sunt pe o manichiură înregistrat, oh, vreau să fac flori, oh, o astfel de design de cuie văzut. Tin simplu. Cred că unghiile ar trebui să fie doar o formă frumoasă și bine întreținute! Chiar și cel mai dezgustător atunci când au sub aceste unghii tone Naroscheny de noroi. Acest glamour rural. bleah!
- Barbie la o vârstă înaintată. Crud și fără milă glamour. Ei au nevoie de un psiholog.
- Aș vrea să se uite la pictograma de stil și bun gust, care a scris această creație. Ea nu știe nimic despre stilul glamour.
- Blană cu? Este cald și confortabil. Nu personaliza un design glamour de blană.
- Cele mai multe sunt de acord, dar imprimeuri animale, deși nimeni altcineva nu este.
- Deci, putem respira liber, nici un sat în mine!
- Cui îi pasă cloșcă? Cine mai vrea, și rochii. Dacă o fată vrea să poarte un stud în magazin, apoi să le îmbrace, el vrea să picteze tălpi roșii, lăsați vopseaua. Este treaba ta, și ei. stiluri de îmbrăcăminte sunt acum permise orice, lasa fiecare fata imbracata ca el vrea.
- La punctul 7, nu este de acord. Ei bine, îmi place blană, și că acest lucru înseamnă că satul eu? Prostie! Niciodată blană de lux nu cad sub semnele satului într-o fată!
- Blană a fost întotdeauna relevante. Naturale, dar mulți oameni pur și simplu nu știu cum să se poarte. Asta e tot. Despre blană, de asemenea, nu au fost de acord. Multe stiluri de îmbrăcăminte se înțelege blana. În plus, blana - este un clasic.
- Cu toate sunt de acord, dar unghiile trebuie să crească de la un prejudiciu. Eu sunt acum sat? Și totuși, de altfel, în „sat“ nostru este la modă tot aurul din timp pentru a pune pe, ca un țigan, pentru 100,500 inele de aur pe fiecare deget.
- De ce doar provinciale? Pretutindeni toate fashioniste suficient. Știu o mulțime provinciali care se îmbracă cu gust, și știu o mulțime de femei din mediul urban care sunt tineri și de a face tot ce este scris în acest post.
- Totul ar trebui să fie în moderație, ca și pentru mine. Despre naroshchennyh „numai“ pe deplin de acord - un prost gust. Naturalețea trebuie să fie frumos, elegant, dar naturale. Despre fakie - o chestiune separată, apoi rimel doar lumina. „Costul“ de o astfel de femeie ca saci de ei - nu mare. Puteți promite luna, si de a transporta să facă sex în cel mai apropiat „numerotarea“ pentru câteva cocktail-uri. glamour rural - un ieftine tipic.
- Da, în cei 28 de ani, este deja necesar pentru a întineri, există un fapt! Așa că am purta stiluri de îmbrăcăminte de reîntinerire. Chiar și același leopard de imprimare.
![8 semne ale unei fete din sat (caracteristici sat la femei) 8 Semne ale satului într-o fată](https://images-on-off.com/images/48/8priznakovderevnivdevushke-9ed8d9cf.jpg)
- Dacă în satul meu ca au existat, aș fi înnebunit.
- Sunt doar astfel de rochii din mediul rural fete 15-17 ani se vedea, și pentru ei este mai scuzabilă. Dar doamnelor adult, desigur, distractiv. Eu însumi am o copie a pantofi de brand, m-am dus la ei o dată, și mai mult în viața mea, voi purta așa ceva. Pentru viață a ajuns la concluzia că este mai bine să cumpere haine de calitate „fără nume“, decât în dizgrație exemplare simple. fată elegant, niciodată nu se lasă să copieze.
- Și poartă un leopard este destul de posibil, în cazul în care, în conformitate cu normele. Și numai atunci se spune că este tot o fermă a priori.
- Toată lumea se îmbracă așa cum este convenabil și, în măsura în care este posibil, nu toată lumea are bani pe branduri, tonalniki 5-7000, și altele asemenea. Și cine decide ce este persoana la modă sau elegant este diferit, fiecare potrivit propriei sale. Multe dintre fetele trăiesc în sat, și îmi pare rău, nu sunt ceea ce branduri le place în zori și rochie de magazine nu pot, și pot cumpăra haine de pe piață. Poate că sunt acum critică și numesc agricultori colective?
- Leopard obiect numai în accesorii și cele mai multe - pantofi. Preferata mea este peregidrolennaya grefei blond sau brunet, de Patlakh în leopard rochie mini, dar dacă aveți gene-palete și nuanță portocalie cafeniu, este doar profit! Stilul românesc este crud și fără milă.
- În plus, pentru un motiv oarecare de oameni nu iau în considerare faptul că unele din sat trăiesc mai bine decât unele din oraș. De exemplu, fetele ai căror părinți sunt implicați în afaceri, conectivitatea de animale (așa-numitele agricultori, da, da!), Îmbrăcat în magazine scumpe și conduc mașini bune, dar la Moscova puteți trăi în metru cămin manca taitei instant de a mânca, dar în „SHaneli“ , care a dat întregul salariu. Dar, pentru a fi în măsură să adulmece că „eu -. De la Moscova și ești rahat“ Village - nu înseamnă fără gust și teribil.
- Și aici este satul-adevăr? Sunt din sat, iar satul nu este în mine? Doar descrie unele femei prost, mărginiți. Acest glamour stil, dar cu siguranță nu un sat.
- Asta-i drept este scris, dar prea banal, prima clasă de-al doilea trimestru!
- Un singur punct, cili place doar pentru a construi, dar pentru mine clasic pare normal. Acesta de aici este frumusețe, glamour, totul departe de mine.
- Sunt de acord cu articolul. Semne ale satului într-o fată pictat pe bună dreptate.
- Știu că o femeie, ea a fost de 40-ceva. Cu banii pe care ea a avut totul perfect, lucrează în FSSP la unele poziții nehily, în repaus de mai multe ori pe an, în diferite țări. Dar stilul de ea - este ceva cu ceva! Același glamour din mediul rural.
- Pe lângă cililor extensiile I nu nimic din aceste elemente. Da, și foarte puțini oameni pot fi deja determinate de aceste criterii. Acest lucru ar trebui să fie deja țărănoi completă pentru a se potrivi toate aceste elemente. Există mai multe femei tinere sunt așa, deși la un moment dat, dar nu toate.
- Sunt de acord. Cu toate acestea, punctul 3, aș fi radiată.
- M-am gândit, acestea sunt deja era emo cale de disparitie. Dispărut Glamour. Dar nu, tot ceea ce scrie.
- Provincial, regional fashionista. Aceasta este, moscovitelor, merge la magazin, la acest labutenah și cu asta Dolce - e în regulă, e frumusețea și nu a fermei. Ei bine, bine.
- Și pentru mine că trebuie să ne atunci când vizitează un sac magazin de cumpărături să-l ia, tocmai am ieșit din sat? Și se uită la mâncare, voi remarca. Accesând „Gourmet Globe“, cu parcare subterana calduta - in mod normal. În Auchan, desigur, în nici un labutenah popretsya, călca în picioare nafig!
- Personal, nu mă deranjează gene, păr, buze umflate, dar ar trebui să fie curat și natural, și, uneori, te va uita la unele dintre doamnele „plin de farmec“, și vreau să plâng. Și ce despre mersul la magazin, în cele mai „scumpe“ zdrențe de piață sunt de acord. Am magazin conduc într-un costum de sport și de cruce, și nu-mi pasă ce crede cineva de mine, dar este convenabil, la fel de încărcat întotdeauna ca un cal de povară. Este necesar să se gândească în cazul în care și ce să poarte.
- Eu, mai degrabă, că textul nu este necesară, în opinia mea, accentul la provincial, deși la început ca apelul „să nu ia cuvântul unui sat literalmente“. Și sunt sigur că chikuli că și Auchan va sari pe copita. Asta în cazul în care un glamour nemilos. Apropo, o fată de la țară poate fi doar normal poartă.
- „Provincial“ - mai degrabă, da, o stare de spirit.
- O lungă perioadă de timp a trecut moda pentru haine de blană?
- Se pare că aceste fete nu exista. Sau sunt doar eu locuiesc într-un loc unde nu se pot întâlni.
- Dar, în magazine și se blochează doar că înălțimea de moda. 2 zile în căutarea pulovere pe o figură, peste tot, chiar și hainele. GG stiluri de îmbrăcăminte depinde de ceea ce este la modă, din păcate.
- fard de ochi încă mai luminos, cu toate laturile în creion negru și apoi un alt creion sprancene pentru a trage la fel, și pergidrolnye de păr, și un sacou scurt cu o rochie! Este stopudovo, în general, semne ale satului într-o fată! Dar cel mai important lucru: un sacou scurt cu o banda de cauciuc si blugi ascunse in cizme! Dolce & Pungi End hub.
- Sincer, acum câțiva ani și am făcut - aproximativ un kilometru puncte unghii, păr și copite din imitație de piele - este a mea. Am sobered când am aflat că am fost tipul din spatele ochiului frotiu ieftin. El avea dreptate. Cea mai bună lovitură - acesta este adevărul amar.
- Așa e. O blană - nu e rău. Dar ar trebui să fie capabil să-l poarte. Ei bine ceartă blană de blană. De exemplu: o culoare frumoasă. Dar stilul strică doar figura. Și o pălărie nu este subiect. Așa cum este cazul atunci când cel mai bun toate dintr-o dată a decis să poarte. Mai multe acum în vogă veste pătrat din blana, care va face orice în terminatorul. Acesta este cel mai rău de design în strălucirea manifestării sale teribile. Mai ales atunci când culoarea acidă. În general afară, plin!
- Și cred că nu-mi pasă.
- Despre blană ar dori să se clarifice: că este, într-un pat de puf de pe piață - elita și Laksheri, nu-i asa? Și într-o haină de blană - sat și ferma?
- La rădăcina unghiei, am rănit. Ea crește cu fovea. Și, după câteva săptămâni de prelungire începe să se îndepărteze. De aceea, se face la fiecare două săptămâni. Fără ea, există o unghie ca o bucată de hârtie subțire. Mă doare, dacă nu chiar să crească. Pe scurt, toate fu. Așa că haideți să sat, dar am fost atât de confortabil cu grefa de cuie.
- Urmărind o jachetă și oricare dintre acestea din blană.
- În orice caz, omul este vizibil. Este un adevăr simplu în frunte (neobyatnoy mea). Ca spiritul! I-am promis stilul meu este acum responsabil. Eu sunt acum în magazin, așa că voi scrie să-l dintr-o dată „cum se spune?“ Rata, dragă! Acum, mă îmbrac ca fată elegant. Și toate datorită iubitului meu.
- Totul a spus pe bună dreptate, despre cele 8 semne din fata satului. Este adevărat.
- Și asta, în magazin trebuie să deadhead pentru a merge? Eu cred că o fată ar trebui să fie întotdeauna îngrijit.
- Am crezut că eu - sat. Dar nimeni element nu se potrivește, am bucura de o îmbrăcăminte și încălțăminte confortabilă și de calitate, tocuri doar o cale de ieșire, nu am fost confortabil pe picioare toată ziua, bine, ei nafig. Deși foarte mult un armasar de mare. Pentru mine este important ca nu am fost cotlet murdar, cu cap murdar pentru orice covrig nu vysunus acasă. Și ce despre hainele - prea simplu pentru mine. Principalul lucru pe care era curat și îngrijite.
- Sunt de acord cu toate punctele. Aș adăuga: chiar și fără sfârșit show-off, iPhone ultima bani sau de credit. Acesta este un farmec teribil rurală.
- Și noi în legăturile picior, ah, și aceleași pantaloni. Pe labutenah, nah! Și nici un element nu se potrivește. Îmi place de înaltă calitate și haine confortabile, iar în cazul în care încă se potrivește în modă, atunci toate minunat. Și tocuri, hmm. Îi invidiez pe fetele care pot merge pe ele pentru o lungă perioadă de timp. Am pantofi cu toc pur pentru etapa. Și adidași, pantofi sport, balerini sau pantofi cu toc foarte mici și convenabil. Și imprimeuri animale Fu, eu nu pot sta.
- N-am înțeles de ce toată lumea iubește iPhone?
- Nu mă cunosc deloc Fig.
- Masha Rasputina pare acum nimic văzut-o recent.
- IPhone la îndemână. (Aceasta este doar opinia mea, de ce este el).
Ceea ce pentru mine cineva să calculeze? Nu-mi pasă. Ei bine, o fată de la țară, deci ce?
- Sunt de acord, nu există nici un loc de a trăi, un apartament inchiriat, haine scumpe tchotchke de blană, iPhone, dar tot creditul!
- De ce nimeni nu a scris că celulita, dezordonată - acesta este un sat teribil?
Ce părere ai despre articol? Ceea ce, în opinia dumneavoastră, există încă semne de sat într-o fată?
Apreciat. Laykni, partaja cu prietenii, trimite la pagina lor: