De ce anii au nici un control asupra prezentator TV în vârstă de 55 de ani.
„Nu-mi place dieta, mânca în mod normal, să interzică“
TV gazdă popular, care pentru multe femei este standardul de eleganță și stil impecabil, nu a ascuns faptul că de multe ori stau pe diete si au incercat aproape toate speciile lor.
„În general, toate acestea cu diete nebunie a inceput in anii '90 - a spus 7days.ru stele. - Înainte de aceasta, nu a fost un astfel de număr mare de reviste, inspira o femeie a crezut că ea a fost doar frumoasă atunci când subțire. Nu am fost niciodată slab, dar nu de la complexe cu privire la aceasta. Dimpotrivă, am considerat întotdeauna ea atractivă. Atunci când colectarea de un cuplu de kilograme, voi râde și spune: „Acum, eu sunt frumoasă.“
Într-un efort de a pierde in greutate Arina a încercat pe el însuși și o dieta foame, și monoton atunci când aveți nevoie pentru a avea un produs pentru o anumită perioadă de timp. Și a concluzionat că dietele care interzic în mod normal mânca, nu pe placul ei. Leading reamintește cu amărăciune cazul în care ea a stat timp de trei zile, în hrișcă, iar al patrulea a căzut într-un lesin foame.
„Cu câțiva ani în urmă prietenul meu și m-am dus timp de două săptămâni într-o clinică specială în cazul în care aproape am murit de foame - a avut loc în aceeași apă, a face unele monstruos de epurare - admise Sharapova. - După cum îmi amintesc, așa că tremur. Timp de două zile, ne-am distrat de două zile în durere, și apoi a fugit. A scăzut, de altfel, destul de un pic, și în curând toate au venit înapoi. De asemenea, am, la sfatul Larisy Dolinoy a încercat să stea pe proteine. Într-o zi mânca carne de pui, al doilea - carne de vită, o treime cred, cum să trăiască? Am pierdut în greutate, desigur, dar apoi din nou, a câștigat. "
„Du-te sub cuțit? Niciodată în viața mea! "
de îngrijire a părului Sharapova și-a dovedit a fi mijloace populare prin care bunica ei în comun cu mama mea și mama mea - cu ea. „În familia mea, femeia acordă o mare atenție părului. Era un fel de moft. Dar, în final toată lumea avea părul mătăsos, foarte frumos „, - a declarat vedeta.
Unul dintre aceste instrumente este o mască făcută din pâine de secară, gălbenuș de ou si o lingura de coniac, pe care bunica a fost punerea puțin Arina păr și se păstrează spunând: „Arina, suficient pentru a se rotească! Facem acest lucru pentru a se asigura că aveți de mătase, păr sănătos, nu înțelegi? „Apoi, pâinea a fost spălat cu apă și oțet. Potrivit Star a spus, această mască oferă un efect uimitor și ieftin -sovsem.
![7 secrete pentru frumusețe Arina Sharapova (7 secrete de frumusete Arina Sharapova) 7 secrete pentru frumusețe Arina Sharapova](https://images-on-off.com/images/48/7sekretovkrasotiarinisharapovoy-562bee30.jpg)
„Pentru a pierde in greutate, trebuie să restructureze psihicul lor și propria lor relație cu alimente“
Datorită sfatul Helen malyshevoy Arina ar putea pierde mai puțin de nouă de kilograme pentru o lună! „După ce vom întâlni, și este în mișcare spune:“ Deci, să piardă în greutate este timpul“, - spune maestrul. - Lena gândit dieta pentru o zi: mic dejun, prânz, gustare de după-amiază și cină ".
Potrivit Star spus, această metodă este foarte simplu și ușor de utilizat - nu este nevoie să deranjez cu privire la produsele alimentare. Pregătiți-vă nimic nuzhno.Tebe livra alimente cutie mare pentru o lună, totul pus în congelator, și apoi în fiecare zi ceva se încălzește. Acest lucru, de altfel, economii enorme „- comuna Sharapova.
Arina consideră că înainte de a ajunge pe o dieta sau reconstrui dieta, este necesară restructurarea psihicului lor, propria lor relație cu produsele alimentare.
„Epoca noastră din abundență și această abundență noi trebuie să învețe să trăiască, - a spus prezentatorul TV. - Noi nu citesc toate cărțile într-un rând și nu se uită la toate filmele - alegem. fată decentă nu se grăbește nici unui om - la început ea crede că are nevoie de ea sau nu. În mod similar, produsele alimentare. De ce ne permit să confuzie în produsele alimentare. Dar trebuie să vină la acest mod de gândire. "
„Despre făina este mai bine să uite“
Arina Sharapova încearcă să aibă de patru ori pe zi.
„Ma trezesc devreme, la opt pe picioare. Ca o regulă, pe stomacul gol am bea un pahar de apă caldă, crema de brânză și mic dejun, salata - a spus „7 zile“ stele. - La prânz ceva o gustare, cum ar fi ceai cu nuci și morcovi ". Pentru masa de prânz sau prezentator de pui fiert sau pește la grătar macră cu legume. În seara, este limitat la iaurt sau același pui fiert.
La prezentatorul are o listă de produse „nocive“, care încearcă să elimine din meniul lor. Arina se luptă să renunțe la produse de patiserie preferate.
„Pentru a ne lipsi în totalitate de carbohidrati, desigur, nu se poate, ci despre făina este mai bine să uite - a spus Sharapova. - Nu suntem timp foame. Doar masa - un „hit“ din secolele trecute, când a existat o astfel de varietate de produse ".
Potrivit lui Arina, acum există o gamă largă de produse care pot înlocui dumneavoastră preferat „rele“ alimente.
„Barele de ciocolată obișnuite pot fi înlocuite cu cereale, nu au zahar si sunt sarace in calorii. Eu întotdeauna le transporta cu tine în cazul în care doriți incredibil de dulce „- steaua comună.
Sport nu a practicat pentru sanatate si frumusete
Ca un copil, viitorul star al sportului urât. Crescând, Arina încă schimba mintea lor și au început să se implice activ în aerobic, tenis, baschet, volei.
„Aerobic am fost angajat cu clasa a șaptea. Înainte de asta, îmi amintesc, mama mea a încercat să mă bage în tot felul de studiouri de dans, dar din moment ce nu am fost slab, dansul nu mi te rog, - a spus Sharapova. - Când a studiat la Universitatea de Stat din Moscova, la șapte dimineața eram deja în piscină. Și a făcut-o nu pentru frumusețe, ci pentru sănătate. "
În prezent, Arina Sharapova, de două sau de trei ori pe săptămână, a unor practici yoga, qigong-ul și tai chi.
„Am înțeles că este necesar în fiecare zi, dar aceasta nu funcționează întotdeauna - a spus“ 7D „stele. - Yoga în dimineața îmi petrec câteva ore. Am un antrenor personal, și, uneori, el vine la casa mea, am uneori - în club. Apoi, acest corp se simte atât de liber! Nici lejeritatea incomparabil. Casele pot fi trase pentru a se face unele exerciții. Dar, din păcate, la întâmplare. "
![7 secrete pentru frumusețe Arina Sharapova (Arina) 7 secrete pentru frumusețe Arina Sharapova](https://images-on-off.com/images/48/7sekretovkrasotiarinisharapovoy-e6ef66da.jpg)
El încearcă să bea mai puțin ceai și cafea
Potrivit lui Arina, cum ar fi posibil ca tonic ceai și cafea - nu foarte util.
Dar de obicei apă curată Sharapova consideră principala băutură și cel mai util. Se întâmplă că overfulfils chiar de conducere cunoscut recomandare și chiar să bea mai mult de doi litri de apă pe zi.
„In masina, am întotdeauna este un întreg pachet de apă“, - el a admis prezentator.
„Pentru a arata bine, trebuie să vă amintesc ce minunat și frumos“
Prezentatorul TV spune că starea de spirit proasta si depresie lase amprenta asupra aspectului.
„În general, pentru a arata bine, trebuie să se gândească pozitiv și mai ușor de a te trata: nu fi criticat pentru tot, ci mai degrabă pentru a vă reaminti ceea ce un minunat și frumos“ - comuna Arina Sharapova este una dintre principalele secretele frumuseții sale de durată.