Secretele pregătirilor pentru nunta
Cum de a alege trezoreria potrivit pentru nunta și nu au făcut o greșeală? Eu împărtășesc un secret de propria sa experiență în cei 12 ani pe care am făcut accesorii pentru nunta.
1. dimensiunea piept ar trebui să fie de așa natură încât să fie ușor, unul după altul, a venit o grămadă de plicuri standarde europene, cele în care le trimitem de obicei scrisori. Eu, de exemplu, tipul de trunchiuri de mărimea unei perechi de handprints, numai facturile sunt plasate în ele. Vă puteți imagina procesul de nunta? Oaspeții au prezentat cu un cadou, cuplul public rupe plicul, arătând restul de interior cât de mult bani, și apoi trecerea de numerar în portbagaj. Oaspeții își pot începe uite unul la celălalt și să compare dimensiunile de cadouri unul altuia. Sunt de acord, emoțiile rezultatul nu este foarte luminos. Avem aceeași problemă de bani frumos pliat, astfel încât acestea au culcat într-un loc sigur, până în momentul în care mirele cu mireasa care nu sunt luate departe, nu?
Din experienta mea, dimensiunea optimă a trunchiului la nunta pana la 70-80 de persoane este de aproximativ 20x30 cm și 20 cm înălțime. Acesta poate fi un pic mai mare, dar nu prea mult. În cazul în care trunchiul este foarte greoaie, acesta va arata un munte pe tinerii căsătoriți de masă și toate fotografiile umbri un cuplu așezat la masă, și pentru a atrage un aspect mai mare decât ar trebui să fie. Cea mai mare parte trezorerie pentru bani, atunci este mai bine pentru a pune pe o masă separată. Acesta va arata armonios în designul decorului de nunta.
![selecție 5 reguli de bază pentru portbagaj bani pentru nunta (trezorerie pentru bani) 5 selecție portbagaj reguli de bază pentru bani pentru nunta](https://images-on-off.com/images/48/5osnovnixpravilviborasunduchkadlyadenegn-5172e159.jpg)
2. Numărul de trunchiuri. De obicei ia un trunchi, dar am avut cazuri când nunta armean mare, în cazul în care în mod tradițional 2-300 de oameni acolo, luând doar două trunchi. În acest caz, le-am făcut în același stil, dar un pic diferit. De exemplu, o bază de mentă și drapaje albă, cealaltă pe bază de alb contrar și cearceaful chirurgical mentă din aceeași stofă. Același lucru - e bine, dar nu se multiplica ca lucrurile se fac diversitatea într-un singur stil.
![selecție 5 reguli de bază pentru portbagaj bani pentru nunta (piept) 5 selecție portbagaj reguli de bază pentru bani pentru nunta](https://images-on-off.com/images/48/5osnovnixpravilviborasunduchkadlyadenegn-a55a067f.jpg)
3. bază puternică a trunchiului. La nunta, o mulțime de vizitatori, și toată lumea vrea să atingă accesorii de mireasă. Uneori, piept trece din mână în mână, pentru a pune bani deoparte. Oamenii în vacanță încercați mai puternic toate îmbrățișare și musca, inclusiv portbagajul. Din păcate, copie de papirus de acest lucru nu va sta! Absolut în valoare abandoneze exact trunchiuri de hârtie care sunt vândute sub forma unor casete de auto-asamblare în magazine, cum ar fi „Totul pentru o vacanță.“ Din păcate, ei rapid de deformare, care se încadrează în afară, și transportați cu avionul în afară plicurile cu bani care urmează să fie colectate în întreaga sala de banchet.
În cazul în care trezoreria pentru bani este realizat din carton, acesta trebuie să fie puternic, mai ales la nivelul articulațiilor și colțuri. Nu contează dacă este vorba de o cutie dreptunghiulară, rotundă sau chiar sub forma unei case mici. Aveti nevoie de ziduri puternice, de încredere, care nu se va rupe, nu încreți.
Am lucrat foarte mult cu agentii de nunta, efectuarea de nunta mare. Ca rezultat, am ajuns la concluzia că eu fac bazele pentru piepturile forma clasica din plastic dur. Acest lucru nu este cu siguranță rasshibosh. Pentru cutiile rotunde ia carton legătorie, unul dintre ale cărui cărți fac de obicei. Ei bine, pentru Trezoreria, sub forma casei, în general, eu folosesc lemnul.
Inainte de a cumpara piept, atingeți-l, verificați atingere. Verificați rezistența.
![Selecția portbagaj 5 reguli de bază pentru bani pentru nunta (Nijni Novgorod) 5 selecție portbagaj reguli de bază pentru bani pentru nunta](https://images-on-off.com/images/48/5osnovnixpravilviborasunduchkadlyadenegn-9a5920a3.jpg)
4. Compatibilitatea cu alte accesorii de nunta. Un sentiment de unic stil si frumusete nunta Decorul constă, în cazul în care fiecare obiect este stocată o singură culoare și detaliu. De exemplu, în cazul în care cartea de dorințe legat arc, este logic să-l văd pe trunchi pentru bani. Broșă și florile sunt deja irelevante. Un alt exemplu: în cazul în care nunta eco-stil, cu pânză groasă de sac, lenjerie, bumbac, piept este mai bine obtyanut aceste materiale, mai degrabă decât satin lucios.
![Selecția portbagaj 5 reguli de bază pentru bani pentru nunta (Julia Lazareva) 5 selecție portbagaj reguli de bază pentru bani pentru nunta](https://images-on-off.com/images/48/5osnovnixpravilviborasunduchkadlyadenegn-9b187535.jpg)
5. Securitate. Foarte delicat și punct important. Pe ea este rareori vorbit cu voce tare, dar merită luat în considerare. pedeapsa trebuie închise etanș și ferm pentru durata de nunta, astfel că nimeni nu ar fi putut deschide fără știrea dumneavoastră. De ce? La banchetul, sunteți ocupat cu ei înșiși și oaspeții. Nu ai timp pentru a monitoriza siguranța de bani, dar suma în plicuri prezentate considerabile. banchet dvs. servește o mulțime de oameni pe care nu le cunosc și pot vedea, pentru prima dată, nu ar trebui să se bazeze pe onestitatea lor.
Am avut un caz când mireasa a făcut totul pentru nunta cu mâinile, și pentru trunchi a venit la mine pentru că știa că este posibil mea să se deschidă doar după nunta - o cutie foarte robust, sigilat pe toate laturile. La întrebarea mea: „De ce nu ea“ - a fost răspunsul - „Recent am fost la nunta unui prieten, nu lipsește un plic foarte voluminos cu bani. Apoi, în jurul pentru a da seama cine ar fi făcut-o. Fuss nu a, ca o chestiune de familie, dar sedimentul rămas. Vreau să se bucure de ziua nuntii lor. Aceasta este ziua mea cea mai frumoasă și de dorit. Și eu trebuie să fie destul de sigur că trunchiul este bine închis pe durata sărbătorii. De asta ai venit la comanda. "
![selecție 5 reguli de bază pentru portbagaj bani pentru nunta (piept) 5 selecție portbagaj reguli de bază pentru bani pentru nunta](https://images-on-off.com/images/48/5osnovnixpravilviborasunduchkadlyadenegn-76303a8d.jpg)
proiectantul Julia Lazareva (Nijni Novgorod).