5 Secretele de utilizare - grund de frumusete - il-girl - frumusete si stil de viață - Ile de Beauté -

Dacă credeți că un primer - un produs complet inutil, fără de care cosmetician dvs. nu este mai sărac, este posibil să nu știu prea bine de ce ai nevoie de un grund. Dar, dacă folosiți acest produs, probabil că înțelegeți deja de ce make-up artisti atat de obsedat cu ei.

Aici sunt cele 5 secrete cele mai importante pentru a utiliza un grund.

formula nuanțate

Dacă nu sunteți mulțumit de tonul pielii, încercați un grund de culoare roz deschis, este literalmente „highlight“ persoană. grund ton Lilac va face mai luminos si o piele sanatoasa nuanță gri. Verde - neutralizeaza roseata.

Este mai mic, cu atât mai bine

Nu este necesar să se acopere un strat gros de grund pe toata fata. În cazul în care obiectivul dvs. - pentru a îmbunătăți stabilitatea de machiaj, aveți suficient pentru un mic mijloc de dozare. Prea mult make-up de suprasarcină grund și, din păcate, nu a adăuga la rezistența lui.

Nu vă fie teamă de a aplica grundul în jurul ochiului

Aplicați mișcări de lumină mangaie primer în zona din jurul ochilor. Primer este aplicat pe acest domeniu, îndeplinește trei funcții simultan: a crescut de machiaj de rezistență ascunde ciori picioare, închiderea la culoare și înroșire a pielii.

Rezolva problema de acnee

Puteți face fără produse suplimentare pentru tratamentul acneei, dacă utilizați un grund cu ingrediente speciale impotriva inflamatiei. De exemplu, cu acidul salicilic 2%. Mai întâi, utilizați primerul antibacterian, atunci fundația.

machiaj Secure

Pentru un machiaj perfect urmeze consecvent proceduri: primer, fundație lichid sau cremă hidratantă colorată, în concluzie - pulbere.

Pulbere și apă ajută la neutralizarea produselor de siliconi pentru meykapa prin asigurarea de machiaj și primerul este o bază perfectă, care crește rezistența la machiaj nivelează suprafața pielii, ajutând astfel Tonere merge mai lin.

5 Secretele de utilizare - grund de frumusete - il-girl - frumusete si stil de viață - Ile de Beauté -

De asemenea, pune accentul pe fondurile de piele decât mascare, grunduri și nu am. Dar totuși vreau să încerc diorovsky. Cred că va fi un elev excelent, atunci când este necesar pentru a actualiza punctul de vedere al Budei, după o noapte de nesomn, de exemplu. Și, din moment ce frecventați acest fenomen, este probabil să-l cumpere. ) Dar nu s-ar aplica pe toată fața și sub ochi și pe obraji - este o astfel de perla, acest lucru dă o strălucire interesantă.

Utilizați baza de meteoriți de la Guerlain, se bucură, dă o ușoară strălucire și prelungește durabilitatea de machiaj.

Și eu Guerlain de bază pare greu și lipkovatoy

Există un grund pe Mac, dar acum am folosi foarte rar, deși efectul este. Personal pentru mine, atunci el a uitat și este mai bine pentru a mentine pielea intr-o forma :-)

Am un Mac după toate acoperite cu fața prischikami

I și fără grund bine trăiesc)

N-am auzit de problema acnee soluții de driver. Cred că, dimpotrivă, saboți porilor și mai grele și pielea atât de problematică

Indiferent de starea în piele (la urma urmei, si este necesar sa ma uit), și să aleagă fără conținut de ulei, textură ușoară, pe baza de apa

Primer nu folosesc, deoarece acestea vin rar în vopsea de război plin)

Am pe deplin nu sa întâmplat, cu toate acestea, întotdeauna sub nanoshu grund pulbere

Pentru cei care nu înțeleg de ce ai nevoie de un grund.
Un pic cam dur, dar în mod clar - ganditi-va cum să facă reparațiile. Înainte de vopsea de perete sau pastă tapet (= roșu, pulbere), pereții trebuie grunduite (= tonalnik). Dar, inainte de amorsarea pereților necesită uneori nivelare sau antiplesen de acoperire, și așa mai departe. N. Doom, acesta este un grund. Ei bine, este clar, la fel ca în repararea, cineva face, alții nu, un fel de pas poate fi omis, totul depinde de nevoile dumneavoastra.
Eeee. Am scris în mod clar. ))))))))))))))))))))))))

;) De perete de perete, iar pielea de pe fata, avem unul și numai iubire. Amorsele sunt doar in miniaturele-Mafe și baza Guerlain meteorice. Toamna utilizează rar, ca tonalnik crema de bine ales, pulbere de piele, pentru a îmbunătăți, aliniați perfect)

Ei bine, a explicat))), cred că cu siguranță va avea nevoie de un primer, pielea trebuie să fie pregătiți pentru o „tencuiala“, mulți nu-și dau seama că acest lucru nu este un tort cu mai multe straturi, cu glazură de pe partea de sus, praymey-lumină și fără greutate

Pentru toate de înțeles și accesibil! +++

Ei bine, cum să spun, că lanțul de curățare tonic, ser, crema-ton (bb, cc) -pudra - Care este rolul grundului în acest lanț, în cazul în care îngrijirea este asigurată de smântână din zer și tonalnik este bine și niciodată nu se taraste?

în timp ce nu utilizați primerii, ei sunt prea silikonistye pentru mine să beneficieze de ele pentru piele nu se poate vedea, chiar dacă este salitsilka (este nevoie doar de inflamație), și silicon exacerba comedoane.
primer ar trebui să fie utilizat pentru totdeauna, atunci când umbra de băț rău (I primer acționează ca cel mai usor din mozaic), iar în cazul în care au existat pori adanci. Ei bine, atunci când fotografiați imagini statice, dar în acele momente, eu nu am încredere în mine să se picteze ca mananca un make-up.

că aveți o astfel de silikonistoe atunci? Am fost deja interesat.

N-am nimic. dar senzația de citire zatestit și compoziția poate afirma că baza de silicon este foarte popular pentru primeri. Chiar și așa. N-am întâlnit un grund non-silicon.

Nu toate, probabil, aluat

Bineînțeles că nu, nu am face o astfel de declarație. aleatoriu zatestit a arătat un astfel de rezultat. dar dacă-mi spui primeri bezsilikonovye, atunci voi schimba cu plăcere mintea mea.

Încercați pe bază de apă grund IAF

ahah) bine, surprins. silicon pe locul al doilea după apă. încă mai au un atu în mânecă?

Desigur. și modul în care profesionale cosmetice ??) Ei bine, cred că nu ai nimic de a convinge

Argumentul Argumentul) probabil, de asemenea, nu toate nu au încercat, din nou, cu opțiuni atât de strâns.
și prof. în mare măsură, nu aburit în compozițiile. mai ales ca acestea să nu fie în mod fundamental o piele sănătoasă om după utilizare sau nu. nu e povsednevku.
Am realizat siliconi - aceasta este „primer“, fără de care este imposibil de a uniformiza pielea.