„Omul puternic nu este, după o victorie, el pur și simplu nu permite altora să marcheze timp pentru el.“
În detrimentul a ceea ce nu se depune eforturi pentru victorie - nu este adevărat.
Iar faptul că vârful picioarelor nu permite - este da.
Mai ales dacă o puternică personalitate femeie, de asemenea, inteligent și frumos. Mă simt ca.
Bad, foarte rău să fie puternic, inteligent și frumos!
Baba și invidie și ură! Mischief mai rău soț!
Dar oamenii, în general, nu au un posibil - iar creierul se oprește. kaput plin!
Nu aud, și nu gândesc!
Puternic și inteligent pentru a fi similar cu un crocodil sau au o mulțime de o mulțime de bani!
Cu o femeie puternică un om nu este ușor, mai ales atunci când vine vorba de căsătorie. Marea majoritate a oamenilor sunt destul de slabi atunci când vine vorba de orice emoție și conversații emoționale. Mai ales atunci când există o femeie puternică. Bărbații se tem de, este o provocare pentru esența masculină. Și aici, el are de ales, fie se potrivesc, femeia și să dezvolte în paralel, sau, obținându-se în țările lor să se retragă. Acesta este motivul pentru care femeile puternice sunt sortite la singurătate.
In aceasta ai dreptate!
femeie puternică vrea să prezinte un om puternic, dar oamenii puternici nu doresc să-și petreacă viața lor personală pe femei puternice. Disonanță.
Roman pe acest subiect a scrie - „Complexul Styuart Marii“
Bună ziua, dragă Nadezhda Nazarova.
Aruncati o privire mai atentă: adevăr o femeie inteligentă puternică poate aproape totul!
Inspire, aprinde, pentru a dota, pentru a cuceri, pentru a da naștere, liniști, sprijin, hrăni omul tău puternic SMART.
Ai ascultat propagandă
1. nezevisimost și unul pentru auto-suficiență,
2 căsătorii de același sex,
3 pentru primul născut după 40 și t. D.
4. Lista de distructive.
Draga mea, ești confuz femeie inteligentă puternică cu o femeie
A. puternic imobilizat într-un fel sau altul (de exemplu, și așa mai politicos) - aceasta înseamnă mici hormoni feminini.
B. copilarie hrănită mama / tata tiranic puternic / slab sau prost / gulevonnym / baut - aceasta înseamnă că este complex, iar ea nu se înțelege pe sine, de a ierta nu este mort, stigmatizează alții care trăiesc în apropierea - în cazul în care, atunci SMART?
B. a fost tânăr odată cineva ofensat sau pur și simplu prea leneș pentru a schimba, atunci cine e mai puternic.
, Avantajul natural al energiei de sex masculin, atunci în cazul în care este femei.
d. Ce zici de pacient, un fel.
Babonki, frumos, inteligent, puternic, blând.
să ia o privire mai atentă la ei înșiși.
alungi lene
vrei armonie - vei reusi!
Toate cele bune.
om inteligent puternic.
Padchevarov VV
Îndoiala inteligent. Bucăți, și anume, moare de bucăți.
„Un om inteligent puternic,“ voi vă poziționarea nu se va supăra pe nimeni în majoritatea, femei străine cuvântul „babonki“ Mintea implică cel puțin învățământul primar, și tu cu ea, dl VV Padchevarov nu într-adevăr.
Babonki, bine acest cuvânt ofensator. Dimpotrivă, a spus el încet.
Doar o femeie (lasa un om să definească cât de puternic și inteligent)
Ziua Îndrăgostiților!
Problema nu poate fi absolut corecte, relațiile sexuale sunt la fel de vechi ca lumea, și imaginea lor în literatura de specialitate este foarte diversă de Pușkin
„Când atât de ușor, atât de căldură,
Mă bucur că te-am cunoscut. "
la Nabokov "Lolita".
Ce se va schimba în această lume, dacă va fi descrisă încă o variantă a relațiilor sexuale?
Dragostea este mult mai largă decât ceea ce există între indivizi, inclusiv cele de același sex, nu-i așa?
Igor!
În multe feluri, putem fi de acord cu tine.
Faptul este că o mulțime de oameni prin naștere de la oameni antropoide se consideră a fi oameni.
Dar nu este așa, există o zicală: „Suntem cu toții umane, dar nu toți oamenii“
Pentru a deveni un om, este necesar sau să se nască, sau pentru a încerca să transforme mentalitatea de:
animal;
zombi;
demon;
coborât în nenaturale.
Nu este atât de ușor ca la clasificarea maimuțele, dar nu și pentru bărbați.
Oamenii se tem de tine? Poate că ei văd în tine o personalitate puternica.
O personalitate puternica - are o valoare pozitivă.
Ti-e frica - oameni negativ.
Deci, o personalitate puternica sau oameni de frică?
Foarte des puteți găsi expresii cum ar fi - Hello Bandit. Cu toate acestea, bandiții înșiși explicate în 90: În cazul în care obshchak decide, îmi pare rău, eu nu pot face nimic.
După cum puteți vedea, persoanele care se află într-o stare de împăciuire înainte de bandit, bandit însuși înapoi la realitate.
O dată, ca un băiat pe autobuz, am auzit un majorete a intrat doar tanara femeie la alta, care era deja în autobuz, „Oh, nenorocitule, cum e dor de tine“
Expresia: „Oamenii se tem s-ar putea avea, ei te văd ca o persoană puternică?“ - din aceeași operă.
Valery Semenovich, probabil că nu ai citit cu atenție, răspunsul dumneavoastră despre cele două elemente vorbește despre asta. Pentru sfaturi, în detrimentul preciziei de lecturi desigur vă mulțumesc, cel mai probabil, am o vedere ușor diferit în această privință, dar apoi folosit propriul său drum, și realitatea lumii, eu, de asemenea, ca nu este pierdut, cel puțin nu încercați să-și piardă, dar a avut un astfel de dating . Despre lucrarea: Eu încerc să fiu mereu cu ochii în patru.
Forța. slăbiciune. Totul depinde de perspectiva și circumstanțele.
A văzut și supraoameni care unse muci ca fetele isterice. Văzut zaychishek care a condus lupul. Problema categoriei veșnice: „Care este forța, frate“
Sunt de acord cu avizul Antonina. Inteligentă nu dovedește că el este puternic, el aude. El înțelege inferior. Dragoste. de a ierta, pentru a crea un centru pentru îngrijirea persoanelor dragi Ones fără a expune-o ca o virtute. ca un merit, și fă-o din inimă și, în primul rând pentru sufletul său (din cauza acestei doriți să). nu așteptați pentru aprobare pentru că, să nu fie mândru că ești puternic. Fii bun și blând și iubitor. Cred că acest lucru mult mai multă putere. Amabilitatea, iubire, puteți obține mult mai mult, și în viața sa personală și, în orice efort. Ești puternic. sef propriu, esti independent, ai bani, de afaceri, va controla altul, și așa mai departe. e. asta e tot ce vrei, dar nu are puterea. Cred că este o iluzie și puterea gordynya.Net de bani. de conducere. dovezi, argumente, insulte Există o singură forță. puterea iubirii