fata de șampanie
Despre Ani Lorak rochie pentru concursul „Eurovision“ în timpul său nu doar leneș scris. Mai ales presa costa imediat superseksualnuyu tinuta - 200 de mii de dolari. Rochie Roberto Cavalli cusute - Ani Lorak personal sa întâlnit cu maestrul. Ca rezultat, locul 2 pe spectacol și imaginea „spumant“ Shady Lady pentru anii următori.
„Este doar o astfel de rochie cum îmi place: o mulțime de pietre, sclipici, și mai important, că este perfect subliniază figura mea - a recunoscut Lorak. - Ne-am întâlnit de două ori, a ascultat cu mare interes pentru cântecul meu, pentru a înțelege mai bine ceea ce am nevoie. Și când rochia a fost adus la un montaj, sa dovedit a fi doar super! "
Rochia excentric Ani Lorak, realizate din petale de trandafir, a creat furori la ceremonia de premiere „Golden Gramophone“.
„Și rochia și bijuterii în special pentru ceremonie a creat un tânăr designer de costume ucrainean și stilistul Nazar Didyk. Este complet manual. Cu toate acestea, este foarte dificil să se mute: cântărește mai mult de 20 de kilograme, „- a spus despre toaleta Ani Lorak.
Publicul întrebat - este o rochie cusută de flori reale, iar ceea ce a fost un spectacol astfel un număr mare de plante? Lorak spulberate mituri: sa dovedit că nu o rochie creată de flori proaspete, și din țesuturi. Fiecare mugur cusute direct pe material. Aceasta este o lucrare manuală foarte laborioasă, și a durat o săptămână întreagă. Totalul pe rochie cusute aproximativ o mie de flori de foarte scumpe țesături care departe într-adevăr imposibil de distins de petale de trandafiri vii.
Fără lenjerie?
Videoclipul pentru piesa „Ship“, realizat de Ani Lorak uitat on-line pentru aproape 5 milioane de oameni, dar utilizatorii de Internet interesați nu numai în compoziție muzicală. Există o lenjerie de corp Ani Lorak? - solicită publicului. Este vorba despre o rochie provocatoare, care a jucat cântărețul în clip. Alb, lung, cu o fantă infinită până la brâu. Ani Lorak a trebuit imediat să liniștească publicul că lenjeria pe ea, desigur.
„Această reducere, care a stârnit un mare interes, de fapt, creează doar efectul lipsei de lenjerie de corp. Desigur, rufele, doar sub forma unei kombidressa speciale, care deține rochia „- a spus vedeta.
Lanțuri și piele
Singer din ce în ce asculta sfatul fanilor săi din Instagram. Mulți dintre ei a cerut să renunțe la mini obișnuite și alege ceva mai elegant și elegant. Judecând după reacția, steaua de a asculta, dar încă rămâne fidel în sine. Ținutele Ani Lorak este încă sexy și extravagante, schimbarea numai stilului. De exemplu, la aniversarea show-cantareata a incercat sa pe rochie neagră ultrascurtă în piele cu inserții metalice. Style „grunge“, a fost adoptat de fani la „majorete.“ Balet, de asemenea, nu a rămas departe. Dansatoare Ani Lorak legate lanțuri.
Într-un decor spectaculos, care Ani Lorak va prezenta la Minsk, artistul nu a încercat pe un costum. Toată acțiunea de spectacol combinat o poveste palpitantă, bazat pe evenimente reale de viață al cântărețului. Telespectatorii vor vedea o mulțime de efecte speciale, acte de circ oferind balerini.
Scară largă-show-ul „Carolina“, a fost demonstrat până la doar două orașe - Moscova și București și a primit statutul de „Kremlin“. Cu el cântăreața intenționează să viziteze 15 orașe din întreaga lume, inclusiv Statele Unite și Europa de Vest.
Puteți cumpăra bilete de la AFISHA.TUT.BY.
Pret bilet: 400 000-1 100 000.
Infoline: +375 29 751-11-75, +375 29 106-00-03.