12 citate inspirationale despre puterea femeilor

Vrei să știi ce cred oamenii despre puterea femeilor și femeilor de a face alegerea lor cunoscute femei de succes?

Va oferim o selecție de citate și zicători din care se inspira și puterea de a merge mai departe.

1. „Dacă vrei să ai ceva care nu a avut niciodată, trebuie să faci ceea ce n-ai făcut.“

2. „puternic nu este cel care poate pune pe lame dintr-o privire, dar cel care este capabil să ridice un zâmbet de la genunchi!“

3. „Femeile sunt atrase nu frumusețe și energie.“

Atâta timp cât nu simt ca o bijuterie care trebuie să fie cultivată și avut grijă de, nu-l așteaptă de la alții.

4. „Pentru a fi o femeie puternica nu trebuie sa fie agresiv sau vointa puternica. Ca un copac, veți găsi rădăcinile lor, iar vântul pe tine nu se tem. "

5. „După toți acești ani, când eu, ca femeie, a auzit aproape continuu“ suficient de subțire, destul de atractiv, nu este suficient de inteligent, nu este deajuns Sho „M-am trezit într-o dimineață și sa gândit,“ Destul! Am ajuns! "

6. „Cum o femeie greșit de așteptare pentru un om care creează o lume a viselor ei, mai degrabă decât se angajează cel mai mult!“

On-line Curs de exceptare autentic de sex feminin - Program pentru femeile care doresc sa descopere un efect profund, feminitatea, acceptarea si iubirea de sine.

7. „Puterea nu vine după un om a mers pe scări sau pe munte, nu după ce a realizat ceva. Adunați forță - sine qua non a realizării procesului. Cea mai mare forță esențială provine din atenția asupra naturii sufletului și a dezvoltării sale. "

Clarissa Pinkola Estes

8. „Dacă încercați întotdeauna să fie normal, nu știi niciodată ce poate fi uimitor.“

9. „Cele mai multe dintre tot ce nu se tem de slăbiciune, și puterea lui fără margini. Este lumina, nu intunericul mai puternic ne sperie ".

10. „Fii puternic - nu pentru a construi musculare și să se joace cu ei. Acest lucru înseamnă că pentru a satisface divinitatea lor proprii și să nu fugi de ea, și să trăiască în mod activ cu animale sălbatice în felul lor. Aceasta înseamnă a fi capabil să învețe, să fie capabil să facă, să știi. "

Clarissa Pinkola Estes

11. „Totul este în mâinile noastre, astfel încât acestea nu pot fi omise.“

12. „Cu privire la recunoașterea orice nevoie de putere, și mai ales recunoașterea de sine. El este cel care este capabil să recunoască greșelile și slăbiciunile lor, poate fi considerat pe bună dreptate un om puternic. "

Toți suntem diferiți și ca sursă de energie din surse diferite. Dar nimeni nu va argumenta că forța nu este afară, dar în interior.

Umple-te și lumea din jur, de asemenea, și va fi umplut cu luminoase, mai multe fațete și Kinder!

Eu încerc să trăiesc în conformitate cu cuvintele lui Dalai Lama: „Planeta are nevoie disperată de pacificatori, vindecători, restauratori, povestitori, și iubitori de tot felul. Ea are nevoie de oameni alături de care trăiesc bine ".

articole similare