20 citate despre pantofi femei pentru Cenușărese noului timp, practica pe

„Pantofi face să chiar și hainele femeii părea să fie gol.“ Kristian Labuten

„Dă o fată pantofii potriviti si ea poate cuceri lumea.“ Marilyn Monroe

„Cum ai de gând să se rotească în înalta societate, fără tocuri înalte?“ Sonya Rikel

„În pantofi plat, eu nu pot concentra.“ Viktoriya Bekhem

„Nu poți plăti prea multă atenție incaltamintea. Multe femei consideră că pantofii nu sunt atât de importante, dar dovada reală a eleganța doamnelor - aceasta este ceea ce se poartă în picioare ". Christian Dior

„Tocurile inalte a inventat femeia sărutat pe frunte.“ Kristofer Morli

„Dacă această pereche de bărci negre în dulap te face sa zambesti, costă mult mai mult decât ați plătit pentru asta.“ Holli Golaytli

„Femeile necăsătorite, uneori, nu atât de ușor să treacă prin viață, așa că trebuie să foarte atent la alegerea de pantofi. La urma urmei, ele ajuta să luminezi calea cea grea. " Kerri Bredshou

„Dă-mi pantofii și voi trage o persoană.“ Pablo Picasso

„Plimbare în pantofi-vis - înseamnă a face alte visele lor o realitate.“ Rozhe Vive

„Oamenii se mulțumiți cu problema - nimeni nu îi obligă să aleagă o profesie plictisitoare, se căsătorească pe oamenii greșit sau să cumpere pantofi inconfortabil.“ Faina Ranevskaya

„Dacă ați pus părul și aveți pantofi bune. atunci puteți ieși în orice. " Iris Apfel

„Pantofii trebuie să aibă un toc înalt sau o platformă pentru a pune frumusețea femeilor pe un piedestal.“ Viven Vestvud

„In medie, o femeie se îndrăgostește de șapte ori pe an. Sase dintre ele - în pantofi ". Kennet Koul

„Mi-ar urî pe cel care, se uită la pantofii mei, ar spune:“ Oh, Doamne! Arată atât de confortabil! „Kristian Labuten

„Nu știu cine a inventat tocuri înalte, dar toate femeile îi datorez foarte mult.“ Marilyn Monroe

„Este mai bine să cumpere o pereche buna de pantofi, trei perechi decât rău.“ Marlene Dietrich

„Nu mă tem de înălțimi. L-ai văzut pantofii mei? „Kerri Bredshou

„Femeile sunt împărțite în“ tocuri înalte „și“ balerină“. Nu în termeni de pantofi, ci ca un tip de atitudine față de el însuși și de viață. " Mark Dzheykobs

„Un pantof poate schimba viata.“ Cenușăreasă

articole similare