22 plus 27 minusuri
- top top
- în primul rând pe partea de sus
- top real
StaceyMalibu 1308 zile în urmă
Nu știu, suntem pe „cum“ arată cum facem.
ramură Descoperi 7
Descoperi ramură 0
spoig 1308 zile în urmă
este vorba. Nu înțeleg acest american
-ce mai faci?
-Sunt bine, și tu?
în cazul în care o persoană care întreabă cum fac, îi voi răspunde. și nu am cere doar de dragul formularului
Descoperi ramură 5
Îmi pare rău, dar nu vă cita un exemplu de limba engleză? din moment ce atunci când avem mentalitatea a devenit la fel ca britanicii sau americanii, care această frază este pur și simplu un salut?
ramură Descoperi 4
spoig 1308 zile în urmă
Uau, vorbesc despre „limbă americană“?
dar ce despre a doua întrebare - este că am adoptat este „cum-normal“ acolo, dacă îmi amintesc corect
Dezvăluie ramură 3
PSIHoS13 1308 zile în urmă
- Și apoi, toate acestea într-adevăr atât de important să știe cum fac?
- Da, nu, nu contează, tot ceea ce nu este important, dar bani
(C)
îmi pare rău dacă distorsionat, nu-mi amintesc textual.
Descoperi ramură 0
Ei bine, poate, și să învețe.
ramură Descoperi 1
spoig 1308 zile în urmă
și primul meu mesaj nu aluzie în nici un fel?
Descoperi ramură 0
sk11ff 1308 zile în urmă
„În ochii fetei pe care sunt cele mai puternice și puternic, nu-i dea un motiv să se gândească altfel“
cu siguranță, nici o fată nu se poate evalua în mod adecvat prietenul tău? Acum, să nu o supăr, trebuie să spun că pot să fac ceea ce pot face, și apoi fie învăța repede sau otmazyvatsya?
Descoperi ramură 0
Decide pentru sine - o expresie bună. Mai ales atunci când vine vorba de haine alegerea pentru seara pe cercul a zecea
Dezvăluie ramura 12
EternalWanderer 1308 zile în urmă
Dezvăluie ramură 2
Sunt de acord complet) Ceea ce suntem cu voi capre insensibile
ramură Descoperi 1
Descoperi ramură 0
InternetTyan 1308 zile în urmă
Expresia dezgustător și sălbatic furios.
(D) - Nu știu ce să gătească, doar cu capul spart. Vrei ceva?
(R) - Decide în sine
(D) - Crezi că rochia asta mi se potrivește? Îți place?
(P) - Pentru mine, oricum, rezolva în sine.
(P) - Wow, uite, Milas, ce un elicopter rece. Și acest lucru chiar mai rece! Sau nu? Care pentru a alege? (((Ce crezi?
(D) - Nu știu până la tine.
(P) - Cum se poate spune că, fără inimă (!
Aici sunt întotdeauna atât, dacă o fată ceva important, și este interesat de opinia un iubit, atunci nu interesează oricum. Dacă fata ridică din umeri, doar curva lipsit de inimă, indiferent față de nevoile tale. Enrage acei tipi.
ramură Descoperi 8
Adevărul este că bărbații și femeile reacționează la expresia „Până la tine (a)“ în moduri diferite. Noi, oamenii, o văd ca o transpunere a autorității de a aborda problema pe noi (și fericit pentru a rezolva). Tu, fetelor, cred că ați neglijat.
În a treia situație, care se încheie este în mod clar nu despre un om))) mi-ar lua apoi elicopterul, care este mai scump și mai abrupt, cu liniște sufletească
Descoperi ramură 0
Frej 1308 zile în urmă
(D) La Grand-nepoata petrecere de ziua de azi mea de-al doilea văr mătușa lui, ai nevoie pentru a cumpăra un cadou. Ce crezi, cum să ambalaj: un înveliș roșu cu un arc galben sau albastru cu roz?
(P) Nu-mi pasă
(L) Oh, nu-mi pasă, nu te interesează nimic altceva decât sa (titlu / hobby), nu ești interesat de viața mea, nu lyuyuyuyuyubiiiiishshsh. (Plâns).
Ei bine, și din experiența mea personală:
(Piesa copeică dormit până la prânz, și apoi executați aici și pe internet, omul, adică, eu, după o zi de 10 oră vineri seara, cu o durere de cap sălbatic)
(D) Să Ng copac împreună
(II) Fie
(D) Ce fel de pozeze, naturale sau artificiale?
(P) Natural
(D) Cu multe necazuri ei, da artificială
(II) Să artificială
(D) În ce culori face? Numai în acest an cal albastru de lemn, ai nevoie de ceva pentru a ridica.
(R) (după multe deliberări) roșu-albastru, bile roșii deja au cumparat albastru suplimentar Să.
(D) Nu, nu va uita, să albastru și galben.
(N) orice lit.
(D) și culoarea beteală?
(D) orice, nu-mi pasă, am o durere de cap.
(D) Nu-ți pasă? Poate că nu ai nevoie de o vacanță? Ei bine, dacă nu aveți nevoie, atunci nu am nevoie (ofensat)
În general, fetele ar face bine să înțeleagă că 80% din problemele lor de bine, dacă aspirat din deget, și interesul lor pentru baieti din motive evidente, nu reprezintă. Da, într-adevăr se întâmplă oricum.
Descoperi ramură 5
Vorbesc despre fetele normale, care sunt cu adevărat interesați de faptul că plac tipii lor.
Și nu sunt cei care cer să facă propriul lor drum.
ramură Descoperi 4
Frej 1308 zile în urmă
fete normal? O fată normală ca un bărbat adevărat (TM), un personaj bine-cunoscut, dar nu a fost niciodată văzut din nou.
Dezvăluie ramură 3
Sunt mulți, iar cei și altele. Acestea sunt oameni normali și cerc social au, de asemenea, destul de normal. Și dacă nu le-ați văzut, în ceea ce cercul de prieteni ai?
Dezvăluie ramură 2
Frej 1308 zile în urmă
„Nu pot ataca, ataca ideea gânditorului.“ Un alt liber parafraza standard de răspuns în astfel de situații.
ramură Descoperi 1
Descoperi ramură 0
Cred că exagerezi. „Nu știu ce să gătească, doar capul pentru a rupe. Vrei ceva?“ Dacă vreau ceva, eu spun așa. Vreau cartofi, salată, etc Vreau să Dar sunt lucruri pe care nu le înțeleg, sau că nu văd diferența. Acesta a fost atunci, și numai atunci am spus „rezolva în sine“.
Descoperi ramură 0
Brakus 1308 zile în urmă
ramură Descoperi 1
Aceasta este o serie de „Cum de a trage o fată în pat, sfaturi de la Virgin Wasi“ :-)
Descoperi ramură 0
Frej 1308 zile în urmă
„Cum vă simțiți“ - asta sunt eu acum să nu întreb cum a fost ziua ta fata mea?
„Dacă nakosyachili, este mai bine să-i dea ceva neobișnuit și spune“ - cuvintele potreblyadi.
„Rezolva sine“ - un om de multe ori nu-mi pasă ce panglica de culoare pe un cadou nepoatei văr de-al doilea matusa.
Concluzie: cine a scris acest obscuritate se află sub influența persistentă a puilor din reviste glossy.
ramură Descoperi 1
Sau, mai degrabă, el este un add-on.
Descoperi ramură 0
nonexist 1308 zile în urmă
Din nou, sfaturi de genul „fii tu însuți, fă așa cum fac eu.“ favoarea lor nu poate fi overemphasized.
ramură Descoperi 1
JoeKlein 1308 zile în urmă
acest lucru nu este un sfat - face totul de unul singur, nu Noe, iar fata purta pe mâinile tale - esti sclavul ei.
Descoperi ramură 0
nonexist 1308 zile în urmă
Descoperi ramură 0
Pikachan 1308 zile în urmă
Postul 4 - gunoi complet. Omul - un om, nu un super-erou.
5 și 8 sunt uneori bune: pentru toate fetele nu vor spune, personal, îmi place atunci când un om ia inițiativa, dar, de asemenea, să se consulte cu o femeie, cere dorința ei, de asemenea, este util.
ramură Descoperi 7
și responsabilitate împreună cu ea))) și care nu-i place atunci când din cauza proastă alegere a răspunsurilor de către altcineva, este întotdeauna posibil să rămânem la, de rușine, să lase debitorului și de a solicita plata datoriei - .. adică potreblyadstvo.
ps Întotdeauna întreb despre interesul fata si dorintele ei. deoarece Știu deja ea.
ramură Descoperi 6
Responsabilitatea - este soooo speriat că frică vykakal un post denunțând absolut necunoscut pentru voi fetelor cu utilizarea de înjurături.
Descoperi ramură 5
Ei bine, ți-e teamă de sondaje ei tagda? dacă fată inițiativă întâlnit s-ar fi căsătorit cu mult timp în urmă. dar iti place rolul de potrebitelnits leneș pentru care toți ar trebui cineva să decidă, și nu te împiedică să-și exprime nemulțumirea față de alegerile săraci, dar vă place să alegeți perdele și tapet în camera gunoiul - dar, ca ceva serios, chiar nu suport doresc.
ramură Descoperi 4
Și scutește-mă de la efuziuni suplimentare.
Dezvăluie ramură 3
Dezvăluie ramură 2
Sunt foarte interesat. Spune-ne despre viața ta, din trecut și de ce v-ați despărțit.
Este atât de matur și bărbătesc - te plangi ex-lor pe Internet.
ramură Descoperi 1
Ei bine, știi cum e copt?)
Descoperi ramură 0
Gawdan 1308 zile în urmă
Tot ceea ce este scris aici este interpretarea fetelor interne. Și ei nu au nimic de-a face cu cuvintele pe care le rostim. Sau ai învăța să înțeleagă sensul literal al cuvântului cu care investim, sau pentru a merge dracu '. Am devenit obosit de mers pe jos „teren minat“, implicat în mai multe sensuri decoda adevăratul sens. Dacă mai devreme am fost reproșat că nu înțeleg indicii ascunse de ea, dar acum am reproșat că ea interpretează cuvintele mele și trebuie să spun, așa că știa exact ceea ce am vrut să spun, și nu încorporat în slovah.Malo de care deja și astfel fluxul de informații este codificată, cu atât mai mult și trebuie să se deplaseze pe această codificare. Doar du-te dracu '.
Descoperi ramură 0
Descoperi ramură 5
Frej 1308 zile în urmă
Acum, că e mai mult ca propriile lor modele de vorbire. Mai ura, mai expresiv! yokels Prost nu apreciază natura subtilă și nu se grăbește să ia pe umerii lor problemele sale „jumătate“? Ce groază. Aici sunt doar un indiciu „jumătăți“ pe care acestea ar putea rezolva 95% din problemele lor, fără ajutor din exterior, binecuvântarea acum nu are nevoie de o mulțime de rezistență fizică. De ce avem nevoie de „un pisoi nou-născut“ cu „autonomie zero“?
ramură Descoperi 4
N-am spus că „natura delicată“ nu se pot rezolva problemele lor, nu scrie acest lucru.
Ar trebui să fie citite cu atenție, am scris ca să ia un interes și să participe la tot felul de afaceri, și este necesar să vă, de asemenea.
Nu fi surprins dacă tu singur pentru totdeauna
Dezvăluie ramură 3
Frej 1308 zile în urmă
„N-am spus că“ natura delicată „nu se pot rezolva problemele lor, nu scrie acest lucru.“ Ei bine, da. Am scris următoarele.
„Fata ta, favorita ta va fi întotdeauna omul care caută sprijin și protecție, va cere opinia dumneavoastră, pentru că ea te iubește. Este ca un pisoi nou-născut poate fi blocat încoace și încolo, zilch independența.“
„Nu fi surprins dacă tu singur pentru totdeauna“ - din nou.
Din nou, negarea propriilor lor cuvinte și du-te la individ. Ei bine, nimic original.
Dezvăluie ramură 2
Sprijin și protecție, acest lucru nu este soluția la problemele. Aceasta este doar o modalitate de a liniști dragi. Am presupus că pentru că sunt absolut rattle-neghiob! Eu sunt cu tine nimic pentru a vorbi despre.
ramură Descoperi 1
Frej 1308 zile în urmă
Până la gramada este lăsat să scrie, „Îmi pare rău pentru tine“ și „care te jignit“ și un set complet de argumente standard, de sex feminin este epuizată. „Vei veni peste greșit“ și „Tu doar singur pentru totdeauna“ au fost. Ei bine, și acuzațiile de prostie, desigur.
Interesant, am să aștept pentru cel puțin unele originalitate? Sau din nou, du-te fraze standard de?