Oboseala, urinare frecventă, sensibilitate crescută la san - poate indica sarcina, chiar și atunci când testele nu fac încă.
Șanse de a ramane insarcinata este mereu acolo, chiar dacă ești în siguranță (cu excepția cazului de abstinență totală, desigur). Cu cât mai repede afla despre sarcina, cu atât mai bine. Veți fi în măsură să ia măsurile necesare în cazul în care nu este gata pentru a fi o mama, sau o schimbare în stilul de viață, să nu dăuneze sănătății copilului. Niciodată nu este niciodată prea devreme să renunțe la fumat, pentru a reduce consumul de alcool sau de a utiliza mai multe vitamine, dacă sunteți în așteptare pentru copil.
Deci, ce sunt semnele pe care ar trebui să acorde atenție?
1. Oboseala
a crescut de oboseala fara motiv - este una dintre cele mai comune semne ale sarcinii. Dacă există o șansă pe care te așteaptă pentru copil, nu încercați să lupte oboseala cu ajutorul cofeina, litri de cafea nu este cel mai bun mod afectează sănătatea copilului.
2. Aversiune la produsele alimentare
Gânduri despre pui cauza te eructații, și a trecut restaurantul chinezesc odată favorit, conectați nas, nu să mă îmbolnăvesc? Acest lucru se poate datora creșterii nivelului de hormon. Multe femei au o aversiune fata de alimente la începutul sarcinii.
3. Sensibilitate crescută la mirosuri
mirosuri neplăcute, cum ar fi fumul de tigara sau parfum colegii de parfumare devin de nesuportat și provoca greață? Acesta poate fi, de asemenea, rezultatul creșterii nivelurilor de hormoni.
4. Greață și vărsături
semne clare de sarcina. Se pare, de obicei, în dimineața. Dacă vă simțiți rău tot timpul, și nu poți mânca nimic, păstrați lângă pat și să mănânce un pachet de biscuiti cookie-uri înainte de a ieși din pat. Dacă luați vitamine, încercați să nu le bea pe stomacul gol.
5. Mărirea sânilor și sensibilitatea
Senzații noi și de a schimba aspectul pieptului poate fi, de asemenea, semne timpurii ale sarcinii. Cel mai probabil, va trebui să achiziționați un nou sutien.
6. urinare frecventă
In timpul sarcinii, uterul se mărește și pune presiune asupra vezicii urinare, făcându-vă pentru a merge la toaleta mai des decât de obicei. Este imposibil de a evita acest lucru, astfel încât să fie sigur că pentru a merge la baie înainte de a merge la culcare, astfel încât să nu se trezească încă o dată în timpul nopții.
7. Scurtarea respirației
Multe femei simt o lipsă de aer în timpul primei sarcini. Acest lucru se datorează faptului că acum aveți nevoie de mai mult oxigen - pentru tine și fătul în creștere.
8. Modificări fiziologice
Dacă ați avut relații sexuale neprotejate, și bănuiți că ați putea fi gravidă - face o programare cu un medic ginecolog. Aceste simptome ale sarcinii, cum ar schimba culoarea moliciunea vaginului si colului uterin a crescut pot fi detectate chiar și atunci când examinarea medicul primar.
Toate aceste simptome pot indica faptul că sunteți de așteptare pentru copil. Cu toate acestea, acest lucru nu este în mod necesar - multe dintre simptomele apar, de asemenea, în timpul sindromului menstrual si a altor boli. Semnul cel mai de încredere de sarcină este încă întârziată menstruație. Pentru a fi absolut sigur - face o programare cu un medic ginecolog.
După transferul - modul, sănătate, izolare, etc.
net de testare 6dpp (((Acum mi-a adus aminte după krioperenosa Diferelin o lovitură pus. Poate e vorba.
FIV UCRAINA
Tema anterioară: FIV în Ucraina. FIV în Ucraina. FIV în Ucraina.
sindromul de epuizare ovar. FIV cu Sia
hg4, este cu siguranță staniu greu. Am făcut de trei ori, și o dată gratuit. Toate din anestezie. Pra.
Numele lui Son.
Suntem o lună și ne-ar fi-părinții pur și simplu nu se poate decide cu privire la un nume. Fiul cel mai mare a fost chemat prea.
Toate băut, înghițire, de mestecat progesteron dedicat.
Doar citit-o. Înțeleg, Elena Berezovskaya dolgoplaniruyuschih multe (așa-numitele „SVA.
10-11dpo
Uita-te te rog // acolo sau nu? Pentru mine, este de dorit să se evite))
Evi 14 DPO
Yarchaet;) speranță pentru preamestec # 33; # 33; # 33; A trecut HCG si progesteron, rezultatul este doar Camera.
Nostru 15 nedelek)
Mult așteptata copil mic) Girls, crezi că cineva din casa?) Toată familia mea cred că există bo.
„Sunt gravidă # 33;“ sau 1000 și 1 motiv pentru a crea un blog
Imediat am spus, nu sunt blondă, și nu a fost niciodată. I - un avocat bun, cu o reputație impecabilă.