Cu parul lung este mai ușor de a trăi (ciudat, nu?). Am tăiați capetele, dacă este necesar, și toate. Desigur, în cazul în care parul este gros, lucios și culoare bună, nu trei volosiny (rău).
Patru dintre un fel - o coafura complicata. Desigur, trebuie să găsească un maestru bun. Dacă nu ești norocos, căutările pot fi amânată.
Par tind să crească, și, uneori, nu așa cum doriți. Salon de coafură trebuie să viziteze des.
Poate într-adevăr „nu merg“. In medie, parul creste 1 cm pe lună. Va trebui să aștepte o perioadă lungă de timp.
Pot să scrie altceva.
De ce să caute motive să nu taie, dacă vrei? Dacă nu te vezi motivele, atunci nu le-au.
1. Ai deja mâna pentru a face orice coafura, si styling tunsoare necesită îndemânare. De multe ori, oamenii sunt nebuni, atunci când înainte de a merge la muncă naibii că, chiar și cu o astfel de tunsoare simplu ca o penalizare
2. Frizerul încă au explica în mod rațional ceea ce doriți, și apoi nastrigut. lacrimile poate fi destul de mult, și va trebui să stabilească un cuplu de ani
3. cuarte Ei bine, de fapt, multe foarte, foarte simplu
4. Nevoia de a avea un neblednuyu frumos, gât subțire și umeri frumoase, astfel încât să nu arate ca Claudia scolarita de la Petuhovo
5. Ei bine, eu nu știu, în opinia mea, dofiga deja ..
Deci, faptul că va fi rău - un pic. De aceea, nu este întotdeauna suficient. Ei bine, aproape întotdeauna. Am fost bine, doresc cu adevărat să crească. Sunt angajat în burtă de dans, avem nevoie de păr lung, dar cresc încet, și dacă cresc, nu arata foarte, tăiat scara de păr (poate nu o scara, nu știu cum să numesc) - cei care sunt mai scurte ca un tel pana la mult, dar în timp, cum ar va. Deci, eu sunt suferință, care nu se poate dezvolta un (((
Și eu nu cresc doar parul lor, am tăiat părul pentru păr lung, de sus mai scurt, lungime întotdeauna lăsați bine, doar un pic sfaturi. opțiuni uloizhit masă păr lung, și să le facă în aparență coafuri blând quad-uri de masă nu le place, ca o oală și aceasta coafura este considerat acceptabil pentru fete elevele de clase de juniori. dar doar breton păr lung, atunci când acesta devine până lamele nu sunt interesați și pur și simplu și rustic așa. Parul poate fi pieptanat, vânt, în lux de păr face Ponytails palmochki în cazul în care există o ocazie și starea de spirit, face un știft coada pe partea din spate a capului, iar celălalt este plin de opțiuni
Nu Strega! Te-a scris că regreta mai târziu.
1. parul lung arata mult mai frumos. O cale scurtă ați scris este mai ușor).
2. Este mult mai sexy.
3. Podstizhete de păr și o coafura noua nu pot fi potrivite.
4. Lay mai ușor, și, prin urmare, mai puțin un prejudiciu de păr.
5. De asemenea, au cel mai mare place de mult!
5.
Ediție de rețea «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)“
Informații pentru agențiile guvernamentale (inclusiv, pentru Roskomnadzor) Contact: [email protected]