5 motive de ce ar trebui să hangout cu prietenul ei - băiat ca mine

Este atât de ușor să se odihnească pe lauri și să nu vă faceți griji, atunci când ai o relație pe termen lung. Generația mea, cred că, cel mai adesea se repede în piscina cu capul trecut doar prima dată, și te gândești deja cum să bată casa de a trăi împreună. Dar toată lumea vine un moment când trebuie să spui, „stop“ și să ne amintim că acesta este doar un simplu muritor.

Când ești într-o relație, nu este menit să fie un fel de atribut de normalitate. Deci, multe cupluri de același sex, care doresc să dovedească ei înșiși și în lume, în special în «Grindr», ceea ce constau din relatii pe termen lung, care uneori este vorba de nebunie, și viața se transformă într-un fel de rutină.

Dar să recunoaștem, un salt rapid de a fi în dragoste cu o liniște get-întâlniri aduce toate rapid pasiune la zero.

Este important să nu uităm că relația - nu plătește doar facturi și munca, tu si partenerul tau poate fi o echipă mare, astfel încât partidul sau alte activități de divertisment va fi de folos.

1. Vorbește cu lumea că ești mândru de

Dacă aveți de gând undeva cu prietenul ei, spun acest lucru tuturor prietenilor, să-i vadă că sunteți mândri de faptul că aveți un astfel de partener.

2. Consolidarea loialitatea lor reciproc

Într-o seară, fostul meu iubit și am mers și a văzut unul dintre băieții care prezintă interes pentru mine. Pentru a arăta că am făcut-o, a sărutat și ma îmbrățișat. Acesta a fost un semnal că nu sunt singur și partenerul meu vrea să știe despre asta.

Sunt sigur că toată lumea este plăcut să se simtă în siguranță și să înțeleagă că sunteți cineva care nu indiferente. Dar mai important este prezența unui partener în vremuri dificile, când atât doresc să aibă pe cineva să se sprijine pe.

3. Pentru a fi beat cu distracție

Bea cu tipul care nu devine un bețiv înveterat, petrecerea timpului culturale intr-o companie. În plus, dacă nu este rușine să-și arate o mână relaxată, acea persoană se află în zona de confort. Ca să nu mai vorbim de faptul că poate aștepta sexul murdar.

4. Nu uita despre sexualitatea lui

Când mă întâlnesc pe cineva, întotdeauna mă gândesc că acest lucru atractiv în toate privințele cu mine, iar seara ne aflăm în aceeași casă și același pat. Aceasta este una din ceea ce este sexy. Dacă ați uitat cât de sexy și atractiv partenerul tau, ar trebui să fie cu el, pentru a merge undeva.

5. Petreceți mai mult timp in afara casei

De-a lungul timpului, zona de confort va absorbi, așa că merită să-l oprească pe viță de vie, nu poți fi mereu acasă printre aceste scaune tapițate preferate și canapele.

Du-te la ziua de naștere a unui prieten, du-te la bar, du-te la un coleg de muncă. Fă-l!

Evenimente similare vor consolida relația, în plus, pentru a ajuta să înțeleagă cât de important și nu înlocuiesc această persoană.

articole similare