5 motive bune de ce am devenit lui nebun cățea-fostul

Aproape fiecare dintre noi a fost cel puțin un ex nebun, nu-i așa?

Desigur, înainte de a mă chemat de un fost nebun. Adică, el a fost așa. În acest caz, în timp ce eu nu m-am acordat cu atâta grație titlul de „ex nebun,“ N-am știut că era un motiv pentru care fostul au devenit nebuni.

5 motive bune de ce am devenit lui nebun cățea-fostul
Twenty20, DougOlivares

Acestea sunt motivele pentru care am devenit nebun lui cățea-fosta și asta e ceea ce se poate face pentru a evita să se ocupe de astfel de cazuri.

1. El a spus că mă iubește și apoi m-au aruncat.

Aceasta a fost prima fază a nebuniei mele. Nu am putut înțelege cum ar putea spune că mă iubește, iar apoi a luat și m-au aruncat. Am muncit atât de mult relația noastră și au început (am crezut) este foarte sănătos. Așa că am fost furios când am auzit de la el că mă iubește, dar aruncă. Aceste două lucruri pur și simplu nu se potrivesc în capul meu. Atunci a început totul. Nu am fost de gând să accepte doar faptul că el a fost plecarea. Mi-am promis să lupte pentru relația, pentru că l-am iubit și a spus că mă iubește. Nu știu cum crezi că, băieți, dar cele mai multe dintre fete sunt gata să lupte pentru dragoste, și asta e exact ceea ce am plănuit să fac.

Prin urmare, dacă doriți să nu ați avut o cățea-fost nebun, nu-i spune că o iubești, până când sunteți gata pentru a merge până la capăt, ceea ce înseamnă a fi într-o relație pentru o lungă perioadă de timp. Chiar dacă este recunoscut ca prima iubire, dar nu ești gata să-i spun ca răspuns, nu o fac. furia împotriva unei astfel de refuzul de a fi mult mai puțin dureros decât dacă o spui, și apoi renunțe la cuvintele sale. Femeile iau aceste trei cuvinte mici sunt baieti foarte grave. Nu spune că până când setați într-adevăr grave.

2. El mi-a lăsat, dar nu am putut spune de ce.

Nimic nu ma deranjat cel mai mult în a face faptul că dispare, ca ceea ce el nu a explicat de ce-mi. Tot ce a spus a fost: „Tu meriti mai bine.“ Am înțeles că pentru voi, că sună grozav ca o scuză, că modul în care sunt încercarea de a ușura durerea pentru noi fete, dar în toate realitate este adăugarea de doar combustibil la foc. Cand o fata este investit emoțional în tine, e decizia ei. De aceea, spune-i ceea ce merită - ridicol, cel puțin pentru ea, așa cum a fost decizia ei a fost să alegeți.

Prin urmare, dacă doriți să nu ați avut o cățea nebună ex-i explic de ce-l arunci. Dă-io șansă de a închide dezbaterea în capul meu. Nu o lăsați, încercând să pună piesele puzzle-ului impreuna, pentru ca suntem incepand de a veni cu o varietate de scenarii și, în cele din urmă, încep să se lupte într-o încercare de a ajunge să rămână sau să se întoarcă. Dacă aveți nevoie pentru a obține departe, să fie în măsură să-i spun de ce.

El ma ignorat, dar ma sunat nebun când am apărut la casa lui.

3. Dacă nu știți - una dintre cele mai rapide moduri de a face o femeie nebună este de a ignora.

A fost cea mai dificilă fază a nebuniei mele. Am fost furios. Nu numai că am pierdut relația și nu cunosc motivele pentru acest lucru, dar este, de asemenea, nepoliticos să mă ignore! El nu a răspuns la nici apelului meu; El nu a răspuns la mesaje; el a denunțat practic eforturile mele de apariție în apropierea casei sale. Tot ce am vrut - asta e cool să vorbim despre ce se întâmplă între noi (la început), dar a început să acționeze ca un băiat în vârstă de 2 ani și sa oprit să comunice cu mine. Am fost foarte supărat când încă se apropie de el, astfel încât „liniștit“ conversație nu sa întâmplat. Aceasta este o alta cauza de nebun femelei-fosta.

4. El mi-a spus că el întâlnește un alt.

După un timp am aflat că el a început să se întâlnească o nouă prietenă. Rețineți că acest lucru sa întâmplat la scurt timp după dezmembrare, astfel încât în ​​acest stadiu, am luat titlul de „nebun cățea-fosta“ și a purtat-o ​​cu mândrie. Și eu nu sunt nebun cu noua lui iubita. În ochii mei, nu era o problemă, dar el este. La urma urmei, el nu a trebuit să mă lase pentru ea. Trebuia să mă iubești, nu? Nu toate fetele se uite la ea în acest fel, și, uneori, ei vor deveni în cele din urmă, de asemenea, aceste noi prieteni. Sper că nu se află în această situație.

Prin urmare, dacă doriți să nu fi avut o cățea-fost nebun, așteptați un timp înainte de a lua un pas hotărâtor într-o nouă relație. Știu că acest lucru, probabil, sună ridicol pentru tine, dar, de fapt, este cel care le puteți face. Dacă vă pasă de ea, încercați să vă puneți în locul ei. Despărțire în sine este destul de greu pentru ea. Nu este nevoie să-i agraveze imediat să arate cât de fericit esti cu altcineva atât de repede. Dați-i cel puțin un pic de timp pentru a ajunge să vindece rănile.

5. M-am dus mai departe, iar acum el spune că nu l-am iubit.

Faza finală de transformare într-o cățea-fost nebun pentru mine au fost o scuze pentru ceea ce am fost de gând nebun la începutul despărțire. Sunt un pic mutat departe de relația și de lucru prin durere, astfel încât în ​​acest moment am fost gata să-l ierte. Dar știi ce a spus când l-am întrebat? El a spus că am fost nebun și că, dacă m-am mutat, am avut, în primul rând, nu-mi place (deși, de fapt, el sa mutat în sine). Nu știu - mă gândesc la despărțire greu pentru noi fete, dar aceste lucruri pe care oamenii percep de obicei, cel mai greu.

Deci, dacă vrei să nu fi avut o cățea-fost nebun, da timp pentru a fi jignit, dar lăsați-l să plece, când este gata. Motivul pentru care fetele ca răspuns nebun la separare este că s-au investit atât de mult emoțional ca ei pur si simplu criminal îngrozește ideea că totul vine la un capăt. Când totul este spus și făcut, am ajunge de obicei la punctul în care regretul că sa comportat într-un mod similar și să înceapă să se miște mai departe.

Ne dorim să fim fericiți, și dorim să fii fericit - chiar dacă nu se va întâmpla cu noi. Nu aveți nevoie să-ți iei ex prostie blocat pe tine atunci când trebuie să mergi mai departe. Ei merită să găsească noi fericire la fel ca tine, nu-i așa?

articole similare