30 sfaturi pentru înot 3 campioni de la 3 continente

Da - vara, plaja. piese de apă - rezervoare de râu și chiar mare. Sunt scăldat în Marea Moartă. doar au existat mici și a fost numit - lac de sare de urs. nici un turist acolo, nu hoteluri. și locurile care sunt interesante, dar țânțarii sunt vicios.
Îmi pare rău că nu am citit sfaturi am avut - ar crawl doar a arătat clasa lui, dar echipa va deveni zvotit. dar acum Ladoga du-te - asta în cazul în care voi încerca. deși despre temperatura apei se realizează, dar apoi m-am gândit că înregistrările nu au fost atunci când a declarat scăldat în Marea Barents. albastru și literalmente cinci minute a început. Pool mult timp vreau să merg, chiar și pe drum spre casă a găsit unul - deci sperăm că în curând încercați sfaturile în practică. dar este păcat că, la sfârșitul crawl sunt învățați să înoate imagini - Încă nu am tehnica fluture uitat. pentru mine este mai bine pentru organism. complicat. cel puțin atunci când pe înot delfin - pentru har fluture mine oh cât de departe. Asta ar fi privit nu face acest lucru. bine, așa că am știut când o creștere ca am metru cu un capac și treizeci și șapte de picioare pentru a deveni campion. dar înot pentru trup si suflet - cel mai ea - mai ales pentru cele mai longevitate ea :)
Multumesc pentru articol - ar trebui să însemne - toate țările trebuie să pună în comun :) antrenor a spus. )

pentru a învăța cum să înoate baht, trebuie să învățăm mai întâi cele trei specii principale, iar articolul în mod corespunzător toate scrise și în cunoștință de cauză cu privire la Kroll spune ca pompe de el tot felul de mușchi nu sunt pompate nu poplyvesh baht, așa că te sfătuiesc să înceapă mici, dar să fiu sincer în mod corespunzător de accesare nu este la fel de ușor cum pare, toate principalele incepatori greseala datul Reversul lui, ridicarea capului și ca urmare viteza un pic.

articole similare