25 citate Optimist Max Frei

Artist: Irisz Agócs

Am colectat 25 de referințe bibliografice pline de optimism, bunătate și adevărata înțelepciune a vieții într-o stare de spirit buna:

• Cap și trebuie să meargă în jurul valorii de - aceasta este datoria ei primară!
  • Am nevoie cu disperare sa făcut uneori ceva ieșit din comun. Extraordinar. Inexplicabil.
  • Viața este atât de bun, care nu corespunde întotdeauna așteptărilor noastre!
  • Luna - aceasta, desigur, foarte mult timp. Dar, „într-o lună“ suna mult mai bine decât „niciodată.“
  • O persoană trebuie pur și simplu să se odihnească de la sine, cel puțin din timp în timp.
  • Am o mare regulă de degetul mare: dacă ceea ce se întâmplă nu mai este așa cum este, ar trebui să plece imediat.
  • Prefaci că totul în ordine. Vei fi surprins când vei înțelege modul în care aceasta este o metodă eficientă. Odată ce ați reușit să mă înșele, să faceți totul în lume, va fi pe umăr.
  • Suntem cu voi semenii, a făcut tot ce au putut. Cu toate acestea a trebuit să facă tot ceea ce noi nu putem, și apoi este garantat succesul.
  • Trăiască o personalitate împărțită - calea cea mai scurtă pentru echilibrul emoțional!

• Lăudați-mă - într-adevăr strategia corectă. Din fidel lăudat că pot răsuci mai mult de o sută de metri de terenuri, de bună calitate. Problema este, după cum știm, economia necesară.
  • Rade la oameni - o modalitate foarte bună de a nu-i omoare mai des decât este necesar.
  • Dacă cădea de pe o stâncă în abis, de ce nu încercați să zboare? Ce ai pierdut?
  • Așteaptă și speranță - un mod sigur de a merge brusc nebun, dar graba de oraș și de a face ceva stupid - acest lucru este exact ceea ce ai nevoie!
  • Impossible - nu o astfel de problemă mare, dacă știi unde să încep ...
  • Uneori, un pas decisiv este rezultatul o lovitură bună în sus partea din spate.
  • Un important secret: trebuie să mergi în cazul în care doriți, dar nu în cazul în care ar trebui să fie invocat.
  • Dacă nu există nici o ieșire, trebuie să-l creați-vă de resturi de materiale.
  • Când știi ce să vorbim despre un om - un semn de afecțiune reciprocă. Când ai ceva împreună pentru a păstra tăcerea - acesta este începutul adevăratei prietenii.

Artist: Vladimir Rumyantsev

• Am crezut întotdeauna că sa întâmplat, atunci sa întâmplat. Ce naiba este diferența, de ce cerul este, din nou, sa prăbușit pe capul meu? Ea nu a reușit, prin urmare, este necesar pentru a supraviețui.
  • Ei bine, în cazul în care dimineața la nouă. Nu, zece mai frumos, și unsprezece - este corupția.
  • Absența unei interdicții pur și simplu poate fi considerat un fel de rezoluție.
  • Și fără o stare de spirit bună a devenit chiar mai bine. Așa că scările înguste a trebuit să merg în jos partea: un zâmbet nu este indexat.
  • Omul nu iarta, uita-l, și o femeie - ea ne iartă, dar nu uită niciodată.
  • Soarta nu este un prost. oamenii Nimic nu vor fi reduse.
  • Din când în când ar trebui să vorbesc prostii, ajută să creeze o atmosferă caldă și prietenoasă.
  • Nu știi niciodată care unul va fi cel mai puternic punctele slabe ale partidului dumneavoastră.
  • Cât de multe defecte într-o singură ființă vie - adică, am înțeles, perfecțiunea!
  • Nu-mi pasă de nimic nu regret - nu în ultimul rând pentru că nu are rost.
  • articole similare