Copilul foarte rar sau rău se mută în stomac
De ce copilul nu se mișcă în mod activ în abdomen
Copilul se mișcă foarte rar în stomac - este o ocazie pentru excitare multe mame, mai ales cei care sunt în așteptare pentru primul copil, după 18-20 de săptămâni de sarcină, mișcări fetale sunt deja simțite, și, probabil, destul de activ; copil se face simtit cel putin 10 ori pe zi - care este cât de des copilul trebuie să se deplaseze în abdomen. La început, mama mea se simte mișcările haotice, dar în timp, mai aproape de a părăsi, cu ajutorul lor, copilul începe să comunice cu mama sa, exprimându-și plăcerea sau bucuria lui, furie sau anxietate. În funcție de momentul zilei, copilul devine mai activ sau mai mult, dar dacă sunteți îngrijorat de faptul că un copil este ușor perturbate. un prim fruct activ „calmat“, aceasta poate fi o ocazie de a aborda la ginecolog pentru sfaturi. Între timp, să ne uităm la principalele motive pentru care copilul sa oprit să se deplaseze în mod activ în abdomen.Care sunt motivele pentru care un copil este rareori se mută
Poate că preocuparea ta este în zadar, pentru că, de exemplu, de conducere in timpul sarcinii stil de viață activ, puteți pur și simplu nu observați cum în burtă lovituri copil. Atât de mult pentru al doilea trimestru. Dar există și alte motive pentru care copilul nu se deplasează în mod activ în uter.
1. Natura copilului este chiar și în uter, există o neliniștită, care se manifestă la fiecare oră, și există copii se răcească, care la început nu se clinti prea puternic. Ai nevoie să sune alarma doar atunci când activitatea copilul a început să scadă brusc.
2. În ultimele săptămâni de sarcină fătul este suficient de mare și un loc în uter devine foarte mică - ea, de asemenea, poate explica de ce copilul sărac se mută în mamele stomac.
3. Să știți că fiul sau fiica viitoare este foarte sensibil la starea ta de spirit - în cazul în care un calm gravidă, atunci copilul poate liniștit în jos. De asemenea, se întâmplă că, prin mișcarea fetale mama activă, în special 6-7 luni, doar pentru a dormi și, prin urmare, încetează să se miște.
Diagnosticul activității cardiace fetale și
De ce fructe câteva mișcări?
În viața fiecărui mama insarcinate vine un moment mult-așteptat, atunci când ea se simte mai întâi agitarea copilul ei.
Cele mai multe femei sunt de acord că sentimentul de prima agitare - este cel mai important, în conformitate cu excelente și unul dintre cele mai interesante momente din viața lor. Este acum mai multe mame insarcinate au început să perceapă fătul ca un copil. În această perioadă, femeia devine inconfundabil și aproape instrumentul cel mai precis. care evaluează starea copilului ei nenăscut.
O femeie care așteaptă primul ei copil, nu știu ce senzații poate fi de așteptat într-un anumit stadiu al sarcinii. Și de aceea o femeie nu se poate auzi doar prima Agitarea a copilului și nu dau aceste sentimente contează cu adevărat.
Cum a simțit prima agitarea?
Răspunsul fără echivoc la această întrebare încă nu a fost dat. Acesta poate fi un sentiment de pește plutind în stomac. gâlgâit, „rulare“ bule care zboară în stomac, sentimentul de a fi în interiorul burta zgâriat, socuri mici. În primele zile, femeile insarcinate nu întotdeauna să acorde o atenție la ea, astfel încât să nu-ți fie frică, în cazul în care se pare că bebelușul se mișcă în fiecare zi. Cea mai mare atenție și este necesar să se urmeze mișcările copilului după 30 de săptămâni de sarcină. Se poate împinge, de cotitură sau mișcări ușoare subtile. 3-4 ore copilul poate minți scăzută și apoi se facă simțit cu o răzbunare. In medicina este norma de 10 episoade pe zi perturbatii.
După 20-23 de săptămâni de sarcină, atunci când există o formațiune activă a creierului și măduvei spinării, mișcările fetale încep să fie mai regulat. În această etapă (aproximativ 20 săptămâni), mama insarcinate vede deja și se simte mișcarea copilului ei. Este cunoscut faptul că femeile care sunt gravide, pentru prima dată, „auzi“ wiggling aproximativ 20 de săptămâni de sarcină, și multipare - aproximativ 18 săptămâni. Cu toate acestea, toți acești termeni sunt pur individuale și pot varia semnificativ.
Dacă nu simți amestecând după 20 de săptămâni, cu toate că acest lucru nu este mai puțin frecvente, medicul poate recomanda sa mergi date de cercetare ultrosonograficheskie care vor ajuta pentru a evalua starea și dezvoltarea copilului.
Trebuie remarcat faptul, că copilul în uter se mișcă aproape constant, dar numai mișcările care sunt cele mai ascuțite și puternic, poate fi simtit pentru o femeie. Mulți cercetători rețineți că mișcările unui copil cât mai mult posibil activitatea se manifestă în seara și noaptea.
Dacă nu ați auzit perturbațiilor în timpul zilei, atunci puteți apela la modul ușor și în condiții de siguranță: de a mânca ceva gustos și dulce, și se spală în jos cu un pahar de lapte cald. Apoi fă-te confortabil culcat pe o pereche de trei ore. Poziția mama liniștită, care servește alimente proaspete va oferi copilului dumneavoastră o doză de energie și este activă în viitorul apropiat, se va arăta. Dacă această metodă nu produce rezultatele scontate, se poate repeta după un timp din nou, și cel mai important, amintiți-vă că acest lucru nu este un motiv de îngrijorare și nu este nevoie să intrăm în panică.
De la aproximativ 28 de săptămâni de sarcină, copilul se mișcă în mod activ și amestecând aproape constant, iar femeile insarcinate au nevoie pentru a controla această activitate cât posibil, cât mai exact posibil.
Motivele pentru declinul activității motorii fat
Cât de mult îngrijorare în viitor mame un moment în care nu a fost „are“ o astfel de critică perturbatiilor 10 episoade ale copil. Noi trebuie să asculte cu atenție la agitarea copilului său. încetarea completă a activității fizice pentru mai mult de 12 ore - o alarmă foarte periculos.
Din ce motive un copil mic poate muta?
- Copilul poate doar reduce pur și simplu pentru o vreme activitatea motorie obișnuită - poate dormi.
- Toți copiii dau răspunsuri diferite la zgomot - multi copii se calmeze în momentul în care mama este aproape de sursa de sunet puternic.
- Fatul se poate mișca mai puțin, în cazul în care o femeie are un stil de viață activ sau sportiv. Atunci când mersul pe jos efect de mișcare leagăn balansoar și lulls copilul.
- SENSATIONS perturbatii depind în mod direct de poziția fătului, iar mama insarcinate poate pur și simplu, pur și simplu nu le poate distinge ca un copil mișcare îndreptată spre interior.
- De asemenea, copilul dispare de obicei în aproximativ două până la trei săptămâni înainte de naștere. Acest lucru se datorează faptului că este foarte puțin loc să se miște, și el începe să construiască puterea înainte de livrare. Unii oameni cred că fătul moare înainte de naștere. dar acest lucru nu este adevărat. In ultimele saptamani de sarcina schimbat dramatic natura mișcărilor copilului, și de multe ori începe să se miște nu este la fel de activă ca înainte. Cu toate acestea, numărul mișcărilor sale rămân aceleași - copilul face mai puține lovituri de stat și labagii, dar mișcarea picioarelor și a brațelor sunt realizate din încă cu aceeași frecvență. Aceste mișcări sau mama viitoare nu se pot simți sau se simt foarte slab
- Cand hipoxia progresiva (foame de oxigen) a fătului are loc o scădere bruscă sau încetarea completă a mișcărilor. Dacă mișcarea nu este simțită de tine 12 ore sau mai mult, sau ele devin brusc lent, există o nevoie de a solicita imediat ajutor medical la medicul curant. Aceste simptome - clopot de alarmă, iar acestea pot indica apariția hipoxiei progresive. Fără măsuri adecvate - aceasta poate duce la avort ratat.
Sunt 21 săptămâni gravidă și copilul se mută foarte mici, chiar înainte de demolarea câteva apasari că e în regulă?
Sunt 21 săptămâni gravidă și copilul se mută foarte mici, chiar înainte de demolarea câteva apasari că e în regulă?
Îmi amintesc, în această perioadă am avut aceeași experiență: -). Toate acestea ar trebui să fie fiecare în parte, cred. Dar, din experiența personală, vreau să spun că experiența nu a meritat. -) foarte curând pot exista întrebări cum ar fi: Nu prea activ mi copilul meu? sarcina de lumină și fericit pentru tine! _
Sursa: 30 de săptămâni
Normal. El se mișcă foarte mult, pur si simplu nu simt nimic. De-a lungul timpului, fiecare strănut va sti :))))
Tu chiar nu observați până când este suficient de mic, și este gratuit. Dar, cu 30 de săptămâni, atunci când acesta devine un pic începe aglomerat, ești în toate puțin simt ca el se clatina si cotitură.
Cred că da, am făcut copil foarte foarte leneș a fost. I-am dat naștere la 42 de săptămâni. Acum, copil complet sănătos, 14 luni și uzhe16 dinți
Desigur. Tot ce bine. Fii fericit.
Am până la sfârșitul sarcinii se amestecă un pic. deși gvooryu că acestea fac 60 de mișcări pe zi, Doamne ferește, am numărat 4. Ei bine, adevărul este că am fost și prezentare, și clătină din cordonul ombilical. dar atunci când a reușit să se rostogolească în sus, deși rareori acolo sa împotmolit pentru că am auzit și am simțit) cho)
Și eu, acum 21 săptămâni și tot la fel! I-am spus doctorului că am un fruct foarte mici, care ar trebui să mănânce mai multe alimente bogate in proteine pe care copilul câștigă în greutate, și eu nu)))), astfel încât aproape că nu-l simt!
poate te simți în mișcare copilul fiind în același timp singur. mai bine pentru a pune această întrebare la doctor
OK, un pic mai mult))
da, totul este în regulă))
Am un prieten face acest lucru copil imperceptibil la 7 luni))
până când a intrat în ginecolog și el ia spus că ea era însărcinată))
OK, am până la 7 luni, așa a fost. apoi umflaturi a început să meargă în abdomen