În principiu Abyuz - este violența.
Dar, în acest context, în limba rusă cuvântul folosit abyuzer ca abuzul emoțional (și uneori fizică) și în plus în familie.
Deci, cum să recunoască abyuzera primele etape de întâlnire:
1. insistă asupra implicării rapide în relație. Acesta nu oferă timp pentru reflecție. Declară: - Încă nimeni nu mi-a iubit vreodată felul în care faci. Am simțit niciodată atât de iubit. partener Abyuzer îl împinge pe obligații exclusive imediate.
2. posesiv și gelos Excesiv. În mod constant de apel sau cauze vizite neașteptate. El nu vrea să lucreze pentru motivul pentru care vă puteți acolo pentru a întâlni pe cineva. Verifică vitezometrul în mașină.
3. Controale intensiv sub semnul întrebării (mai ales dacă sunteți întârziat undeva) despre care ați vorbit și de unde ai fost. Ea deține toate comună bani însuși. Te face să te cere permisiunea de a merge undeva sau să facă ceva.
4. așteptări nerealiste. Mă aștept ca vei fi pentru el perechea perfectă pentru a face toate dorințele sale.
6. da vina pe alții pentru toate problemele și greșelile. Potrivit lui, este întotdeauna vina altcuiva dacă el are ceva să meargă prost așa cum ar trebui.
7. Întotdeauna face partenerul vinovat de provocându-i durere și disconfort. In loc de a spune: - Sunt furios. El va declara: - Ești supărat pe mine, sau mă insulți, când spui că nu vrei să o faci pentru mine.
8. hipersensibile, usor de jignit. El face sentimentele sale răniți. Mad, se dezlănțuie, se dezlănțuie și fum de inechitatea cursul lucrurilor, care sunt, de fapt, doar o parte din viața de zi cu zi.
9. Grosolănie față de animale și copii. Poate pedepsi copiii pentru greșelile nevinovați, care nu sunt în măsură să evalueze un copil mic. Sau tachineaza copilul până atunci, până când plânge. 65% abyuzerov bate partenerul său ar fi bătut și copiii lor.
10. Stimulează partener de sex. ca și în cazul în care joacă. Ea își găsește ideea de viol interesant.
11. orală Insulta, verbală. În mod constant critică și spune flagrant și în mod grosolan. Degradează, blesteme, blesteme și te cheamă numele murdare, injuriile. Aceasta poate include, de asemenea, privarea de somn - te trezește în noapte pe orice ocazie ușoară.
12. diviziune rigidă a rolurilor în familie pentru bărbați și femei. Mă aștept să-l va servi, să asculte și să rămână acasă pentru totdeauna, „desculț și gravidă“, ca o glumă americani.
13. Schimbările bruște de dispoziție. Tandrete comută brusc la grosolănie în câteva minute.
14. Bătaia în trecut. El poate admite că el a lovit fosta lui Lady, dar asigurați-vă pentru a adăuga că a fost ea la forțat.
15. Nu costa nimic pentru a amenința: - Mă duc să te omor sau să-ți rup gâtul. Și apoi, ca și cum nimic nu sa întâmplat, el a spus că, ei bine, tot așa și spun că nu înseamnă că este de fapt - Sunt glumesc.
Ei bine, am învățat iubitul ei? Nu? Atunci te doresc atât fericire!
Psiholog on-line Lysenko Leonid Sergheevici.