Ce naiba, poți investi o grămadă de dolari in marketing, daca pahabny call center sau incredibil de teribil și nu recepționer prietenos de la recepție. In acest articol voi vopsi 10 puncte de contact, astfel, începe o serie de puncte de contact.
Igor Mann - un deținător de om record. El a găsit 94 de puncte de contact cu clienții. Ar fi o prostie să spun că voi fi în stare să omoare un astfel de om inteligent de numărul de puncte de contact. Cu toate acestea, să fie conștienți de faptul că, așa că am decis să aducă fericire pentru voi, cititorii mei, voi încerca să caute și să vină cu cât mai multe puncte de contact, atât pentru ei înșiși și pentru tine!
O serie de articole despre punctele de contact, pentru a fi un fel de ghid care va fi capabil să urce unul și începe verificarea cât de multe puncte de contact utilizați în afacerea dumneavoastră. Singurul lucru pe care toate punctele vor fi distribuite. Să mergem!
1) Buclete, broșuri și pliante. Poate părea că astăzi punctul de contact cu clienții, nu este la fel de eficient. Cred că sunt de acord cu tine, dacă am vedea un alt prospect prost sau broșură. Dull inscripție prospect de obicei, nimeni nu va aminti, comprima mana si arunca la gunoi.
Principala sarcină a oricărei companii - cred. Trebuie să ne gândim în mod cuprinzător. Desigur, nimeni nu este interesat de pliante dacă acestea sunt la fel ca și cea a sutașul alte companii. Cea mai dificilă sarcină - este să dau seama cum și ce să facă pe afisul dvs., astfel încât acesta nu este doar pentru citire, dar, de asemenea, pentru a arăta prietenilor tăi și să spună: „Uite, a dat astăzi un fluturaș pe stradă, schimba imaginea și din spate uite că pentru a lipi!“ - asta este Se numește „WOW! - efect“. idei creative Creative și noi - acesta este obiectivul dvs. atunci când creați broșuri și pliante.
2) Cărți de vizită. Cărțile de vizită sunt folosite peste tot. Ar fi o prostie să uite astfel o modalitate foarte bună de a stabili un alt punct de contact cu clienții. Dă cărți de vizită, doar cu cuvintele numele, compania unei persoane și numărul fiecărei - este prostie. Da, primiți un apel, dacă doresc. Da vizita site-ul dvs. în cazul în care acestea decid să se uite la produsul. Da, ei pot scrie pe Meil cu întrebări. Dar, toate acestea vor fi doar atunci când o persoană este aproape de cumpărături. Cât de aproape de achiziționarea de oameni, atunci când co-lucrător îi dă o carte de vizită spune, după o conversație într-un bar? Cred că nu e pregătită.
3) contract corporate. De ce, chiar și în afara contractului, nu pentru a face un astfel de lucru se răcească pe care ea îl numește „WOW! - efect „? De ce contractul ar trebui să fie plictisitor tocit set de cuvinte și cifre? Uită-te la acordul companiei dvs., ce este?
4) Un semn de la intrarea în birou. oportunitate excelentă chiar și un singur punct de contact cu clienții. Clienții care merg la birou? Stai un semn frumos la intrare. Vei fi capabil să se bucure de ea, dacă faci totul frumos, atractiv, creativ. Amintiți-vă, treaba ta - „WOW! - efect“.
5) Site-ul companiei. site-ul companiei - aceasta este, de asemenea, punctul de contact cu clienții. Acesta este locul unde puteți gestiona cel mai bine emoțiile clientului. programatori buni designeri și vă va ajuta cu acest lucru. Desigur ca aceeași implicare umană importantă, care va crea o structura site-ului, din cauza aceasta, deoarece designul va depinde în mare măsură.
Viteza de răspuns perfect. Clientul va fi placut surprins daca el are 5-10 minute pentru a răspunde la întrebările sale.
Lucrul la mesajul de retur. Între timp mesajul care vine la expeditor cu un anunț de livrarea cu succes a scrisorii sale.
Se acționează în mod necesar peste P.S. Folositi-l pentru informații suplimentare despre companie, reduceri, promoții sau știri.
Cum tratezi un client? După cum vă abonați pentru a inversa scrisoarea? Tot ce contează. Nu uita nimic.
8) Call Center. Unul dintre principalele puncte de contact. Puteți picta întreaga masă. Se specifică primul lucru important.
Viteza de reacție a operatorului. Deoarece operatorul intampina clientul. Pe măsură ce operatorul spune la revedere de la client. Vocea operatorului. Etajul operator. Muzica, care este în valoare în timp ce așteaptă răspunsul operatorului. Robot telefonic. Viteza operatorului. Politetea operatorului. Cât timp operatorul este gata să aloce pentru fiecare client. Operatorul de conștientizare cu privire la noutățile și evenimentele în compania dumneavoastră. Operatorul de conștientizare cu privire la aspectele tehnice. Conștientizarea operatorului unei cantități de produs, pe timp de livrare, etc. Operatorul Onestitatea. Și o mulțime de alți factori.
9) decorarea camerei de intrare în birou. Un loc în cazul în care clientul devine, după ce vă conectați la birou. Acolo stă secretar, există o cameră de odihnă sau de lounge / de așteptare. Este un loc minunat de contact, în cazul în care clientul trebuie să aștepte sau să vorbească cu secretara lui. În orice caz, clientul trebuie să treacă prin acest loc. de ce nu profita de ea și nu rândul său, respshen punctul de contact?
10) Prețurile. Majoritatea companiilor mici și mijlocii (inima îmi spune) lista de prețuri este aproape imposibil de distins. Toate aceleași rahat, plictiseală, numere, litere, bastoane, stâlpi și alte dibilizm care mă sperie.
La sosire astăzi. Eu încă mai au în stoc o duzină de alte puncte de contact, și asta e ceea ce se va întâmpla în continuare? Mă duc la trântă? Sau există o duzină, apoi o duzină, așa că vă pot mulțumi și vă va aduce fericire.
Orice persoană care dorește să participe la depășire Igor Mann: Numărul de puncte de contact, alături de mine și facem o listă nu de 94, ci de la 104 de puncte de contact.
„Alege un loc de muncă pe gustul său, și nu trebuie să lucreze o singură zi în viața mea“