Este incredibil, dar aceste 10 lucruri noi despre „Titanic“ va face sa te uiti la această poveste tragică într-un mod complet nou!
1. Nava „Samson“ a luat scufundarea „Titanic“ pentru nava US Coast Guard
Povestea tragică a „Titanic“ ar putea fi mult mai mult decât la sfârșitul curcubeului, în cazul în care echipajul navei pentru captura comercială nu și-a luat nava US Coast Guard. Toate cala navei a fost umplut cu carcasele de sigilii sacrificate și întâlnire cu autoritățile SUA este absolut indezirabilă. Aici este o recunoaștere senzațională a căpitanului „Samson“ Hendrik Ness a făcut la 50 de ani de la tragedia „Titanic“, înainte de moartea sa:
„Noaptea a fost uimitor, înstelat, limpede, oceanul este calm și blând, - a spus Ness. - Am vorbit cu un asistent, afumat, uneori, am plecat de la cabana la pod, dar nu a rămas acolo pentru o lungă perioadă de timp - aerul a fost doar refrigerare. Dintr-o dată, se întoarse din greșeală, am văzut în partea de sud a orizontului sunt două stele extrem de luminoase. M-au surprins cu strălucirea și valoarea ei. Ceasul strigă că el a depus un telescop, i-am trimis la stele și a știut imediat că luminile acest ale unui vas de catarg mare. - Căpitane, cred că, este o navă Paza de coasta, - a spus asistentul. Dar eu mă gândesc la asta. Harta nu are timp să ne dăm seama, dar amândoi am decis că a urcat în apele teritoriale ale Statelor Unite ale Americii. Întâlnire cu navele lor nu este bun, nu am de bun augur. După câteva minute, deasupra orizontului alb racheta a crescut, și ne-am dat seama că ne-am găsit și doresc să se oprească. Sunt încă în speranța că totul va costa, și vom fi în măsură să scape. Dar în curând a decolat un alt rachetă, după ceva timp, a treia ... A fost judecat de rău: dacă am fost supuși unei examinări, mi-ar fi pierdut nu numai toate prada, dar, de asemenea, poate, a pierdut nava lui, și tot ce ne-ar fi fost închiși. Am decis să plec.
2. Cauza accidentului ar putea fi luna
Dacă nu se îngropa în junglă luna științifice în acea zi am fost foarte aproape de Pământ. Din acest motiv, ea a format un val specific care a cauzat valuri extrem de ridicate, din cauza care a aisbergului și ar putea fi pe calea „Titanic“.
3. „Titanic“ Colapsul a fost prezis timp de 14 ani
4. Dar bărcile ar putea fi suficient
Nu va crede, dar motivul pentru lipsa de bărci și pierderea de vieți omenești a fost faptul că 48 nevoie de bărcile de salvare „portul“ aspect al navei. În acest sens, sa decis să reducă numărul acestora la 20.
5. Construcția navei a fost însoțită de un număr foarte mare de accidente
„Titanic“ a fost construit de 26 de luni. În acest timp, provocând moartea a opt muncitori și 246 de persoane au fost rănite. Primul și probabil cel mai faimos victimă a construcției de „Titanic“ a fost Samuel Scott, care avea doar 15 ani. Se presupune că a murit din cauza unei fracturi craniene, ca urmare a sari de pe navă, dar nu se știe sigur, deoarece chiar și o piatră funerară în cimitirul din Belfast stabilit doar după 100 de ani.
6. Filmul „Titanic“ costa mai mult decât nava în sine
7. Sticla nu au rupt
Desigur, puteți o superstiție ia în considerare, dar de rupere o sticlă de șampanie pe coca navei - un fel de botez, practica are timp de cinci mii de ani. Când încercați să rupă o șampanie împotriva coca tocmai eliberat din docuri „Titanic“ nu a reușit. Aici este o coincidență mistică.
8. „Titanic“ ar putea fi blestemat
Apropo, acordul cu nici o pauză sticla nu este doar o coincidență ciudată. Deci, la bordul „Titanic“ pentru a transporta mumia de ghicitor vechi și un diamant misterios.
Mumia la bordul „Titanic“
mumie antice găsite în timpul săpăturilor din anii 80 ai secolului al XIX-lea, nu departe de Cairo, Egipt. Acesta datează din secolul al XIV-lea î.Hr. - vremea faraonului Amenhotep IV a consiliului (secolul al XIV-lea î.Hr.). Sub capul mumiei a fost o amuleta cu imaginea lui Osiris - zeul renaștere, iar regele a lumii interlope din mitologia egipteană. Inscripția de pe amuleta citește :. „Scoală-te de la uitare, și dintr-o privire învinge toți cei care sta in drumul tau“
ramasite Mumia erau fragile și foarte valoroase, asa ca la podul de „Titanic“. Svidelstvo potrivit martorilor, cu câteva minute înainte de dezastru, căpitanul nu a fost departe de cutie, și apoi a început să se comporte foarte ciudat - se presupune că mintea lui întunecat și nu putea lua decizii în cunoștință de cauză.
diamant albastru de lux
Istoria acestei pietre este foarte misterios și o versiune a început la mijlocul secolului al XVII-lea. Apoi, comerciantul francez Jean Baptiste Tavernier a adus la instanța de la Versailles din India 115 de carate diamant albastru. Curtea a făcut această bijuterie pepită blilliantov mai multe mai mici, prejudiciul de care sa dovedit a fi piatra de 69 de carate, care împodobește suspendarea regală a lui Ludovic al XV-lea cu Ordinul lânii de aur. Mai târziu, piatra a mers la soția lui Louis Marie Antoinette. Și în timpul revoluției de la 1792 a fost răpit de la palat.
De atunci, piatra a dispărut până în 1839, când un aristocrat britanic Henry Filip Houl a achiziționat diamant albastru rare de cântărire 45,5 carate. După cum sa dovedit, piatra a fost re-tăiat este obținută după adăugarea de diamante lipsă.
Deoarece diamant este numit proprietarul său și a numit diamantul Hope.
9. „Titanic“ ar putea scufunda special
Este destul de complicat, teoria confuz și ambiguu, care are mai multe ramuri, care sunt într-un fel de legătură cu teoria conspirației. Să începem de la început.
milionari Murder
Conform uneia dintre versiunea cea mai șocantă a „Titanic“ a fost scufundat în mod deliberat pentru a ucide aristocrației europene, și pe „Titanic“ ucis familii întregi nobile. Doar 3 persoane de stat total (IV Astor, Guggenheim și Strauss) a depășit 500 mil. Dolari, care este echivalentul actual de aproximativ 11 miliarde de euro. Dolari.
Este de remarcat faptul că un an mai târziu a fost creat Sistemul Rezervei Federale a SUA, a marcat noua ordine mondiala a dolarului ca un instrument de plăți internaționale. Un an mai târziu, primul război mondial, pentru a distruge Europa, dar unprecedentedly îmbogățit Statele Unite ale Americii.
În sprijinul acestui fapt este faptul că în ultimul moment a refuzat să navigheze personalitate foarte interesant: multimilionar american Dzhordzh Vanderbilt a decis împotriva înot din cauza faptului că sora soției sale a avut o presimțire despre călătoria de „Titanic“; un bancher și proprietarul beneficiar al „Titanic“ John Pierpont Morgan în ultimul moment a ales să navigheze pe „Titanic“, pentru a merge cu amanta sa de pe Riviera franceză.
atac torpilă
În plus, teoria conspirației anterioare este o alta. 1912 - dezvoltarea și testarea primelor submarine și torpilele pentru ei. Potrivit cifrelor oficiale, Germania avea doar 12 submarine. Și având în vedere că planificat război mondial, să se scufunde nava a fost foarte benefic, pentru că în mod semnificativ reputația zguduit nepotopimyh instanțele britanice.
Cine altcineva ar putea fi benefic pentru un atac torpilă pe „Titanic“ - vezi mai sus sau mai jos ...
fraudă de asigurare
Să revenim la compania proprietarul navei - „White Star Line“. Puțini oameni știu că „Titanic“ a avut un frate geamăn numit „olimpic“, a construit doar un an mai devreme. Formal, navele au diferit doar în lungime ... cutie de chibrituri pe termen lung! Și totuși!
Notă: fotografia de mai sus - numai, în cazul în care navele sunt prezentate alături. autenticitatea nimeni nu a verificat.
Dar soarta „Olimpic“ a fost extrem de nefericit. Modul lui a început crashing în baraj, și a terminat - o coliziune cu o coliziune cu o navă de război britanic „Hawk“. Ca urmare, este nevoie de reparații costisitoare. Atât de mult, astfel, încât societățile de asigurare au refuzat să asigure „Olimpic“, referindu-se la informal doom plutind deasupra navei.
Dar apoi începe distracția ... Conform unei versiuni, compania „White Star Line“ a mers pe o înșelătorie Grand - un pic de patch-uri în sus „Olimpic“, compania și-a dat pentru noua sa nava numita „Titanic“, care imediat a fost asigurat și a mers fără probleme naviga, care a avut un pic de accident într-un iceberg pentru a obține de asigurare și încă mai merge pe o revizuire majoră. Dar apoi ceva a mers prost și nava sa scufundat ...
10. Și, în sfârșit,
În general, toate cea mai recentă versiune de „Titanic“, moartea este înfățișată în această imagine.
P.S.:Bylo dacă a angajat un guvern mondial monstru mare sau bancheri concurente care nu sunt specificate.
← Faceți clic pe „Like“ și urmați-ne pe Facebook