10 Actorul, care a recunoscut că au acționat în rezolvarea film

Ne confruntăm cu toții eșecul din când în când. Uneori ne simțim acel moment de încredere în alegerea potrivită.

Dar, uneori, se întâmplă că alegerea este absolut greșită, iar apoi avem nevoie doar pentru a merge mai departe, pentru că ce-a făcut.

Despre aceeași experiență vedetele de la Hollywood. Filmele proaste pot fi sfarsitul unei cariere, sau pătează cel puțin în mare măsură reputația actorului.

Din fericire. toate celebritățile de pe această listă au fost în măsură să facă o lecție valoroasă din filmele lor nereușite. După eșecul răsunător de care doriți să se ascundă undeva, dar aceste celebritati au opus, au admis că unul sau celălalt filmul cu participarea lor a fost foarte rău, și acționează lor nu este absolut nicăieri potrivit. Poate că un astfel de lucru, și a salvat cariera lor.

Potrivit actorul despre filmele sale

Actorul a jucat în thrillerul SF „The Rise of Cobra“, iar acest film iese în evidență în cariera sa. După rulare, actorul a recunoscut că scenariul a fost foarte rău, dar el este deja implicat în această poveste, că era prea târziu să renunțe la rolul.

Tatum a spus că această bandă este încă apare în memoria sa ca fiind una dintre cele mai mari greșeli sale. „Pentru a fi sincer, nu îmi place acest film dupa film.“ Coach Carter „studioul a semnat un contract cu mine pentru încă 3 benzi, iar când ești un actor tânăr pe care pur și simplu nu pot să cred că norocul lui și sunt de acord“, - a spus actorul.

În timpul unui interviu despre această dramă crimă, actorul irlandez a decis să nu bată în jurul cozii și să spună ce crede el despre film, care încearcă să transforme episodul o dată amuzant în întuneric, banda crima.

Adresându-se jurnaliștilor, actrița a spus că această bandă a lăsat o pată neagră pe cariera.

„Voi fi sincer cu tine, nu-mi amintesc că acest film chiar sa uitat. Aceasta este, desigur, l-am văzut, dar absolut nimic din ea nu-mi amintesc. Mă face să cred că a fost un film prost, dar unul bun poate fi considerat faptul, că am fost cu el aproape cravată „, - a spus actrița.

A se vedea, de asemenea: actori seria „Twin Peaks“: atunci și acum

După lansarea filmului, Alba a vrut să termine cariera. Ea a spus că pe platourile de filmare regizorul a spus: „? Mult prea în serios, se pare prea dureros, puteți plânge Cry mai frumos mai frumos nu trebuie să inventeze ceva pe față, lăsați fără emoție, vom adăuga lacrimile de pe computerul meu ...“ Ea ia spus că, pentru că nu a lua legătura cu caracterul său, dar în cele din urmă a trimis totul și a început să creadă că el vrea să termine cariera în cinematografie.

În ciuda succesului filmului, actorul a fost nemulțumită de ultima parte a trilogiei. Banda a devenit foarte popular și a fost capabil să câștige peste 440 milioane $, cu un buget de peste 100 de milioane, dar Damon a criticat, mai ales script-ul.

Ulterior, actorul a încercat să corecteze comportamentul său, pentru că el înțelege că scenaristul Tony Gilroy are întreaga cariera înainte. „Dacă nu am respect și Gilroy nu au apreciat talentul lui, nu va avea grijă de film. La fel acest film a atins sentimentele mele.“

Mark Wahlberg nu este mândru de filmul „Phenomenon“.

Într-un interviu, actorul a spus: „Am fost un mare fan al Amy Adams Am vorbit o dată despre un film, și a fost un film prost, în care am jucat Ea nu a decis interesat de detaliile nu vreau să spun că acest film ... . Ei bine, „fenomen“, iad, copaci naiba, omule. " (În film, eliberarea unei toxine necunoscute îi determină pe oameni să se sinucidă, iar în cazul în care copacii sunt legănîndu, aceasta este o dovadă a aproximarea toxina).

După a doua parte, au apărut Shaya Labafa Perspectivă, a declarat el reporterilor că întreaga poveste a Transformers transformat într-o mașină fără suflet, care își propune să promoveze o mai multe astfel de filme și de a vinde mai multe jucării.

Citește și: 10 filme de pe platourile de filmare în care actorii au căzut în dragoste, de fapt

„Mi se părea că am fost bolnav, aș dori să spun“ Ascultați totul, acest lucru este un cântec Selin Dion „dar nu pot face asta eu sunt doar stând aici cu o față relaxat și rostogolească ochii mei.“ - a spus actrița.

Ea a adăugat că de fiecare dată când ea se aseaza pe navă, ea a trebuit să ceară oamenilor că nu glumeau despre acest lucru. Dar oamenii încă mai continua să facă acest lucru.

A se vedea, de asemenea: sacrificii Mad, care sunt actori pentru rol principal

Cel mai bun actor - cele mai proaste filme

Primele două părți ale saga Terminator considerat revoluționar. A doua parte a câștigat cu totul un Oscar, dar apoi franciza tocmai a ieșit de sub control.

„Când m-am dus la IMDB (cel mai mare din lume de baze de date de cinema), și am citit despre bug-uri și găurile din script, care a găsit publicul, m-am gândit,“ Ai dreptate „, - a declarat actorul, de asemenea, a spus că va acum. să acorde mai multă atenție la scenariile pe care acesta este oferit.

În a vorbi despre rolul său ca mutantă-super-erou, actorul australian a criticat aspru activitatea lor, care a dezamagit fanii nu numai, dar, de asemenea, el însuși.

„Am avut ceva de dovedit aș putea face mai bine. Primul film despre Wolverine a fost similară cu a patra parte din X-Men numai cu alte caractere. Nu sunt sigur că am realizat ceea ce au dorit, și anume, pentru a oferi oamenilor o mai bună am înțeles caracterul meu. "

În Din fericire, ultimul film super-erou „Logan“, a arătat că actorul este capabil să corecteze greșelile sale și dezvăluie personajele sale. El și directorul Dzheyms Mengold a arătat că lucrul cel mai important - nu e ca tine startuesh, ci ca finishiruesh.

Joacă rolul de căpitanul Stars and Stripes, Dzhim Kerri a fost extrem de nemulțumit de violență excesivă, au fost prezente noua banda. „Am jucat în filmul“ Kick-Ass 2 „o lună înainte de evenimentele legate de“ Sandy Hook „(referindu-se la masacrul de la școala primară,“ Sandy Hook „), iar acum, declar că urăsc violența cu o conștiință curată“ - a declarat Kerry. De asemenea, el a adăugat că el nu a fost rușine de film, dar evenimentele care au avut loc în școala elementară, „Sandy Hook“, l-au influențat puternic.

„Singurul film în care îmi pare rău că a jucat - Daredevil“, - a spus el. „Este pur și simplu mă omoară. Mi-a placut povestea, ca un erou, și faptul că totul a fost atât de întinat, mă bântuie. Poate că a fost pentru mine motivația de a acționa în rolul lui Batman.“

Traducere: Filipenko DS

articole similare