5 motive pentru care nu sunt căsătorit încă!

Vreau să spun de la început, nu încerc să transmit ideea că eu sunt cel mai bun sau umplute valoarea lui. Și încă un lucru: eu nu caut o mireasă. Acest lucru este pur și simplu părerea mea. Aceste 5 motive pentru a mă împiedica să se căsătorească. Dar acest lucru nu înseamnă că mariajul nu este în valoare de ea.

De multe ori mă duc pe stradă și văd părinții care dețin copiii lor tremurând în mâinile abia ei înșiși sunt morți, iar copiii de acolo. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar rușine de acei părinți care skinny și nu să se ridice în picioare pentru soția sa, și pentru ei înșiși nu pot. Uită-te la părinții noștri, ceea ce ei sunt, sănătoși, curajos, bine corespunde statutului tatălui său! Deci, numarul un motiv: Vreau un pic dezamagesc!

Motivul numarul doi este, probabil, cauza de 90% dintre tinerii de azi - nevoile financiare. Asigurarea de locuințe pentru cea mai importantă întrebare, nu numai pentru cei care doresc să construiască o familie, dar și pentru toți ceilalți. Eu cred că nu ar trebui să cheltui bani pe cadouri de lux și cred că ar fi cel mai bine dacă banii investiți în locuințe. După cum probabil ați ghicit, eu nu vreau să trăiască viața prin închirierea unui apartament dintr-o „afacere“. Mai mult decât atât, eu nu vreau soția mea avea nevoie de ceva sau pentru a salva pe ceva. Mulți spun că este necesar să se caute o fată care nu se uita la averea ta materială, cât și în lumea interioară. O să-ți spun ce timpul a trecut și nici un drept de a judeca fetele, cei care sunt în căutarea de candidați mai bogate.

Al treilea motiv ma doare cel mai mult. Faptul că părinții mei, mai ales mama mea în fiecare zi îmi amintește de căsătorie. Și, ca și în cazul în care acest lucru este corect, pentru că este de datoria lor parentală, ei doresc nepoți în curând. Dar există ceva în neregulă. Faptul că părinții mei au căsătorit când au fost 32-33. Și eu încă hoo la 33 de ani. Deci, este foarte nedrept pentru mine.

Este, uneori, mă gândesc la căsătorie, soția lui viitoare, cred, ceea ce este de a fi, etc. Dar, din păcate, am observat că aproape niciodată gândesc ce fel de copii vor fi cu mine. La urma urmei, acest lucru este, de asemenea, foarte important. Deci, eu cred că e greșit - nu departe cu deficiențe de vedere gândire. Căsătoria - ca un proiect, este necesar să se pregătească serios, trebuie să știți cum va fi soția lui, și apoi copiii, etc. Dar se pare că, eu sunt încă un manager de proiect sărac, și nu cred că soția lui pe nimic. Câteva săptămâni în urmă, pentru nici în cazul în care să creadă că dacă mă căsătoresc, va deveni în curând un tată. Și am acest gând a fost atât de teribil, pentru că nu sunt încă gata. Deci familia mea, eu încă mai trebuie să se pregătească mental.

Și ultimul motiv este un candidat potrivit. „Astăzi nu este fetele normale la stânga, toate răsfățat, nu știu cum să gătească, nu știu cum să facă treburile casnice, fetele nu mai decente, fiecare cu un minim de 3 a fost Man“ - că o astfel de discuție aici, am auzit de multe ori din gura băieții noștri. Adică, în caz contrar, nu am căsătorit pentru că eu nu pot decide. Acum, s-ar putea crede că spune afemeiat, se întâlnește în paralel cu mai multe fete, liniștitor-le. Nici nu am întâlnit cu nimeni, pentru că la fel de frumos, inteligent, talentat, și cel mai important, fetele au fost crescuți, care este pur și simplu nerealist de a alege. Iar pentru cei care exprimă aceeași vedere ca și mai înainte, voi spune, atunci voi căutați nu este acolo.

Așa cum am spus mai devreme, aceasta este doar părerea mea și mi 5 motive pentru care nu am căsătorit. Ca Orice ar fi fost, nu vreau să fac o greșeală și fă-te o greșeală pentru altcineva.

Și aceste îndoieli în stil „iar dacă nu am avea masina / apartament / corpul umflat, m-ar iubi?-A îndreptat atenția spre mine?“
Karoch.

Cred că părinții tăi s-au căsătorit în 80-90-e. În timp ce vârsta persoanei devine necesară în 30-35 de ani (prezența educație, muncă și acasă). O mare parte a populației a crescut într-o uniune în sate, astfel încât apa naturale și produse naturale, de a promova dezvoltarea bună a copilului, astfel încât acestea sunt sănătoși și mai puțin bolnavi. Nu că acum, toate produsele sunt reciclate, astfel încât copiii de azi pentru totdeauna în linie la pediatru.

fete goale în Instagrame? Aceasta este o manifestare a libertății femeilor, cu alte cuvinte, egalitatea, ceea ce doresc, atunci fă-o. Acest lucru este facilitat de condițiile din țara noastră, cum ar fi accesul la canalele de televiziune occidentale, site-uri web, și stilul general de stil de viață Frank. Aceste fete pot fi bine și în părinți inteligenți și educați. Este necesar să nu se plac goale - Nu te uita.

Conceptul: o plimbare și somn cu fata rea, și se căsătorească cu un bun - este o manifestare a duplicitate umane masca ascunsă. Dacă vă place o fată, vrei să trăiești și să dea naștere la copii - se căsătorească, în ciuda tuturor lipsurilor. Responsabilitatea pentru un copil? Dacă sunteți 25, pot spune OK, dar daca esti 30, este posibil ca reticența să crească și să ia responsabil. Deci, vă puteți până la 50 dogrebet și să devină non-reproductivă.

Ca un om înțelept unul mi-a spus cu privire la vârsta căsătoriei, a fost 23-25. Vârsta atunci când aveți timp pentru a vedea toate aspectele vieții într-o perioadă în ordine cronologică, pentru toată sănătate deplină. Dar este cu siguranță de până la tine. noroc)

6 motive - nu sunt chiar aproape să ne imaginăm că o astfel de căsătorie. Sunteți încă atât de golaș de tineret care căsătoria până când nu sunt contraindicate. Amintiți-vă, atunci când întâlnești o persoană de ceilalți vor înceta să mai existe. Chiar dacă acesta va fi mai bine, mai frumos și mai inteligent. Întotdeauna cineva în ceva mai bun decât noi, ci doar oamenii potriviți - partener în viață - el este cel mai bun, deoarece nativ. Deoarece speciale. Și nu te uita la aspectul, inteligența și talentul, uita-te la calitățile sufletului. Deoarece căsătorie sunt momente diferite, iar atunci când nu există bani, iar atunci când există, și atunci când toate informațiile în actualizate, iar atunci când cineva este grav bolnav. De aceea, la urma urmei, vorbesc la nunta: în boală și în sănătate. Este foarte important să se găsească un om care va fi cu tine în nici un caz. Și apropo, apariția copiilor - acesta este primul test de rezistență a relației.

articole similare