1001 Motivul pentru care nu există nici bani, sau o cale de ieșire din cercul vicios - dobândirea de competențe

Calea spirituala - este un mod simplu! Aceasta este calea de claritate interioară. Dedicat tuturor suflete curajoase care sunt doar la timp pentru a fi uitat cine sunt, și să caute răspunsuri în afara ei înșiși.

Acum am 40 de ani și sunt fericit și recunoscător pentru a fi în viață! Și nu doar trăiesc, am trăi fericit.

Lumea mea este plină de abundenta: abundenta de idei, oportunități, sănătate, bani, relatii

1001 Motivul pentru care nu există nici bani, sau o cale de ieșire din cercul vicios - dobândirea de competențe

Dar nu a fost întotdeauna. Un alt 1 an în urmă 8 luni, totul a fost diferit ... Sentimentul constant de nesiguranță, lipsit de toate, trăim de la mână la gură și a trimis cât au putut, copiii de bani.

Îmi amintesc bine când fiica mea a venit să ne viziteze, și mersul pe jos în jurul orașului, leșinat ... Când am început să-i ceea ce mănâncă cere, se pare că, în practică, nimic! E o fată tânără, atunci când ea era vechi nu destul de optsprezece ani, și ea, desigur, doresc să arate bine și pentru a salva pe produse alimentare. În general, înțelegi sentimentele mamei mele ... tot ce am fost confrunta - o impotență permanentă ...

Am făcut atât de multe lucruri în lumea fizică, timp de mulți ani am fost un antreprenor cu 22 de ani, am întotdeauna ceva inventat, creat.

Au existat perioade de mai mulți ani, când am avut 2 zile libere pe an, pe Nou An și Paște ... și totuși, atunci când am deja destul de obosit, am creat pentru ea însăși o boală, să se relaxeze. De două ori el a fost în terapie intensivă, deoarece un motiv pentru restul a trebuit să fie foarte grave.

Nu mi-a apreciat și ceea ce făceam, nu știam cum să întreb. Pentru mine, era echivalent cu a cere umilire. Mi-era teamă să vorbească, nu am putut să te iubesc, pentru că a trebuit să iubești mai întâi pe alții.

Când am fost oferit ceva, am fost jenat să ia, și întotdeauna am refuzat (chiar și atunci când bunica mea iubita a oferit, ca să nu mai vorbim de celelalte). Nu am putut respecta oameni (mi se părea că acestea sunt respectate, nu pentru asta), eu nu m-am putut respecta. Am fost jenat să accepte complimente, am fost teribil de indecisi care ma preocupat.

Întotdeauna am iubit ceea ce făceam și mi-era rușine să ia pentru ea, de asemenea, bani. Am fost sigur de a câștiga mai mult, aveți nevoie pentru a da mai mult. Am fost însoțit constant de sentimente de vinovăție față de fostul soț al fiicei sale, mama-soacră ...

Pana la varsta de 30 de ani, am înființat o datorie de mai mult de 30.000 $, o grămadă de boli cronice, divorț, în care m-am luat fiica și datorii, și fostul ei soț a lăsat un nou, doar construit si mobilat casa mine și câinele.

Am 30 de ani de viață în starea victimei ... și tot ce era atunci în viața mea - a fost rezultatul gandurilor mele despre ei înșiși

Faptul că respingem - și apoi să primească. La acel moment nu am dat seama până la sfârșitul anului, am fost teribil de rănit și durere: pentru că sunt un bun, un fel, fiabilitatea, capacitatea de reacție și empatie ca alte mine ...

Cu 22 de ani care trăiesc într-o căsnicie foarte proastă, am început să mă gândesc la motivele. Motivul pentru care eu trăiesc atât de mult, a existat o mare. Obțineți puterea de a continua si poarta crucea ma ajutat apoi cărți Lazarev Malahov, Louise Hay, Nekrasov, Neale Donald Walsh, și altele.

Fiecare dintre noi, citind o carte sau de a asculta o prelegere, el percepe informația prin prisma ego-ul său, care, la rândul său, se bazează pe experiența noastră și a familiei noastre ... Așa a fost cu mine.

În 30 de ani, a început o nouă etapă în viața mea, am lăsat soțul meu și a continuat să caute răspunsuri la întrebările lor, într-un fel a permis problemele de sănătate, cu ajutorul curățirii și post. 7 ani de luptă cu datorii (sumbre, opresive și de-energizat mă să afirme „Nu am nici o putere de a trăi“).

Problemele legate de bani, m-au forțat să caute motive mai profunde. Am descoperit o practici spirituale mai profunde. M-am gândit, dacă am găsi un motiv pentru a afla de ce am tot „greșit“ - totul se va schimba imediat.

Deci, vreau să împărtășesc cu voi, am găsit motive pentru lipsa de bani, s-ar putea adăuga ceva din propria lor în această listă:

Dacă sunteți în continuare interesat în a găsi motive pentru care aici >>>

• Renastere sesiune a dezvăluit un alt motiv pentru care nu am bani, „voința mea este suprimată“ - mare. Ei bine, acum toate popret 🙂
  • Pentru a avea bani, trebuie să luați mama, tata, frate, sora-in-lege (că omul se ridică de pe canapea)
  • Poziții cu ursi - Oh, Doamne, cât de mulți au fost acolo! - dezlipire poartă fiica mea ma ajutat să găsească motivele pentru lipsa de bani)))
  • Pantaloni - este unul dintre motivele pentru care nu pot atrage bani în viața mea (poarte numai rochii, pantaloni -. Din garderoba pare că ceva sa schimbat.)
  • Nu există nici bani, deoarece toaleta intr-o casa nou construita, am luat pe „locul de putere» 🙂 Totul este pierdut, este de a face ceva este acum. ))) Și chiar toaleta de pe stradă a fost construit, de asemenea, la fața locului, în cazul în care a fost necesar pentru a pune chioșc))) este acum, în general, totul este pierdut ...
  • Bani și nu relații armonioase, pentru că nu am ierta Papa. Deci! O nevoie urgentă de a ierta tata (10 ani de scris iertare în scris la diferite intervale de timp. Când ați terminat un curs de iertare, după câțiva ani, începe un altul, este clar că ceva nu a doprostila)
  • Nu există nici bani, pentru că nu știu prea multe, trebuie sa inveti. Cine știe mai multe, în plus, există clienți. Cine are mai multe grade, certificate, au chiar mai mulți bani ...
  • Banii încă nu a venit, pentru că eram convins că nu am fost vrednic de iubirea lui Dumnezeu))) Ei bine, totul, acum exact banii vor fi :)

Banii nu a apărut încă ... E doar, cred că nu am face cu vina ...

• ... pentru că am fost la joc, tot timpul merge la o celulă de „neant“ (care este mult mai puțin, atunci banii!?) Bani de la cel care are demnitatea și tăria)))
  • ... pentru că nu mă respect. De ce nu respecti pe tine?
  • ... pentru că mama mea nu a respectat mine, iar bunica mea nu respecti pe tine, și totuși, eu, într-o viață anterioară a fost în această cursă și a făcut astfel încât femeile și bărbații nu se respectă ... Wow! Cât de interesant! Acum, cu siguranță, banii vor fi ...
  • Poate că am nevoie pentru a curăța încă - au nevoie de o practică mai puternică pentru a avea toate motivele exacte pentru lipsa banilor eliminate ...

Există o nouă speranță ...

• Perezachatie - acest lucru este ceva care mă va ajuta, în fașă, eliminați „toate cauzele cauzelor“! Acest lucru este exact ... câștigat multe comentarii cool!
  • Probabil, am o problemă la nivelul sufletului, și nu există nici bani, pentru că sufletul meu este divizat, aveți nevoie pentru a colecta toate părțile sufletului, și apoi ...

Dacă sunteți încă în căutarea, și să se bucure cu descoperirile sale, tu (încă) aici >>>

• „Banii pe care trec printr-un om,“ - mi-a spus un vindecator. Un om nu poate accepta, ca Papa, în ciuda scrisorii în vârstă de 10 de ani de iertare, chiar și până la sfârșit nu pot accepta ...
    Sau poate gonesc eu tatălui meu nu poate accepta. Deci, în cazul în care sunt urșii mei.
    Acum mi se pare exact motivul pentru care eu nu pot lua familia tatălui meu, să ia Papa. Aici, am găsi cauza - toate accepta - și apoi, sigur, va călca în picioare! 🙂
  • Cu toate acestea, este chiar mai adânc undeva. Am simțit că acest caz este în spațiul dintre viață și deciziile luate apoi să trăiască în sărăcie, și vin, voi încerca să-l schimbe! Wow, se răcească este! Și puternic de energie! Ei bine, acum obține doar totul, de fapt, cea mai importantă cauză a motivele pentru care am găsit-o! :)
  • Deci ... Karma place să înțeleagă, uite din nou, probabil undeva în lecția karmică a fost. Ei bine, exact. Acum, după antrenament, totul se va rezolva 🙂
  • Într-adevăr, există un motiv mai profund? Ei bine, sigur, aici este! Am fost într-o viață anterioară este foarte bogat, dar singur și nefericit, pe moarte, a decis că este mai bine să fii sărac, dar fericit. Ei bine, mulțumesc lui Dumnezeu, în cele din urmă, acum ... 🙂
  • Scopul meu - pentru a ajuta pe alții, și pentru lucrarea spirituală nu poate lua banii. Deci, acolo este. )
  • Bani voi avea când voi deveni iluminat! Ce este iluminarea? De ce numai unitatea sa ajung?
  • Există încă instinctele ... ceva pare a fi din cauza ei!
  • Poate că e în prima viață, atunci când am decis pentru prima dată să se nască pe Pământ. O sută la sută! Este necesar să se caute rădăcinile acolo.
  • Și din nou, de undeva ieșit un alt blestem ... Cât timp va fi? 18 ore pe zi, m-am vindecat motiv și lucrurile sunt acolo ... dar încă a devenit mai rău: magazinul a dispărut complet, tot aurul vândut, bani chiar și pentru produsele alimentare nu este suficient ...
  • De ce am avea totul cu banii? Epuizat de căutări nesfârșite predat ego-ul meu ... și să tot ceea ce este ... asta chiar acum? Ceea ce tocmai am făcut - doar a devenit chiar mai rău decât era ...
  • Dacă sunt mai importante pentru a găsi toate motivele pe care le-ați petrece în viața ta, (din nou) aici >>>

În orice caz - ai dreptate. Ai dreptate întotdeauna. orice ai alege ... Oricum ar fi - este corect!

Lumea pune întrebarea: „De ce am toate astea,“ Noi întotdeauna primi răspunsul:

1. Pentru că ...
    2. Pentru că ...
    3. Pentru că ...
    4. Pentru că ...
    5. Pentru că ...
    6. Pentru că ...
    7. Pentru că ...
    8. Pentru că ...
    9. Pentru că ...
    10. Pentru că ...
    11. și așa mai departe ad infinitum ...

În primul rând, motivele sunt în această viață, apoi în cursă, atunci vom continua agresiv să caute, să le găsesc în viețile trecute, unii dezgropa trăiește în regnul vegetal și animal, unii la viață pe alte planete, și așa mai departe, ad infinitum.

Procesul de a găsi cauzele finaliza IMPOSIBILA. Acesta poate fi suspendat numai pentru un timp, sau nu mai caute motive pentru a alege

Am scris doar o suta parte din „deoarece“ am găsit în 10 ani, și mai ales în ultimii 2,5 ani „excavarea nebun“, el însuși și oamenii săi.

Win - înseamnă să renunțe. Am auzit fraza, după ce ne-am decis să se predea.

La doi ani și jumătate, căutarea motivele pentru care am conecta omul meu iubit. Deși sa luptat un pic, dar l-am convins (și el încredere în mine) că, atunci când vom găsi cauza, vom fi în măsură să cumpere un apartament, mașină, începe să călătorească.

Toate motivele de mai sus, pe care le-am găsit a fi multiplicate cu 2, și apoi un alt 10. Și au existat și motive comune „de ce nu avem ...“.

Rezultatul din 1001 este motivul pentru care nu există nici un ban ...

Când ne punem întrebarea „de ce“ - Universul răspunde întotdeauna, „Pentru că ...“

Într-o zi, am renunțat complet, în totalitate, a decis să nu se uite, „De ce ...“

A fost apoi, și a început alpinism ... atunci am început să vedem ieșirile ... Întreaga lansare pentru tot acest timp, energia este turnat pentru a crea o nouă lume, o nouă realitate și tehnologiile noastre comune Creation Imaginar.

Într-o zi, intreaba-te: „Ce trebuie să fac pentru a schimba. „Am venit răspuns cu totul neașteptat. Când am ascultat sfaturile de făcut acest lucru - toate explodat aproape imediat. Clienții, bani, oportunități, idei.

revenirea noastră el a fost scurt și rapid ... În primul rând, am refuzat categoric să întreaga experiență, care este primit în căutarea lui, dar apoi a luat această experiență și să o transforme în înțelepciune.

M-am ales să treacă această experiență, și nu există nici o vină sau la dreapta, nu o experiență neplăcută sau un bun. Fie experiența noastră este foarte valoroasă, cel care a primit cândva în trecut, sau care primesc. Totul se întâmplă repede atunci când te plimbi de-a lungul căii de acceptare și non-rezistență la toate, atunci când vă permite tuturor să fie așa cum este.

Când luați durerea, iertându-te pentru alegerile tale atunci când accepți sentimentele și emoțiile atunci când încetează să te lupți cu tine, și începe să te accepte ca crearea perfectă ... Și apoi vii înapoi un drum scurt acasă la ea, într-adevăr.

Tot ceea ce căutați - ați găsit, și a fost întotdeauna interiorul vostru - este o comoară pe care le ascunde chiar de el însuși ...

Universul, la întrebarea: „Ce ar trebui să fac pentru a schimba averea, viața lui, să accepte banii, relațiile, și așa mai departe“ - vă va oferi cele mai bune sfaturi care te va duce de-a lungul cel mai scurt drum spre rezolvarea întrebări ... şi asta atunci când începe să trăiești. Nu este cu susul în jos sau cu susul în jos! 🙂

Începe să se simtă gustul vieții, să se simtă bucuria de fiecare moment, va înceta să se lupte și de a rezista, și începe să trăiască.

Intreaga experienta pe care am trecut prin acest lucru, și multe alte vieți - le-am descris în TOT.

Noi am abandonat lupta, alegând calea ușurinței și acceptare - și a adus-o rezultate foarte rapide, și noi, și altele

Le mulțumim tuturor celor care au studiat cu noi în primul curs on-line, TOT. Metoda este în continuă evoluție, vom facilita și simplifica.

Le mulțumim tuturor celor care sunt acum vin, și de a folosi cunoștințele noastre simplă pentru a reveni bucurie de a prezenta sale și pentru a ajuta pe alții. Peste jumătate, cu un mic, an, multe minuni sa întâmplat și extensii. care nu au suficiente ore pentru a descrie ...

Și amintiți-vă! Nu contează în cazul în care în viață nu sunt acum, puteți, foarte curând, pentru a trăi o viață plină de bucurie și libertate, abundenta si pace sufleteasca! Vindeca corpul tau si faci ce iti place, se bucură de fiecare zi.

• Primul nivel este „trezire“, după care viața ta nu va mai fi la fel, te trezești și ușor pentru a trece la starea Creatorului.
    • Al doilea nivel este „Reveniți la integritatea“ - acesta este ultimul pas, după care, toate problemele cu abundența și banii vor fi doar o chestiune de timp și de dorința de a lua.
    • Cursul TOT „Quick Start“ într-un format on-line convenabil are ca scop o schimbare la nivel mondial lumea ta!

Ne-am făcut tranziția la conștiință prosperitate, și, astfel, la libertatea de conștiință și să vă arate cel mai scurt drum!

În prelungit, mult timp în viața mea, nu am citit cărțile, dar ezoteric, nu am putut viziona comedii, nu ascult muzica, asculta doar la meditație și mantre 😉 am fost foarte serios, ca și cum nu aș fi trăit!

Dar e atât de cool să trăiască și să se bucure! Ne-am născut pentru a fi fericit și să se distreze.

Cine se îndoiește încă acest lucru, atunci vom merge la tine 😉, sau mai degrabă, te-ai venit la noi

Ascultă-te și stai, dacă vă amintiți tot ceea ce spunem noi în acest spațiu!

Lena, vă mulțumesc pentru articol. Ca întotdeauna, chiar în inima. Îmi amintesc lungi anii mei de luptă și rezistență. Yuhhhu, se bucură de viață și să se bucure.

Helen, dragă, vă mulțumesc foarte mult și să îmbrățișeze puternic și te iubesc foarte mult.

Vă mulțumesc cu toată inima mea. Foarte scris !! au răspuns toate ca mine. Și astfel pentru 12 let.Uzhe nici o dorință să-l tolereze vse.Zhivu ca în sne.Hochetsya viata plina de culoare, dar frica nu da drumul.

articole similare