1) olenemer xVM și pentru lumea de tancuri

Olenemer (polzomer) pentru World of Tanks - aceasta este, probabil, cel mai popular dintre toate mods existente pentru WoT. Doriți să vedeți procentul câștigătoare, sau eficiența inamicului, pentru a ști dacă să aibă încredere instrucțiunile aleatoriu comandant singur, care, chiar înainte de discuțiile, care în cazul în care pentru a merge? Dacă răspunsul este „DA“, apoi bun venit la articol în cazul în care puteți descărca gratuit olenemer pentru WoT.

Mulți jucători polzomer dificil să se stabilească, în articolul I, cu toate detaliile, vă spune cum să o facă.

(Dimensiune 5.6 MiB - 280991 de descărcări)

Acest mod are multe nume, dar printre ei sunt trei principale. Amintiți-le să înțeleagă ulterior ceea ce ai de a face.

• olenemer prezintă rata (eficiență) jucători și tancurile lor individuale;
  • ceasul de joc apare, în principiu, ar trebui să nu fie surprinzător, dar toate la fel;
  • folosind polzomera nu poate controla reflectivitatea de icoane rezervoare standard;
  • puteți personaliza pe deplin „urechi“ (pentru a modifica dimensiunea și transparență);
  • pune pe jucători individuali și clanuri întregi orice pictogramele care vor fi văzute în timpul luptei;
  • și multe altele.
Configurarea XVM:

Setare:

Instalarea olenemera XVM și nu este dificil, dar mulți se tem de ea. Crede-mă, atunci când faci pas cu pas, așa cum voi descrie mai jos, apoi verificați simplitatea sa.

Atenție: Acum olenemer este inclus pe site-ul oficial în contul dvs. (butonul „Settings“ din partea de sus a site-ului).

Și astfel, să începem:

1. Descărcați arhiva și extrageți-l într-un dosar cu jocul;
  2. Modificarea este instalat și gata de utilizare.

spune-mi cum să fac asta atunci când apăsați TAB sau atunci când încărcați statisticile arată? numărul de lupte etc

Bună ziua tuturor! La mine aici ce problema înainte de a fi lucrat, dar când am actualiza rezervoare este resetat după cum este descris, dar rulați fișierul zapuskaetsya-XVM stat.exe nu este deloc un joc, am observat că trebuie să instalați Microsoft .NET Framework 2.0. Sunt descărcarea și instala scrieri care nu funcționează pe Vista (am Windows 7), dar este în valoare de NET Framework 3.5, cum să fie, de ce nu poate rula statistici. HELP

Am stabilit toate instrucțiunile. Am alerga prin XVM-stat.exe și nu funcționează (începe jocul norme) Lemn de foc normală

Actualizat articol și se adaugă un FAQ cu privire la problemele cu lansarea polzomera.

spune-mi ce că evenimentele înainte și mi-a pus în partea de sus în cazul în care Ping lângă ceasul a început să arate și fontul sa schimbat, dar atunci când a pus olenemer ceasul și hitlog suprapuse pe cei care nu și frumos să faci asta?

Buna ziua aici am o problemă în timpul jocului, eu nu văd numele artei, și cât de mult nanoshu daune! Acest loc niște cutii! Am învățat că este necesar să se schimbe fontul, dar în cazul în care pot obține sau în cazul în care se află? vă rugăm să explicați ca hacker-ul nu are nici o!)))

Bună ziua, spune-mi de ce în eficiență calculatorul meu de rating de eficiență 908, și 860 în spectacole de jocuri.

Există jucători cărora le place să ruleze World of Tanks prin lansator, în scopul de a face acest lucru, va trebui să efectuați câțiva pași simpli. Crearea unui fișier de-XVM stat.exe comandă rapidă pe desktop (clic-dreapta pe un fișier pentru a trimite desktop?); Pe desktop, deschideți proprietățile comenzii rapide (clic-dreapta pe proprietățile de fișier?); În câmpul de scriere țintă XVM-stat.exe / lansatorul; Faceți clic pe OK. Scrie numele fișierului D finală: \ Jocuri \ World_of_Tanks \ XVM-stat.exe / lansator setat incorect. Verificați că calea și numele fișierului specificat.

Există jucători cărora le place să ruleze World of Tanks prin lansator, în scopul de a face acest lucru, va trebui să efectuați câțiva pași simpli. Crearea unui fișier de-XVM stat.exe comandă rapidă pe desktop (clic-dreapta pe un fișier pentru a trimite desktop?); Pe desktop, deschideți proprietățile comenzii rapide (clic-dreapta pe proprietățile de fișier?); În câmpul de scriere țintă XVM-stat.exe / lansatorul; Faceți clic pe OK. Scrie numele fișierului D finală: GamesWorld_of_Tanksxvm-stat.exe / lansator setat corect. Verificați că calea și numele fișierului specificat.

Bună ziua tuturor! La mine aici ce problema înainte de a fi lucrat, dar când am actualiza rezervoare este resetat după cum este descris, dar rulați fișierul zapuskaetsya-XVM stat.exe nu este deloc un joc, am observat că trebuie să instalați Microsoft .NET Framework 2.0. Sunt descărcarea și instala scrieri care nu funcționează pe Vista (am Windows 7), dar este în valoare de NET Framework 3.5, cum să fie, de ce nu poate rula statistici. HELP

articole similare