Momot Daria. MPGU-le. Lenin, București, România
Scriitura este în limba engleză cu traducere. Nominalizare I în această lume.
Sunt destul de sigur pe cineva care a participat la această competiție a răspuns la o dată această întrebare destul de motivat subconstient si, astfel, față de un singur scop-a câștiga. Și eu nu sunt excepția, dar am decis să toarne motivul meu de ce-mi este cine ar trebui să câștige acest concurs.
În primul rând, aș dori să menționez că am o voință, dorință, o dorință arzătoare de a impresiona, pentru a ajunge la imposibilul, ceea ce pentru mine. pentru că nu un credincios un hoper, pare a fi citat posibil ca nu vad nici o granițele pe drum.
În al doilea rând, personalitatea mea este orientată spre obținerea ceva valoros și etern, demn și consider această competiție să fie cea mai bună oportunitate de a dovedi dacă nu toată lumea, dar mie însumi că pot face orice îmi doresc să fac în contextul îmbunătățirii mine și dezvoltarea meu unic personalitate. Sunt conștient de faptul că prejudecățile de a fi, nu ca alții este unul dintre primele semne de a fi ca și alții, dar, în ciuda acestui fapt nu pot sta pe gard, în alte cuvinte, eu nu pot să aștept să se întâmple ceva sau pe cineva pentru a ține mâna mea și să mă ajute.
În al treilea rând, am o serie de calități care au determinat dorința mea să fie adevărat. Sunt capabil de a lucra și de a face cercetare foarte independent: Sunt foarte minuțios și atent, astfel, ajută-mă să lucreze în mod sistematic în vederea realizării unei personalitate care își încetează activitatea și sensibilă, cu un puternic sentiment de disciplină.
Nu este un brawado tipic sau manifestare off sau doar un set de cuvinte impresionante laconic combinate împreună, este doar ceea ce am primit de auto-cunoaștere ca filosofii au dreptate spunând că cunoașterea de sine este una dintre cele mai complicate lucruri din lume . Cu toate acestea cred că am reușit cu ea destul de succes.
Sunt destul de sigur că mulți dintre cei care sunt implicați în această competiție, întrebați-vă la această întrebare și el însuși a dat răspunsuri este destul de probabil. Și eu nu sunt o excepție, dar am decis să descrie toate motivele pentru care eu trebuie să câștige această competiție.
În primul rând, aș dori să rețineți că am voință nedyuzhy, dorința de a impresiona, pentru a atinge obiectivul, de a realiza imposibilul, care să-mi atât de imposibil și nu pare a fi, de fapt, cred eu, nu o speranță.
În al doilea rând, întotdeauna am ghidat doar pe ceea ce vreau să realizeze, ceea ce este, în opinia mea, punctul de vedere, cred că prețios și veșnic. Realizarea și realiza visul vreau doar să dovedesc, dacă nu toate, să se, în primul rând, că nu pot obține tot ceea ce iti doresti si tot ceea ce merită, în contextul personalității mele, personalitatea mea unica. Știu că au o dorință de a apărea la fel ca toți ceilalți - adică, să fie la fel ca toți ceilalți, dar încă, în ciuda acestui fapt, nu vreau să ia o așteptăm și să sperăm că cineva va aprecia demnitatea mea dacă nu sunt face orice efort.
În al treilea rând, am un set diferit de calitati care ajuta la visul meu devenit realitate. În primul rând, am adus faptul că independența și otvetsvennnost este cele două aspecte principale ale personalității, și aceste două aspecte contribuie la faptul că am o abordare sistematică și constructivă la orice subiect și orice misiune. În cele din urmă, sunt îmbină perfect calități, cum ar fi dorința de a sacrificiu de sine și sentimentul de moderație și disciplină, coerență.
Vreau să subliniez că nu este bravadă gol sau doar un set de fraze frumoase, laconică luat în fraza, acesta este rezultatul cunoașterii în sine, de asemenea. după cum știți, ideea de auto-cunoaștere a fost întotdeauna cel mai evaziv la înțelegerea omului. Cu toate acestea, cred că am însușit cu succes această idee, impregnată cu esența noastră.
Limba engleză ca a doua sau limbă străină în orașele București, București, Stary Oskol, Lipetsk, Voronezh, Syktyvkar, Ukhta, Usinsk, Novosibirsk, Belokurikha, Abakan, Tomsk, Krasnoyarsk, Blagoveshchensk, Saratov, Ulyanovsk, Penza, Belebey, Ufa, Magnitogorsk, Orenburg, Smolensk, Ekaterinburg, Kaliningrad, Krasnodar.
oraș Breslelor - cel mai vechi din Marea Britanie și Europa, organizația de examinare și certificare, un certificat internațional de prestigiu în limba engleză, examen preț rezonabil!