Psihologul Annette Orlova în noua ei carte, „Un om de visele tale“ a identificat 7 cele mai importante dorințele bărbaților.
Fiecare om - puzzle - pentru el și femeia care de lângă el. El este rupt de vise contradictorii și fantezii de succes, bogăție, afaceri de dragoste și sigure din spate.
Psihologul Annette Orlova în noua ei carte, „Un om de visele tale“ a identificat 7 cele mai importante dorințele bărbaților. Pentru a dezvălui lista completă:
2. Visele de prietenie de sex masculin.
3. Vise legate de sex - include o varietate de cereri erotice, inclusiv astfel de „Carry Noaptea Celebrity“, „Ea vrea totul, ea -. Doar eu“
4.Mechty au un aspect masculin.
5. Visele de copii - pentru a continua să vă la descendenți.
6. Vis - departe de toate - pierde povara responsabilității și de a trăi în plăcerea lui. Canapea - o zonă de imunitate!
7. Dreams - uneori simt ca un băiețel care se complace licitație mama iubitoare.
- Annette, ce trăsătură a dorinței masculine?
- Acestea sunt foarte inconsistente. Aici este un om declară: „O femeie trebuie sa fie mama de licitație, o gospodină bună. Aleg o soție, care va fi întotdeauna cald în casa mea, lumina si gustoase. Ar trebui să fie frumos, bun și atractiv. " Și femeia crede: „Dacă fac tot ce voi efectua, atunci soțul meu ar fi mulțumit.“ De fapt, acest lucru nu este adevărat. Da, omul îi place imaginea femeilor și mamelor, femei casnice. Dar, undeva în adâncul sufletului său trăiește instinctul cuceritor - el vrea să stăpânească femeia la un slutty independent, liber, și chiar inaccesibile. Bărbații păstrat dorința de a întâlni în viața mea prostituate. Se întâmplă adesea că oamenii se încadrează în dragoste cu femeile care nu se poate lăuda cu un comportament moral. Ce ar trebui să fie făcut cu aceste contradicții? Poti recomanda o femeie - să stăpânească arta de a reîncarnare. Pentru a face acest lucru ca omul a simțit -Next să-i ceea ce este întotdeauna necesar pentru a câștiga. Este - elementele de libertate, imprevizibilitate, căldură și bunătate.
- Ceea ce este uimitor la bărbați, este dorința lor de a dovedi tenacitatea lui. De ce se întâmplă acest lucru?
- De fapt, să fie mai abruptă decât celălalt - este cel mai important pentru sexul puternic. Din cele mai arhaice un om pentru a supraviețui, a fost în comunicarea cu mediul extern. Pentru a umple imense oameni de mamut au fost să se întâlnească echipa. Între țările dezvoltate - încrederea, asistența reciprocă, spirit de echipa. În caz contrar, este ușor să moară. Băieți place să lupte. Ele sunt ascuțite pentru a se asigura că supraviețui în inamic extern. Pentru barbati, este important pentru a vedea prietenii lor, tovarăși și colegii. Ei au nevoie să arate reciproc statutul lor, care este determinat de venitul lor, casa, masina si o femeie, care este următoarea. Este interesant faptul că atât de mulți oameni visează să-și petreacă noaptea cu unele celebritate. De ce? Din acest motiv, va fi posibil să se vorbească cu gama de bărbați și de a crește în ochii prietenilor statutul lor. Pentru un om, este important ca prietenii lui l-au lăudat, sau chiar invidie. Și au lăudat - a spus: „Super!“
- De la niște prieteni am auzit această plângere: „Soțul meu - prea pasiv. Intinde-te pe canapea și nu fac nimic. - visul său principal " Cum de a înțelege comportamentul unui om?
- Visul fiecărui om - să aibă loc în viața lui. Și dacă cineva este culcat pe canapea și nu fac nimic, aceasta este o manifestare a pierderii credinței în sine. Lenea sau apatie poate fi un răspuns protector la unele mare eșec. Uneori, un om și-a stabilit obiective foarte mari. În același timp, el este un perfecționist. Și dacă ceva nu funcționează, poate fi rupt. Și atunci există dorința - de a fugi, pentru a ascunde, nimic de a face. El spune: „Nu vreau să fiu doar șef de departament. Vreau să fiu șeful prima linie, sau un oficial guvernamental. " În cazul în care o carieră în așteptări înșelătoare, există frustrare. Și o mulțime depinde de modul în care se comportă într-o femeie, care este următoarea. În nici un caz nu trebuie să critice. Este necesar să se sprijine și să laude, insufla încredere în puterea lor. Bărbatul iubește femeia cu care are o stima de sine adecvată. Ei bine împreună pentru a visa și a stabilit câteva obiective comune care reunesc și cimenturi relații.
- De ce unii bărbați - tați buni și grijulii, iar altele - sunt lipsiți de sentimente părintești, abandonează cu ușurință soțiile lor cu copii?