5 truc psihologic! - cum să te funcționeze atunci când nu vrea să, varota

Amânați cazul până iubește mai târziu, aproape toată lumea. Această dorință creepilor cei mai mulți oameni care sunt obosit sau atunci când sunt plictisit. Dar, pentru unii dintre noi cazuri întârziere - reală dependență.

Mulți dintre noi avem toată ziua încercând să evite locul de muncă, și numai vin acasă și începe să lucreze până târziu în noapte și sunt disperați să termine cu ceea ce ar putea foarte bine să gestioneze la cină, a declarat varota.com.ua cu referire la ridicătorul.

„Amanarea - hoț de timp, să-l apuca de guler“ - scris Charlz Dikkens.

Este foarte dificil de a termina de lucru atunci când regreta întotdeauna că nu a fost cu familia și prietenii mei, si sa blocat în birou. Studii recente au arătat că întârzierea crește stresul, reduce productivitatea și duce la sănătate precară.

Psihologii de la Case Western Reserve University a efectuat un experiment interesant. Ei au oferit studenților de colegiu pentru a trece munca lor nu la o anumită dată și într-un interval de câteva zile. Cercetatorii au inregistrat datele la care elevii donat lucrarea, și am verificat nivelul lor de stres si starea generala de sanatate. Sa constatat că studenții care au amânat livrarea de muncă până în ultimul minut, nivelul de stres a fost mai mare, ca probleme de sanatate - mai mult decât restul. Ei au primit, de asemenea, cele mai grave mărcile pentru activitatea sa în rândul întregului grup.

Iubitorii pleacă din afacerile găsi întotdeauna o scuză. Aici - cele mai banale. Noi le folosim pentru a se sustrage afaceri.

Pentru fiecare „scuze“ am luat o strategie care va ajuta sa faca fata cu ei (chiar dacă într-adevăr, într-adevăr nu doresc să lucreze).

1. „Nu știu de unde să înceapă.“

Este ironic, dar de multe ori vin la un popas scârțâituri se confruntă cu o sarcină dificilă. În cazul în care sarcina este foarte dificil, ai nevoie de tot timpul pe punerea sa în aplicare.

Nu are nici un sens să-și petreacă timpul alocat pe razdumyvanie asupra a ceea ce este sarcina de neînțeles. Nu poți lăsa să ia frica asupra lui însuși și să abandoneze sarcina.

Trebuie să rupă sarcina în părți și pentru a începe faza de implementare a acestora. Când este vorba de dificil de realizat, principalul inamic pentru tine este procrastinare.

2. „Am fost mereu pe cineva distrage atentia.“

Cei mai mulți dintre noi consideră că este dificil de a lucra la un proiect mare. Noi preveni tot felul de lucruri minore, nesemnificative, care ne distrage atenția de la realitatea sarcinilor atribuite. Noi răspundem la e-mail-uri, telefonând cineva, verifica știrile de pe internet - doar face nimic, pur și simplu să nu observe „elefant în«camera».

Fii ocupat - aceasta nu înseamnă a fi productiv. Calmează-te și imaginați-vă ce se va întâmpla dacă veți continua să pună la muncă.

Amintiți-vă că vă așteaptă în cazul în care va continua să scape de locul de muncă, veți pierde interesul pentru afaceri mici și să se concentreze atenția asupra sarcinii.

3. Aceasta este o chestiune foarte simplu. Apoi am so fac.

Sarcinile care par ușor, foarte dificil, pentru că pune-le pe atunci foarte ușor să subestimeze cât de mult timp este, de fapt necesare pentru a le efectua.

Când în cele din urmă va lua pentru ei, sunteți surprinși să afle că nu aveți timp suficient pentru a se asigura că timpul pentru a le completa sau de a le termina bine.

4. „Nu-mi place acest lucru.“

Obiceiul de lucruri nu depind amânarea întotdeauna de complexitatea problemei. Uneori, pur și simplu nu vrei să faci asta (transmite varota.com.ua). Este foarte dificil de a merge mai departe, dacă nu sunteți interesat în proiect sau chiar dispretuiesc ceea ce faci.

Cum de a face față cu sarcina de rutină cât mai eficient posibil? Pot schimba ordinea sarcinilor, și, astfel, pentru a obține același rezultat?

Adăugarea de mindfulness și de conștientizare pentru afacerea lor. puteți vedea situația diferit. Sarcina în sine nu poate fi distractiv, dar jocul - complet.

5. „Nu mă pot ocupa de acest caz.“

Ați fost desemnat un nou proiect. Ai atât de mult timp în urmă a vrut, dar când este deja în mâinile tale, pur si simplu nu se poate aduna puterea și ajunge la ea.

„Și dacă nu am reușit? Cum pot să-l fac efectua? Voi fi concediat din cauza asta? "

La un moment dat, decideți că cea mai bună opțiune ar fi pentru a evita eșecul. La urma urmei, dacă nu începe un proiect, nu se poate termina cu un eșec, nu-i așa?

Dar este evident că concluzia nu este logic. Nu te poți ascunde talentele și abilitățile tale, și nu le folosesc. Acest lucru va distruge încrederea în sine.

Mai ții minte când ai fost de învățare pentru a conduce o masina, poti sa te uiti doar înainte, pentru că atunci când te uiți la ceva pe marginea drumului, apoi involuntar volanul în aceeași direcție?

Îmi fac griji că ceva nu merge bine, același efect. Experiența vă încurajează să eșec. experiențe neintemeiat în legătură cu ceea ce poate merge prost, încătușeze mâinile. Rupe lanțurile și trecem la afaceri!

Pentru a face cu procrastinare aveți nevoie în fiecare zi. Asigurați-un proiect major al vieții tale. Lupta - și să înceapă întotdeauna să facă față mai bine. Principalul lucru - să fie conștienți de această problemă și pentru a încerca diferite tehnici pentru a face față cu ea.

articole similare