Share on Facebook Twitter VKontakte Odnoklassniki
... Te iubesc avertisment echitabil - Regina a strigat și ștampilată piciorul ei.
- Sau vom pierde companiei, sau vei pierde gol.
Decide acum - nu, de două ori mai repede!
Lyuis Kerroll lui „Alice în Țara Minunilor“
Cu cât un om este bolnav în cap, cu atat mai greu este de a nega sau a termina un roman. Să vorbim despre eșecurile „de la zero“. Asta este, dacă nu ai nimic între tine și tu nu vrei să fii. Nu jignesc omul este foarte dificil. psihologia masculină care a dezvoltat de-a lungul secolelor - este psihologia cuceritorului. Femeia - un scor, un indicator al succesului său, irezistibil, cu * apel ksualnoy și orice altceva. Disclaimer - aceasta este o palmă, o lovitură pentru ego-ul masculin. Tu nu l-ai alege pentru că el nu este frumos, bogat, cu * ksualen sau inteligent. Deci, undeva, există o mai bună bărbat sau o femeie pur și simplu un idiot, pur și simplu nu a aprecia o astfel de comoară, și nu este clar cine este în așteptare. Prin urmare, lupta si umilire diferite cuvinte rele, bazele de muncă și de zvonuri înflorit, semne la intrări și amenințări. S-ar putea fi o situație în care ai de gând nu este important, dar principiul „câștig și păstrează la toate costurile“ - asta e ceea ce contează. Începe în copilărie. Asigurați-vă prieteni cu cele mai bune din clasa, cu cele mai frumoase plimbări în curte toate doresc, dar nu obține ceea ce vrei, de acord cu partid sau prietena frumos și inteligent unui vecin. Sau salva un complex, masturbeaza pe frumusețile revistei.
Pentru un om să nu rănească refuzul tău, trebuie să-l păcălească, așa că nu se simt respins, sau scoate în evidență cu o mână, el sa îmbolnăvit să meargă în contact. Să recunoaștem, de multe ori ne da un motiv de hărțuire. Provocatively dansând, sărind râde sau Ogle. Mergem la cină, gândire mâncarea pentru conversație și distractiv să se uite la noi, ne îmbrăcăm fuste scurte mici și du-te, wobbling coapse. Noi promitem, dar nu dau, a dat semnalul: „Sunt femeie, vreau!“, Și apoi a construi o touchy și să se joace inocenta ranit. Deci, cel mai bun mod - să nu conducă la hărțuire. Și dacă ai adus ...
Un bărbat necunoscut, în stradă dă originalul sau nu un set de cuvinte pe tema: „Să mergem“ Răspunsuri posibile:
- Uită-te la mașină (indicat pe acumularea de vehicule), soțul meu este așezat, și cred că nu va fi în venerație de la cunoscuții noștri;
- Îmi pare rău, dar îmi place un bărbat. Și mai mult să se uite la nimeni nu pot. Ești foarte frumos, deși, dar adu-mi, te rog, scuzați-mă (fac o expresie tristă, prost pe fața lui).
- Tinere, ai stima de sine!
- Nu vreau. Doar nu vreau. De ce - nu spun. Doar nu vreau.
- Ce minunat! Mă duc la întâlnirea comunității noastre religioase. Vrei să vii cu mine?
- Hai să ne întâlnim! Și când? Nu, nu pot marți, mă duc la un avort, otlezhus miercuri, hai vineri!
- Îmi pare rău, dar nu vreau să se familiarizeze. Dacă insistați, voi chema poliția.
- Îmi pare rău, ești așa de drăguț, dar eu numai ca brunet (blond, roșu). Nu, noi nu încercăm, îmi pare rău, această funcție aici. Vrei să fim prieteni?
- Ai o mașină? Nu? Și te întâlnești o fată, dacă nu aveți o mașină? Și de ce ești fără flori? Cum ești îmbrăcat? Credeți că în acest fel ai o șansă?
- Îmi pare rău, eu nu sunt familiarizat cu oamenii de pe stradă. Aceasta este regula.
În cazul în care acest lucru este familiar. un angajat, un prieten al unui prieten, tactici ar trebui să fie similare, dar mai subțire.