4. grenada airsoft pe cec
În primul rând vreau să spun că acest munitiilor destinat exclusiv în scopuri de joc „airsoft“ și este destinat numai pentru grenade de simulare simbolică, dacă nu mă înșel cu regulile de grenade leziuni zonă - 5 metri. Deci, produsul în sine:
În primul rând, pentru realizarea acestui design, produce siguranța. De ce să ia orice mandrină, diametrul care depinde de diametrul utilizat pocnitori, de exemplu, în cazul în care alegerea ta a căzut pe „numărul Le Corsaire 6“, mandrina poate fi un burghiu de 12 mm:
2. Acum, ia casetele, taie de la el „chirkash“ aceeași lungime de 35 mm, 13 bucăți de chibrituri și selectați în mod corespunzător le conecta firul
3. Apoi, în continuare înfășurat cu bandă izolatoare meci din regiunea cea mai apropiată de capetele lor și jumătate:
4. Și se colectează siguranța. De ce pune un meci la cap „chirkashu“, astfel încât capul este de aproximativ 10 mm de la marginea „chirkasha“ și totul se introduce ușor în tub. Cred că de atunci totul este clar, dar continua la fel ...
5. Acum, tăiate din Whatman banda mea standard de 5 mm lățime și acoperite cu adeziv, pentru a forma un fel de tampon proeminente de la capetele meciurilor tubulare, făcând același diametru ca și tubul în sine:
6. După tăiat din bandă de hârtie de imprimantă 35 la 110 mm si invelite fuse-l, așa cum se arată mai jos. Cap la cap se termină cu întoarcere se potrivește pentru a sigila un mic cerc de aceeași hârtie:
7. Acum, foraj cu diametrul găurii de 1,5 mm prin aproximativ în mijlocul tubului principal fitil și trecând astfel prin acea regiune care se potrivește cu banda rana, Fixaþi siguranță la petard. Firește, partea deschisă a acesteia cap-pilot Petar:
8. Acum taie treisprezece benzi de cinci milimetri în lățime din partea mai îngustă a foii de hârtie și începe să bobinați standardul nostru:
De asemenea, pe de altă parte:
9. Apoi, ia o bucată de hârtie pentru imprimare și se taie din ea o bandă de lățime corespunzătoare (notă - lățimea sa este una puțin mai mare, care ar părea să aibă nevoie este necesară pentru a „grenada“ un aspect mai rotunjit.), Capacității de conectare:
10. Ei bine dota „grenade“ elemente izbitoare:
11. În cele din urmă, sigila totul ...
12. În continuare, astfel încât produsul a câștigat o mare putere, și nu a fost întâmplător strivit într-o raniță sau de buzunar, dimensionarea el unul mai mult, dar mai mult decât o fâșie îngustă de hârtie pentru imprimare:
13. Acum, folosind ultima bandă de bord poster, formând un inel de pe corp „grenada“, pentru a face sa arate bine la adulți:
14. Apoi, amintiți-vă despre Cuiul și inelul, colectarea acestora de la verificarea.
15. Și, în sfârșit, ceea ce a mai rămas - este tăiată din pârghia sticla de plastic (excepția cazului în care într-adevăr nevoie de ea, deoarece acest detaliu este element decorativ inutil - am făcut doar aceste pârghii pentru grandomanie „rodie“)
Că toate au venit la o grenadă staykbola:
5. Airsoft grenadă dintr-un balon
Salutări tovarăși hardbolistov. Vă ofer un avantaj asupra producției de casă în condiții de siguranță fragmentare hardbolnoy grenadă BCV. Un astfel de dispozitiv poate fi, de asemenea, utilizat cu succes în Airsoft.
Imediat spun, design-ul nu este al meu, găsit în vaste întinderi ale Internetului. M-am făcut prima grenadă într-un pachet de hârtie, apoi a trecut la o grenadă, pe baza de bandă de mascare. Toate aceste modele au o dispersie slabă a pieselor de fragmente și necesită o mulțime de timp în fabrică.
Pentru fabricarea unei grenade propuse de care avem nevoie
- 2-3 meci
- un balon (preferabil verde la împrejurimi)
- bandă subțire
- fasole (mazăre, porumb, etc.).
- clemă de plastic de unică folosință
- și de tip Câini petardă 3 (se preferă „Kiss morții“, în pocnitori dat marca procent mai mic de rateuri., aproape de zero)
asamblarea grenade
Procesul de construcție este împărțit în cinci etape.
Pasul 1: Fixați meciul cu pilotul de pocnitori cu bandă adezivă.
Etapa 2: pentru a umple boabele de balon. Când fasolea nu se mai potrivesc vag, ingrasare degetele de sticla. Când timpul de funcționare deprinderii devine destul de rapid. În cazul în care nu grenada natrambovat pentru a obține un pic.
Pasul 3: Introducerea petardă, modificată în etapa 1, rezultând într-o manta de fragmentare. Prima dată este dificil, apoi o dată sau de două ori.
Etapa 4: Strângeți clema sub capetele de chibrituri cu cinci milimetri.
Etapa 5: Se taie colierul de reziduuri și excesul bulb. Rodie gata.