3 să fie analizate în spital

@masundra_ @ nikol0382 @ nikol0382 @ olchik111 vă mulțumesc foarte mult.

Înscrieți-vă pentru toate fetele, dar am ajuns la 8:40, și nu rupt, este încă suficient timp pentru a finaliza toate - importante pentru a lua un stilou, copii ale tuturor documentelor (pașaport -2,-politică 2 pe ambele părți ale tuturor) și, de asemenea nevoie de snils ia pentru a completa cartela. Și aduce o masă sau un mic dejun bun, deoarece LCD vorbesc stomacul gol, dar medicii spun că sângele RD pentru screening-ul poate fi luate pentru a nu goli stomacul.

@ Kollibri11 vă mulțumesc foarte mult pentru răspunsul detaliat, să mănânce acasă, multe din același mic dejun și amendă. și orice atitudine.

@ Kollibri11, mă în LCD mea ginya contrar a spus că este necesar să se mănânce și ceva cu o muscatura luate, pentru ca să stea acolo pentru o lungă perioadă de timp. În ceea ce privește documentele, a luat doar o copie a pașaportului și politica, snils a declarat că nu este necesar, voi chiar și nicăieri să fie umplut.

@ Olchik111, snils despre mine, nimeni nu a spus că am doar în pașaport este întotdeauna și am fost surprins de faptul că este necesar, prin urmare, a avertizat 👌🏻 bine în mea G, apoi a spus să nu mănânce, mulțumesc lui Dumnezeu trebuie să-l schimbe;), dar e foame PPC a fost doar atunci când primul screening-ul a mers. Sunteți norocos 😋

@mama_ari, raportul dintre normal, singurul lucru pe care nu spun nimic cu adevărat. tăcere Uzi ma făcut să mă tip nerumynsky a făcut, iar rezultatul ia dat o altă cameră, în cazul în care un cuplu de întrebări, uitam rezultatele ultrasunete, în cazul în care totul este normal, și spune și tot ceea ce merge pentru a lua sânge. Și aici este un alt uzistka Lisp direct cu beremenyashkami, unii chiar probabil Pavel a spus, poate că tipul tocmai am primit atât de taciturn.

@mama_ari, biochimie de sânge ar trebui să fie condiții de repaus alimentar și nici un control de securitate;) raportul dintre normale, nimeni nu va linge transportor gravidă. ultrasonografie medicale Îmi place, am avut deja de 4 ori caz Uzi, inclusiv primul screening-ul, Pavel Aleksandrovich, el este singurul om din acest uzist birou, foarte competent;)

@ Kollibri11 vă mulțumesc, sper uzist bun va scădea, iar apoi @ olchik111 scrie că România nu a fost un om și un tăcut :)) O ecografie vaginală, la prima vizionare. sau de stomac?

@ Kollibri11, i-am spus meu snils invers nevoie, am adus, nu a fost necesar) și, de asemenea, nici un noroc să-mi mănânce, pentru că Am uitat că pot mânca, sau nu poate, și în cele din urmă a mers foame, dar în spital amintit că ea a spus că a fost de gând să ia o 🙈 prea era foame ca un lup ((

@ Kollibri11, vreau să spun că era un pic mai îngust cu ochi? Am făcut-o în tăcere, dar am nechezatul cu el, a făcut rebonochka mea în poziția corectă nu a putut face o fotografie, și așa mai departe, și că, el este în mod constant rulează departe de senzor, el mi-a spus că a condus în jurul abdomenului, apoi a rupt în jos și a spus. „Dar când sunteți mulțumit?“ 😂😂😂 după mai multe încercări încă fotografiat, spune „Ei bine, în cele din urmă“ 😄

@mama_ari, nu am spus că el este rău. Doar în contrast cu al doilea uzistki a făcut-o în tăcere. Și celălalt, dimpotrivă, mi-a spus despre copil și Lisp. Asigurați-vă stomac, uzist toate într-o singură cameră.

@ Olchik111 bine, am folosit pentru a face screening-ul in clinica, in special B si a existat ultrasunete vaginale

@ Olchik111 El a fotografiat pentru a îngheța imaginea și măsura, sau fotografiile imprimate date. așa că aș dori fotografia pe memorie, dar dintr-un miracol ultrasunete liber nici măcar nu a așteptat :(

@mama_ari, pentru a măsura, există o fotografie nu da, a dat doar o singură fată, ei bine, ea este ceva ce nu chiar acolo, și așa mai departe, toate fără imagine

@savanya vă mulțumesc foarte mult. Ei bine, cu o vânătaie la fel de norocos, este o loterie, nu este dureroasa si este bine luat, și, uneori, ca o puncție și apoi du-te cu un negru și cu o mână în gât

@ Olchik111, dar el a fost cel care, cu un ochi piezișe mici;))) la prima vizionare, de asemenea, copilul să fugă și nu a apărut. Pur și simplu, el este destul de competent, ar trebui să pesar acum și majoritatea medicilor nu se poate încerca pe gât, și el poate;) Eu l-au mituit 😊

articole similare