Mi-a placut foarte mult munca unui comitet de selecție. Lucrătorii (studenți) sunt foarte prietenos și să încerce să ajute în toate. Completați astăzi toate documentele pentru mine și fiul meu ajutat de student Niu, o foarte frumos tânără, demn de a reprezenta nu numai școala lor, dar, de asemenea, facultatea: toți ne-a spus, despre fiecare departament, cu privire la examenul de admitere, despre studiu în ansamblu, și așa deja .. în universitate patru documente depuse, dar această atitudine este plăcut elevii și părinții lor se pot simți doar la MGIMO.
Studiu MGIMO maestru ma ajutat să participe la concurs pentru posturile vacante din cadrul Ministerului Afacerilor Externe din România și de a lua o pozitie intr-unul din FPS. Am fost la un plătit, antrenat ca o amendă, se aplică pentru o bază comună, iar visul meu din copilarie a fost realizat! Principalul lucru să crezi în tine, nu asculta pe cei cărora le MGIMO „nepotismul“ și „comunicare“ cu bună-credință pentru a învăța și de a reuși! universitate excelentă, dacă doresc să fie un diplomat și trebuie să faci este baza de cunoștințe necesare pentru tine interesant. mai departe ›
Fie ați furnizat și inteligent, sau doar al naibii de inteligent pentru alte moduri de a face nu știu. În clasa a unsprezecea, am baut, a suferit pentru iubita lui, citește Bukowski, un total de numai 317 (MRA) (intern (Inglish) - 73) Achtung! MGIMO este într-adevăr așa cum ar putea părea la prima vedere, băieți necinstite înscriși din Caucaz. Pun pariu - aceasta este doar o impresie. De fapt, o universitate mare, puternic, care este dificil de eficient + are capacitatea de a învăța de la oricine cu 23 de perechi de cromozomi. Mult noroc tuturor celor care. mai departe ›
Oamenii vin în fire! MGIMO - o universitate mare, și poate și ar trebui să o facă. Da, nu este ușor, dar ai nevoie de zanimatsya și să se pregătească, dar care a spus că să se înscrie într-una dintre cele mai bune universități din România poate fi situată pe canapea! Un număr de studenți ai MGIMO diferite. Da, sunt cei care au furnizat mama si tata. Dar sunt cei care își fac drum în viață numai prin sârguința și munca lui! Și dura mult mai mult!
A absolvit în acest an lambda magistraturii. Înainte de aceasta, licențiat în cadrul aceleiași facultăți. În magistature a studiat gratuit, deoarece Bacalaureatul a absolvit cu onoruri. Masters cu roșu prea. Aceasta este întrebarea care totul e de vânzare. Este greu are sens să „cumpere“ două diplome roșu. Și am dedus o mulțime de oameni, în principal din cauza non-prezență și limbi handed. Și nu există nici bani, nu a ajutat, și încredere că părinții elevilor ei sunt lambda. Eu cred că opinia, percepția comună a MGIMO - într-adevăr. mai departe ›
Da, totul este bine. Și vin la universitate din sate, orașe și sate, care nu sunt enumerate pe hărți. Și bani nu este deosebit de necesar. Foarte interesant. Și apoi aceste „cetățeni din mediul rural, țara noastră în străinătate sunt. Mai bine decât vă puteți imagina. Odată ce absolvenții MGIMO au fost într-adevăr de elită, iar acum ce se întâmplă? Și eu sunt foarte interesat de modul de formare se desfășoară în limbi străine. Trebuie spus că ea a auzit o mulțime nu este recenzii bune. Mai ales Departamentul de spaniol. Și ce despre moda arată. mai departe ›
studenți excelente cu excelente! Banii vorbesc, dar nu toate, cunoștințe și o foarte decent, de asemenea, necesar. Cea mai sigura opțiunea de a face: pentru a termina bine școală, este de dorit oferte speciale. limbă, în limba germană, engleză, se angajeze cu profesorul de la Institutul de Stat din Moscova de 1-2 ani, pe spec. subiecții au o voce bună și capacitatea de a articula (în limba examen util) să aibă suma n-lea să se întâmple dacă ajungi la 1-2 puncte, să cunoască o persoană sau câteva, la care de manipulare și care sunt dispuși să ofere sprijinul necesar, LUCK și încrederea în sine.
Aceasta este instituția noastră, acest lucru este brand-ul nostru, celălalt nu este necesară pentru totdeauna. Visele devin realitate. Am fost admis la Institutul de Stat din Moscova. Fără schimb, fără bani, fără părinți, din Belarus. MGIMO - Universitatea într-adevăr unic, oferind cunoștințe extraordinară și are un astfel de organism de student! Vreau să spun activiștii noștri. Pe o astfel de viață publică, nu am auzit în altă parte. Vă mulțumesc pentru toți dintre voi doar pentru că ești, doar pentru faptul că în dimineața nu am rupe la gândul universității, pentru faptul că ne da o idee despre student reală. mai departe ›
MGIMO - o instituție de mare. Pro: diplomă sverhprestizhny. Excelente abilități de limbi străine, mari oportunități pentru zagranstazhirovok în europene, americane și chiar și japonezi, taiwanezi și altele. universități. Alte avantaje: profesori cu înaltă calificare, rectorul este activ implementarea acestuia, „sistemul PTI“, in mai multe cursuri sunt colegi de cercetare. Institutul European, CSA, RAS, etc. Pe de altă parte - .. Un număr de lectori are o experiență foarte largă de lucrări practice în cadrul Ministerului Afacerilor Externe din România / CCCR, străine. mai departe ›
MGIMO pentru elita, pentru așa-numita tineri de aur, pentru mine. Este bine în valoare de liceu, dar costă destul de scump. Poor aici nu va cădea, chiar dacă acesta va sverhumnaya. În această universitate, este important să aveți un sac de Prada, mai degrabă decât ceea ce știi. Am absolvit de la această universitate, mă întorc la get-togethers, du-te la deschiderea de buticuri, trăiesc pe toate rublei cunoscute. Dar mi-ar fi mai bine mai bine studiat.
Am studiat în MSIIR la facultatea MF (CO). Astăzi este ultima sesiune de examen trecut, primul curs este lăsat în urmă. ) Nu pot să cred că un an în urmă tremurau la admitere. Agitarea poate și scuturat, dar a făcut la fel! Da, este dificil, aveți nevoie de o pregătire serioasă, dar merită. Și tu poți face pe cont propriu, fără nici un fel există clientelism. Testat de mine. ) Prima dată după curs, un fel de truc de așteptare pentru: patosul stereotipurilor au lucrat și așa mai departe. Dar nu este atât de teribil este ca iadul. mai departe ›
O universitate bună, desigur, există o problemă, desigur, nu este Oxford sau Cambridge University sau Stanford. Dar nivelul general de predare și de nivelul intelectual și cultural al cadrelor didactice este mare, iar atmosfera foarte placuta, universitate. MGIMO - numărul unu în România pentru pregătirea afacerilor internaționale. clădire foarte confortabil. Diploma Prestigioasa. Si cel mai important, MGIMO dezvoltă și ține pasul cu vremurile, sistemul de rating, diploma de linie de la Bologna, specialitatea modernă la modă. Despre mită. mai departe ›
MGIMO disaccustomed 4,5 ani, este acum în același loc în magistratură. Din experienta mea personala nimic rau nu pot spune - cu mita cele mai multe fata nu a fost necesară. Am primit cu doar cursuri. Apropo, despre faptul că cei săraci nu iau - să ia și cum. Educație minunat, mai ales dacă înveți, nu pentru a merge la universitate să stea afară.
Eu scriu în această coloană numai din cauza profesorului. Universitatea Lovely. Este foarte interesant, deși este dificil de a învăța. profesori și studenți Brilliant interesante, dar există un DAR. Se Gromova Galina Aleksandrovna. profesor Dezgustător. Acesta este cazul atunci când iubirea unei limbi străine, chiar dacă era severă, pur și simplu coroda. Întregul principiu al „învățării“ se bazează pe cantitate, mai degrabă decât de calitate. Burghiul solid. teme pentru acasă fără sfârșit, care depășesc în mod clar capacitatea. mai departe ›
Dragi părinți, ai căror copii nu vor veni cu limba engleza! Continuă să studieze franceză, germană, spaniolă, nu vă va da. Distribuția limbi ERI a făcut Prodecan al Facultății la discreția sa. Copiii tăi vor învăța de la zero două limbi: engleză și chiar unele diferite din profilul tau, pe care ai făcut-o. Regulile de a primi un cuvânt cu privire la aceasta. dorințele dumneavoastră într-o declarație pe care limbi ar dori să studieze, doar ignora. Universitatea Ghid. mai departe ›
Despre mită și propihivanie lor la testele de admitere suplimentare - nu știu, cu toții au trecut. Cu excepția cazului, desigur, există limba de cunoaștere. În ceea ce privește educația fundamentală, găsiți pe cineva să concureze cu. MSU - cei mai buni economiști și avocați acolo. Cu siguranță. Aici diplomați. Istoric, locuri sunt mai bune teach. Capacitatea sistemului este mai mare decât oriunde altundeva. Contra - piscina este, dar este imposibil să ajungi acolo, de asemenea, și cu o sală de teren de fotbal și sport. Student? Aflați? Ei bine, afla mai multe, nu te deranja. Studenții. mai departe ›
Studiu MGIMO maestru ma ajutat să participe la concurs pentru posturile vacante din cadrul Ministerului Afacerilor Externe din România și de a lua o pozitie intr-unul din FPS. Am fost la un plătit, antrenat ca o amendă, se aplică pentru o bază comună, iar visul meu din copilarie a fost realizat! Principalul lucru să crezi în tine, nu asculta pe cei cărora le MGIMO „nepotismul“ și „comunicare“ cu bună-credință pentru a învăța și de a reuși! universitate excelentă, dacă doresc să fie un diplomat și trebuie să faci este baza de cunoștințe necesare pentru tine interesant. mai departe ›
Despre mită și propihivanie lor la testele de admitere suplimentare - nu știu, cu toții au trecut. Cu excepția cazului, desigur, există limba de cunoaștere. În ceea ce privește educația fundamentală, găsiți pe cineva să concureze cu. MSU - cei mai buni economiști și avocați acolo. Cu siguranță. Aici diplomați. Istoric, locuri sunt mai bune teach. Capacitatea sistemului este mai mare decât oriunde altundeva. Contra - piscina este, dar este imposibil să ajungi acolo, de asemenea, și cu o sală de teren de fotbal și sport. Student? Aflați? Ei bine, afla mai multe, nu te deranja. Studenții. mai departe ›