21 O metodă de a crește randamentul de capră

Cred că fiecare fermier vrea să fie o capră sau o vacă a dat mai mult lapte. El a fost interesat de acest lucru din cauza cantității de lapte va depinde de veniturile agricultorului. Dacă doriți ca o capră a dat mai mult stick de lapte la aceste metode. Amintiți-vă că la domiciliu, acestea sunt importante, deoarece, chiar dacă capra va adăuga 2-300 g până la 1,5 litri sale, acesta este un rezultat excelent. Sper ca aceste sfaturi vă vor fi de folos.

Toate metodele care depind de producția de lapte de capră, am rupt în trei sub-elemente:

hrănire capre

Primul punct cel mai important - este să se hrănească capre. Din aceasta va depinde de cât de mulți litri de lapte de capră da, și cât de mult se va recupera. Hrănirea este important nu numai în timpul producției de lapte, dar, de asemenea, in timpul sarcinii capre, prin modul în care se poate citi un articol despre cum să efectueze capre de miei.

capre de muls

Nu mai puțin important în îmbunătățirea producției de lapte știu cum să mulgă o capră, pentru că aduce te mulse de lapte, astfel încât mulsul corect va fi un rezultat bun. În general, tema a modului de lapte o capră merită un articol separat, astfel încât în ​​acest articol voi încerca să atingă este o parte legată de creșterea producției de lapte.

1. Periodicitatea. Învață-o capră la unul și același timp de muls. Nu sari neapărat la ora 6 dimineața și a alerga să mulgă caprele. Puteți face acest lucru în 9 și 10, atâta timp cât a fost una de muls și, în același timp.
  2. Unii kozovody în timpul verii mulse de trei ori în dimineața, după-amiaza și seara, oferindu-le mai mult lapte.
    21 O metodă de a crește randamentul de capră
  3. După ce ați decis cât de mult și la ce oră va trece la lapte caprele la proces. Este important să mulgă un pumn. apuca degetul mare și degetul arătător și de a lucra în mod constant în mișcarea de compresie mamelonului degetelor.
  4. Maseaza ugerului înainte de muls. După ce ați spălat uger cu apă caldă și frecat cu un prosop. Fiecare acțiune a apuca ugerului cu ambele mâini și frecați mișcări line pe toate laturile
  5. Tot drumul până la ultima picătură, să mulgă o capră.

De la muls și hrănirea de capre, desigur, depinde de producția de lapte. Dar, dincolo de asta, depinde de conținutul de capre și o abordare individuală a fiecărui.

Sper că vă pot ajuta aceste recomandări simple pentru a crește producția de lapte de capră. Amintiți-vă numai împreună, ele afectează rezultatul pozitiv și ca o consecință a randamentului mare de lapte.

La început, caprele pasc pe parcele mari, bine încălzit. Înainte de acestea sunt hrănite fân, pășuni sau kontskormami în cantități mici, în același timp, pentru a examina cu atenție picioarele. corn copite lung care creste peste iarna, se taie. Dacă există fisuri sau leziuni, acestea sunt dezinfectate.

Vă mulțumesc foarte mult pentru articol. Suntem o săptămână în urmă cumpărat două capre. Înainte de aceasta, niciodată în viața mea și nu am muls. O băutură de lapte kozlyatki, iar celălalt lapte dimineața și seara. I-am dat o jumătate de litru de lapte la un moment dat. Dar acum există mai puține lapte, uger simțit că moale, că laptele mai puțin. Și să mănânce un pic mai mult decât minciuni. Poate că este pentru o rateaza amantă anterioare? Voi încerca sfatul dumneavoastră pentru a crește cantitatea de lapte și a stabilit starea de spirit la capra!

Lasă un răspuns Anulează răspuns

articole similare