13 întrebări indiscret pe care nu știu ce să spun

osânda veșnică a tuturor fetelor singure. Toate rudele și prietenii care au primit deja prietenul și a schimbat statutul de „VKontakte“, și să se străduiască pentru a lipi nasul în viața ta personală. Și este inutil să mintă, încă nu poate fi reținut. Dacă spui, că este, imediat urmat în spiritul interogatoriu: „? Cine este el Ce face“ și zâmbet indulgent, în cazul în care prietenul tău nu a fost un milionar din lista de „Forbes“ și nici măcar directorul propria sa companie, și, Doamne ferește, fotograf frilaserom.

Chiar dacă trebuie să respecte în statutul de femei non-free, nu salvați de la o astfel de întrebare. La urma urmei, dacă locuiți împreună (și, dacă încă nu trăiesc, mai întâi toate zadolbala necesare vă întrebați de ce sunt încă „în diferite colțuri“, și apoi trece la căsătorie tortura mai sofisticate), dar în prima zi după ambele au participat, nu a alerga pentru a da o declarație a registratorului, problema va fi audiat în mod constant. PERMANENT! Și toate scuzele - „Ne-am decis să nu se grăbească și să trăiască împreună.“ - atunci nu se rostogolească. Nu a fost târât om la registratorul de până acum, așa că un prost. Ei bine, sau ceva este în neregulă cu tine, din moment ce el încă nu a venit în fugă la inelul în gură. fată Lonely în acest sens, mai ușor - să zicem, în cazul în frunte pentru a răspunde la întrebarea căsătoriei: „Nu luați nici un“ atunci persoana care solicită întrebare nedelicat, mulțumit și zamolknet. El nu cred că atât de adânc în jos, și vă toate confirmate. De altfel, din surse de încredere, am aflat că de la această întrebare indiscret afectează nu numai femeile, ci și bărbații. Burlaci, de asemenea, afectat în mod constant pentru lipsa de a doua jumătate din certificatul de viață și de căsătorie.

Clasice ale genului. Cei mai mulți oameni cred că exercitarea ar trebui să înceapă să se angajeze numai în cazul în care există o nevoie urgentă. Ei bine, părțile au început să cadă din blugi sau preotul nu mai este într-un scaun se amesteca birou. Pentru orice înainte - cifra normală care are nevoie de nici un efort fizic. Faptul că vă puteți sudoare în sala de sport, nu pentru a elimina excesul, dar pentru a menține în formă și chiar îmbunătăți ceea ce natura acordat, necunoscute majorității oamenilor. Apropo, dacă accesați în mod regulat o cameră, atunci cu siguranță ați auzit vreodată și întrebări nedelicat, cum ar fi: „De ce nu observați că ai rock?“ (Mușchii de pe necesitatea de a sparge cămașă) și „De ce aveți nevoie de toate aceste PRATEINY nu pot mânca alimente normale?“ (Da, da, all've auzit că de la ei, atunci „nu merita“). alimentar normal, în opinia multora - este tot felul de chips-uri și chifle. Ei bine, asta, dar nu e „chimia ta“ ca sportpit.

Are petentul crede că, chiar dacă nu dețineți, ai-l chiar aici și așa în tot ceea ce și mărturisesc? Sau această problemă - este doar un fel de metodă de a face sa te simti inconfortabil și să-l clar că buzele sau dinții biruit nenaturale? Va oferim să-l ia ca pe un compliment. Odată ce naturalețea și originea parului sau pe cineva interesat de san, apoi arata minunat!

Ei bine, dacă te-ai întors de la mare, nu prăjit într-o stare de jarul carbonizate și arsuri de soare oferind, restul nu a reușit în mod clar. La urma urmei, pentru majoritatea indicatorilor din această vacanță foarte bună - întuneric tan, dar nu și o mulțime de afișări. Argumentele în spiritul „Nu-mi place o mulțime de plajă - folosiți o cremă de protecție bună - preferă odihnă activă, nu te complaci pe plaja“ nu contează. Apropo, acele fete care au culoare pielea inchisa la culoare in mod natural sau sunt in masura sa cu ajutorul unor mijloace minunate create cu maiestrie, chinuit inversa întrebare: „? Ce atât tăbăcite în solar în fiecare zi, du-te“.

Este în valoare de cel puțin orice cadran fată un kilogram în plus, ca și rudele și prietenii încep să Sly uite chioras la ea. Și unii în frunte uimit doar o astfel de întrebare indiscret. Și ce pot să spun? Nu, doar am recuperat? Apropo, pentru a auzi soarta unei astfel de întrebare, chiar nu se poate evita acele fete care Chinuit subtirimea lor. În primul rând, aud în mod constant de la alții ceea ce subțire și că aveți nevoie urgentă de a recupera. Și apoi, în cele din urmă, te duci la sala de sport și cu ajutorul de nutriție corectă și exercițiile fizice, Vino rotunjime încă prețuite în locurile potrivite. Bucură-te, privindu-se în oglindă și dintr-o dată când auzi o astfel de întrebare indiscret. Ei doresc toți acești oameni de la tine. Apropo, în cazul în care fata este încă gravidă, în viitorul apropiat zadolbala întrebări: „Cine va fi - un băiat sau o fată“

Această întrebare este de obicei derutat. Pentru a numi o anumită sumă ca ceva nu este de dorit. Pentru a spune „suficient“ - prea vag, în toate conceptul de „suficient“. Da, și poate începe să pună întrebări de clarificare. De ce am cere acest lucru?

Ei bine, foarte frumos să aud că de oaspeți. începe imediat să controleze nervos apartamentul său: Sunt deja atât de rău că oamenii încep să pună întrebări. Ca zdrențe monitorului nu atarna de tencuiala tavan nu deversând toate curat-cu atenție. Chiar și „mai frumos“ pentru a auzi o astfel de întrebare, când ați efectuat recent reparații.

Un alt clasic al genului. Complet prins cu garda jos. La fel de incomod să răspundă și atunci când sunteți foarte ocupat (spun ocupat - începe imediat să ne întrebăm ce era), iar atunci când sunteți doar culcat pe o canapea sau atârnă pe Internet - vorbesc despre asta într-un fel nedemn. Răspunsul este „nimic“ prea mulți oameni nu sunt mulțumiți - încep să se întrebe, spun ei, cum așa, nici de ocupat? O altă întrebare nedelicat și enervant al acestei serii - „Ei bine, spune-mi ce ai nou“. Doar despre tot în scopul de a spune? Și ceea ce este considerat nou? Dacă încercați să cumva în anunțul general cu privire la această problemă, persoana se transformă imediat acru, și întreg aspectul său arată că nu este nimic interesant în viața ta se întâmplă. Și acolo trimite, de asemenea, o întrebare: „Ei bine, ești în aceeași lucrare?“, Care de multe ori poate fi auzit de la oamenii pe care nu le-ați văzut. Sună ca și cum trebuie să te simți vinovat pentru ceea ce nu au fost încă stabilite oprit sau nu ai renuntat, te iubesc locul de muncă și nu doriți să-l schimbe.

Aparent, oamenii cer acest lucru, se așteaptă ca ai citit imediat întreaga listă. Și că aceasta înseamnă în mod necesar un buchet de o sută de trandafiri, un inel cu diamant și o nouă mașină străină de la soțul ei. Asta-i drept, nu mai puțin. Și dacă soțul a dat altceva, odată ce devine într-un fel de disconfort. Un alt incomod, dacă ești pe ziua de naștere propriei cereri a dat bani.

Frumusețe regina a murit de cancer la varsta de 22: soarta tragică a fetelor pentru a câștiga titlul și coroana la concursuri de prestigiu. Ghinion sau blestem?

10 bine-cunoscute femei din România, ale căror soți au abandonat de dragul de tineri. Ceea ce le-au găsit?

Fără prelucrare și filtre: Compara modul plin de farmec frumusete arată în viața reală și în fotografie, care au răspândit. Diferența este impresionant!

Osteochondrosis, gusa si alte diagnostice discutabile: o listă de boli care sunt tratate numai medici români! Amintiți-vă și nu vă lăsați păcălit

Pentru care sunt atât de pasionat de? 18 actori populare, care într-un fel străfulgerat întotdeauna pe ecran, dar care joacă de fapt dezgustător

articole similare