100 Ballnitsa Julia Nikonova „timp de un an pentru a se pregăti pentru examen este ireal“

„Komsomolskaia Pravda“ începe o nouă serie de interesante. Vom familiariza cititorii cu absolvenții regiunii Kaliningrad, a trecut strălucit examenul de stat unificat, precum și - cu profesorii lor

Fiecare dintre ele au răspuns la întrebările chestionarului propus, în cazul în care există un răspuns la întrebarea principală a generațiilor viitoare - ce să facă pentru a trece examenul la 100? Primul nostru erou - ieri Yulia Nikonova scolarita și profesorul ei română

„Eu nu exclud că concediu pentru Europa“

Julia Nikonov, o școală absolvent de cale ferată sat districtul Pravdinsk, 100 de puncte a trecut limba română:

1. Când ați început să se pregătească pentru examen? Ce grad?

- Teste Proreshivat - de la începutul clasa a 11-a.

2. Ce, în opinia dumneavoastră, cel mai dificil examen în limba română?

- Cea mai grea parte - o parte din „C“, un eseu. Pe răspunsurile pe care le-am petrecut tot timpul alocat - trei ore și jumătate. examen de încercare pentru limba română, am trecut cu 98 de puncte. Se presupune că vinde direct la examenul de la 90 de puncte. Pentru a spune că am fost convins că vinde pentru o sută, - echitabil. Alte examene am trecut în acest fel: matematica - 74 puncte, social - 85 de puncte.

3. Ce trebuie să faceți pentru a trece examenul este de 100 de puncte?

- Consistently bine la școală toate cele 11 de ani. Acesta este primul. Iar a doua - o auto-studiu regulat. Într-un an, nu se pregătească într-adevăr pentru examen.

4. Poate fi amortizată în momentul în care examenul?

- Am scris la limba română în liceu Pravdinskaya. Au scris off a fost ireal. Pentru foarte stricte. Pentru noi toți - să fie urmărit.

5. În cazul în care și care sunt de planificare pentru a studia în continuare?

- Am de gând să urmeze studii superioare în numele lui Kant BFU. Sunt interesat în domeniul finanțelor și economiei. Eu văd viitorul meu în România. întrebare dificilă. Eu nu exclud posibilitatea ca viața lor va fi construit în Europa.

„Să lăsăm Julia noastră în al doilea an“

Valentina Sergeevna Narezhnaya, profesor de limba și literatura română Școala de căi ferate:

1. Descrie stoballnika.

- Eu spun cu toată sinceritatea: Julia - un student universal. A participat la numeroase concursuri în care obține rezultate bune în mod necesar. Este muncitor mare, dar nu zubrilka. Sunt foarte bucuros că a comunicat cu această fată, din clasa a 5-a ei. Julia a fost întotdeauna în top cinci, întotdeauna știe un pic mai mult decât este necesar. Și 27 mai, trimițându-l la examenul în limba română, m-am dus la autobuz și a spus, „Julia, toți suntem în așteptare pe tine 100 de puncte!“. Ea a terminat scoala cu o medalie de aur. Și am un sentiment că acest rezultat genial de dragul ei a fost foarte important. Ea părea să vrea să-mi dovedesc că medalia de aur - nu este un accident. Acesta este rezultatul unui efort enorm, înmulțit cu capacitatea sa.

Mai ales cu Julia, nu am nici o activitate desfășoară. Toți care doresc să rămână după școală, și ne-am antrenat, sarcini asortate. Julia nu a ratat niciuna dintre sesiuni. Nici unul! Deși s-ar părea, ea știe deja. Dar aici este un om ...

Știu că Julia vrea să studieze să fie un economist. Cred că fata asta, orice ar fi implicat, totul va fi bine. Și eu sunt un pic gelos de profesori, care vor fi familiarizați cu această persoană. Știi, avem printre cadrele didactice din școală au o glumă: „Să lăsăm Julia noastră pentru al doilea an ...“

2. Dețineți observații pe care elevii pot trece examenul pentru 100 de puncte? Care sunt copiii? Ar putea avea noroc cel care a studiat toate cele 11 de ani pe un solid „3“?

- Este de copii, cum ar fi Julia Nikonova. Experta, căutând mereu să învețe ceva nou, disciplinat, responsabil, capabil să se concentreze. Oricine a studiat pe un solid „3“, în opinia mea, poate lua examenul sută la sută într-un singur caz - dacă scrie off.

3. Care este student a trecut examenul pentru 100 de puncte, se va reflecta în clasamentul școlare? Fie că sunteți în căutarea pentru cel mai mare scor pentru a câștiga premiul? Ca și alți absolvenți ai școlii dumneavoastră au trecut examenul în limba română?

- Sunt foarte, foarte bucuros că școala noastră, în satul de cale ferată, produce o astfel de persoană minunată. Cred că clasamentul școlii, acest rezultat este obligat să se reflecte. Despre premiul ... Nu pot să spun. Dar mă simt un profund sentiment de satisfacție că școala noastră în acest an, completează anul universitar cu rezultate excelente. triplete în clasă, unde a studiat sub Julia, toate troechniki confirmate horoshist - Cvartetul și Julia - încrezător ei „cinci“. La egalitate de puncte nimeni nu a trecut. Asta este, aici e obiectiv pedagogic propriu a fost foarte multumit.

4. Ce ați schimba sistemul de examen?

- Primul lucru care vine în minte - este o teorie care poate fi numită „+1 punct“. A 10-a clasa de multe ori vin să studieze copiii care nu au capacitatea de a cunoaște limba română, matematică, cinci sau patru. Vorbesc despre copiii care muncesc din greu, copii ai targului. Dar asta nu e dat să-i! Și sunt momente în care este un astfel de copil în momentul în care examenul nu este suficient doar un singur punct la „Troika“. Cu toate acestea, în astfel de cazuri, trebuie să-i dea un punct. Deoarece examenul - acesta este un test dificil pentru copii este un stres imens. Pentru astfel de copii, probabil, de două ori mai greu.

5. V-ați întâlnit faptele de înșelăciune cu privire la examenul?

- Nu, în calitate de organizator al examenului din acest an nu a fost.

a se vedea, de asemenea,

Pentru doi bănuți tadjică procurorul au cerut pentru cetățeanul român 6 ani de închisoare

În Sheremetyevo uniune a recunoscut că petiția privind salariul pentru „Aeroflot“ a semnat lucrătorilor străini

Experții de la început pus la îndoială obiectivitatea datelor

Sergey Shnurov și Posner încă blocat în rap Batlle

Prim-ministrul Kosîghin condamnat Konigsberg Royal Castle

Exact o jumătate de secol în urmă, Kaliningrad și-a pierdut principalele atracții

Proprietarul 26 de apartamente încearcă să demonstreze că el nu poate plăti sprijin pentru copii

Corespondent al „Komsomolskaia Pravda“, continuă să înțeleagă complexitatea de divorț

Viceprim-ministru Olga Golodets: Datorită construcției unui centru de cancer a fost inclus în bugetul federal

Vineri, în regiunea Kaliningrad, cu o vizita de lucru Președinte adjunct al Guvernului România

Expediția „KP“: Kudyabliki și oraș de viață speranța că o ploaie de aur

corespondent special al „Komsomolskaia Pravda“ Dmitri Steshin și Viktor Guseinov continua călătoria periculoasă - excursie pe o barcă gonflabilă de pe Volga. Capitolul 18, în care eroii noștri navigheze în Gorodets [fotografie]

Steaua a show business românesc cumpăra pantofi și haine de marcă pe piața de vechituri

Corespondent al „Komsomolskaia Pravda“ a plecat într-un loc unde puteți cumpăra de înaltă calitate contrafăcute încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii cele mai renumite branduri

Contemporanii secolului, „Komsomolskaia Pravda“ a învățat secretele longevității pentru cei care sunt mai mult de o sută de ani

Dragostea de viață, energie, iar memoria eroilor noștri ar fi invidia multor adolescenți

Kvachkov a adăugat termenul limită

Colonel GRU, sa retras condamnat în plus la 1 an și 6 luni închisoare

În Elțîn Center nu a confirmat faptul că limuzina pentru 19000000 a aparținut primului președinte al România

În Sankt Petersburg, de vânzare de către ei presupusa Elțîn «Mercedes-Benz S-Klasse III (W140) 500 lung Trasco Bremen»

Krasnoyarsk calator femeie Lena aranjate motocros prin Germania

De data aceasta ea a mers în Europa cu motocicliști

De ce sectanți umanoid Alexis a fost îngropat în apropierea locului unde familia a fost împușcat Nicolae al II-lea

Reporterii „KP“ a aflat ce a cauzat organizația misterios „Star Academy“ pentru a scăpa de un artefact unic, și dacă este sau nu după răpirea lui Kyshtym mumiei a fost radiația de start.

În Statele Unite ale Americii joacă la loterie o jumătate de miliard de dolari - să încerce să ghicească numerele și câștigă!

Invităm cititorii „KP“ pentru a numi șase numere, care corespondentul nostru din New York, va face bilet de loterie