Cum se poate face orice dans „de neuitat“? Foarte simplu! În ciuda nivelului ridicat cultural general al dansatorilor și eforturile cadrelor didactice în îmbunătățirea cunoștințelor eticheta este încă posibil să se întâlnească cu Medvedev Balalaika anumite persoane iresponsabile de pe ringul de dans. Urmărind comportamentul lor, precum și de a compila și sintetiza experiența de mulți prieteni, vreau să prezint 10 moduri garantate de a ruina orice dans. Doar face o rezervare: toate acestea se referă exclusiv la comportamentul, igiena, aspectul și tehnologia, eu nu-l va atinge. Deci, hit-uri:
1. Invitați originalul
Ca să spunem așa, Hunt încă o dată pe abordarea. Kabeseo - prea mucegăite, și care au nevoie de aceste convenții?
Opțiuni pentru bărbați: „Ei bine, scaunul cald încă nu obosit“, „Să mergem chiar și cu tine ..“ „Se poate vedea acest lucru ca nu va refuza“.
Opțiuni pentru doamne: „pantofi Haide, am nou, este necesar să se protestul lor“, „Dansează cu mine, că eu nu pot cu bună știință taxa de intrare plătită“, în cazul în care partenerul nu se uita la tine - stai jos în fața lui în genunchi și privi în fața unui masca de jalnică „Să dansăm?“. Pentru cei mai indrazneti - să stea partener, de preferință la un străin, în genunchi, languros flirt tentant să danseze.
Pentru toate: să se apropie și în picioare într-un om, apuca de braț și trageți lui pe ringul de dans, după un refuz directă a sta jos și „trapa“.
Cel mai șic: stau în tăcere în fața unui bărbat și o palmă piciorul. Dacă o persoană este „prost“ poke un deget la el mai întâi, apoi se așează în fața lui. Beckoned.
În general, atunci sunt limitate doar de imaginatia ta.
2. face note partener
Partenerul nu atât de bine? conduce fuzzy? partener Tupit? Nu face deloc ceea ce ai nevoie? Raportează-l! De preferință, într-un mod tăios, categoric. Sau ușor, dar surpriză cere „Ești Ganchos trecut încă?“. Dacă sunteți jenat să vorbească, puteți face o față tristă, încrunta ca o durere de dinți, se rostogolească ochii. În strânsă îmbrățișează nemulțumirea de dorit Smack buzele și suspin.
De asemenea, este foarte util după fiecare oprire a apărut ezitare sau eroare, pas înapoi de la egal la egal, uita-te cu reproș și întreabă: „Ce a fost asta ??“. Puteți, de asemenea, în același timp, să se odihnească mâinile pe șolduri și aspirației furios lui - Eu garantez, atunci cu siguranta nu va uita.
5. Tot timpul mi cer scuze
Pentru cea mai mică greșeală, real sau imaginar. Oykayte, speriat, cere iertare, nu se opresc pentru un minut - partenerul suferă atât de mult cu tine, ai nevoie pentru a face într-un fel pentru impresia de ansamblu a unui coșmar. Nu-ți fie teamă să nu exagerați, dans scuze nu se va strica!
6. Nu-mi cer scuze
Partenerul tau se ghemui după boleos tale neașteptate între picioare? pereche de adiacență sa strecurat departe de ringul de dans, după o intepatura? Abia putea respira după ce ai luat și pune-l pe coloana? Toate Huddle în colțurile cuplu pasionat? E în regulă, dacă a pretinde că nimic nu sa întâmplat deloc așa să fie, nimeni nu va observa. Vaughn și profesori toți spun că eroarea de tango nu se întâmplă, deci nu poate fi întreruptă pe convenții inutile.
8. Touches Partener
Nu este vorba despre nici o îmbrățișare acolo banală. Fii creativ. Pentru bărbați aici întindere: puteți lua fundul partenerului sau de a pune mâna adânc în rochii tăiate, încercarea de a ajunge la piept. De asemenea, urca pe buze, fata, aproape de gura. Și pentru a face acest lucru este de dorit să se încet și treptat, astfel încât acesta a prins pe cât mai târziu posibil. Adăugați mângâindu mâna dreaptă. Doamnelor poate recomanda ghemui cu pasiune corp întreg, frecarea împotriva partenerului de sân, pentru a rula mâinile prin părul, cu fierul de călcat transferul de mâna stângă. Utilizați orice ocazie pentru a arunca un picior pe el, și pe ea să te pui în interiorul coapsei. Ei bine, dacă el este căsătorit sau a venit cu un însoțitor, iar ea a fost așezat lângă - acest dans, el pur și simplu nu va uita!
9. Lăsați în limba engleză
Imediat ce muzica, rola mâinile și otprygnite departe de un partener. Și cu sfârșitul Tanda tăcere rândul său, în jurul și de mers pe jos. Un mod foarte eficient de a imprima permanent în memoria partenerului tau.
10. Asigurați-vă un compliment rafinat
Asigurați-vă că pentru a lăuda partenerul după Tanda (dacă nu ați folosit la paragraful precedent), sau între dans: „Ei bine, nu ești nimic de genul asta. Un cuplu de luni un dans? „“ Ești atât de diferit de N., și cu atât este imposibil să dansezi .. «» Da, ești bolnav?“. Bun pentru a spune partenerului cum ai evalua, „Bună dans, bine făcut!“, „Tu nu ești mai rău decât Felicitări K.!“, Sau să ceri feedback-ul de ajutor „Cum sunt eu?“, „Care sunt greșelile mele?“, „Sunt dansul este mai bine, nu? „- care poate fi mai adecvat sfaturi plăcut prietenos?
Chiar și indivizii cei mai talentați folosesc rar mai mult de 3-5 puncte din listă, și se bucură de popularitate încă mai largă. Combina aceste tehnici - în cazul în care ați reușit să pună în aplicare toate cele zece cu un singur partener, eu sunt sigur că acest lucru va fi un dans pentru el ceva cu adevărat de neuitat! În cazul în care cursul va avea loc după primul paragraf. o)
Mult noroc tango!