10 Avantajele vieții fără electricitate, chestii eco-friendly

10 Avantajele vieții fără electricitate, chestii eco-friendly

Cum ar fi că nu este atât de puțin. Nu sun să-l ia ca exemplu - propun să reflecteze asupra rolului și locului de energie electrică în viața noastră. Primul rezultat am formulat deja: omenirea modernă „în mod independent electric“, precum și orice dependență restrânge libertatea. Să ascultăm Brian, care locuiește împreună cu prietena lui în Adobe (realizat din lut-paie-noroi) casa (casa lui Brian în ilustrație) undeva în statele Sytykh.

Vreau să spun că susțin, în general, abordarea inovatoare a lui Brian, dar aici și acolo voi pune remarcile lor.

„Când am fost construirea de casa mea din lut în urmă cu doi ani, am decis să trăiesc fără electricitate. Nu există Oamenii panouri solare sau turbine eoliene. Fericit trăit fără energie electrică timp de mii de ani. Fără energie electrică, am putea trăi o viață mai natural.
Iată câteva avantaje ale vieții fără energie electrică:

S-ar putea crede că trăiesc fără electricitate este nepractică și inconfortabil. Poate ai dreptate. Sunt, de asemenea, acum luminată de lumina artificială camera de la calculator și să se gândească tot ceea ce este necesar (Ecofriendly.ru: Brian folosește un calculator în construirea comunității generale „Rabbit Dancing“) "

În acest scop, Brian răspunde, și eu sunt un pic mai mult aș adăuga. Ai vizionat filmul „Tesla - maestru al lumii“ despre viața Nikoly Tesla? Așa cum îmi amintesc, Tesla la începutul secolului XX, o dată pe câteva ore de modă o cutie mică și-a construit-o într-o mașină normală. Mașina a ieșit de combustibil de participare - numai la retragerea energiei electrice atmosferice. Acest vehicul electric este doar unul dintre multele exemple care demonstrează disponibilitatea energiei electrice naturale la om.
În cazul în care acum dominante în societatea abordare a deficitului penal modernă (mai multe detalii în filmul „2 zeitgeist“), lucrurile cele mai necesare, în timp ce consumul rapace pur și simplu nu poate fi revelat omului astfel de cunoștințe.

În primul rând, bancherii cu comercianții, descoperind noi tehnologii (care experimentele au aratat acelasi Tesla) le pot folosi pentru rău: pentru înrobirea în continuare de oameni, sau pur și simplu ca o armă de distrugere în masă. Nikola Tesla a încercat, și de la care a zguduit întreaga lume: așa-numita Tunguska meteorit a fost foarte puternic, generat de instalarea șocurilor electrice Tesla (personal cred că această ipoteză este destul de plauzibil).
În al doilea rând, bancherii către comercianți prin intermediul societăților sale transnaționale fac tot posibilul pentru om a renunțat la dependența: dependența de alimente dăunătoare; de la uzura inutilă, a impus un instrument special de marketing - moda; din dorința de a trăi într-un Birdhouse de beton (de fapt, cabane confortabile); de la instalare la locul de muncă 9-6: obiceiul de a transfera responsabilitatea pentru ea trăiește pe de altă parte. Lista continuă ei înșiși.
Obțineți un program gratuit de dimensiuni de buzunar generator de putere oamenii ar gândi da și decide să nu meargă la muncă forțată. Ca și în filmul „The Matrix“, un fraier dezlipi atrage după sine dezactivarea altele. Omul eliberat. iar apoi bancherii vor trebui să „schimbe profilul de afaceri“.
Omul neapărat liber. După ce am citit acest articol, personal, au devenit, de asemenea, chiar și o mică, dar a gratuit. Vom trăi.

Pentru a trăi fără energie electrică trebuie doar să se gândească serios și doresc puternic! Nu este necesar să se taie lumina pentru totdeauna, dacă nu sunteți pregătit pentru asta. Totul se întâmplă treptat. În primul rând, schimbarea unghiului de vizualizare. atunci deja nu se poate trăi ca înainte.
De asemenea, am folosit pentru a spune: „! Nu vreau să trăiesc în soare“ Și acum nu pot să aștept să plece este mai departe de „civilizatie“.
Hard în oraș: înfundat, copaci murdare, mici, dar prea mulți oameni - îndeaproape.

Dacă în țara noastră va domni, de asemenea, monopolul asupra utilităților și va continua să bezkontrolny creșterea prețurilor, inclusiv pe ellektrichestvo, sunt de acord swamis trebuie să te să simți farmecul acestor 10 priimuschestv :). Dar serios, eu personal nu pot renunța la beneficiile civilizației. În timp ce cineva ca.

Toate acestea este cu siguranță mare, dar du-te înapoi la epoca de piatră nimeni nu pentru un motiv oarecare nu în grabă, și să renunțe la putere, de asemenea. Și mi se pare că acest lucru nu este mașinațiunile oamenii de afaceri viclean, menite să numerar pe noi, ci mai degrabă pentru că este foarte convenabil. Este mult mai ușor și se încălzește mai repede la cină în cuptorul cu microunde decât un foc. Un „timp prețios“ salvat prin încălzirea după-amiază petrecut pe serviciul de cabluri.
Și totuși, după cum am observat, Brian ar deranja din energia electrică produsă de panourile solare, pur și simplu este scump pentru el.