Acum, e de întreținere regimented pentru vsevdoravika.
Potrivit întrebarea nu este prezent, uleiul - Shell 4.3l sintetice. Se filtrează toate. Wet apoi trimite 8 mp.
Atunci când acceptarea unui serviciu în mod normal, întrebați comentariile de aici am asigurat că toate, și anume:
1) lovituri de transmisie automată în timpul călătoriilor lungi. Pinky este, în principal de remarcat atunci când începe să se miște în trafic, începe atunci când trecerea de la unul la 2a.
2) De ce este zornăie fereastra șoferului
3) Vremea umedă pe denivelările scârțâituri audibile suspensiei spate.
4) La cilindrul de expansiune au urme de antigel uscați.
Și acum distractiv.
Sau, mai degrabă începe cu un mic, selectați „2“ - înăsprit, înăsprit - în general, fixă.
„3“ punct - toată guma, a declarat că în timp ce patina. Bate la ușă schimbat - nu este critică, dar poezzhu.
Selectați „4“ - sângerează de presiune în expansiune, împreună cu antigel, un fenomen natural - eu iau de la sine, dar voi urma.
Postul „5“ - a comandat noul senzor.
Selectați „1“ - a spus să părăsească masina timp de 2 zile, transmisia automată adaptează procedura trimisă de Moscova. Ei bine, nu a mai rămas nimic timp de 2 zile și a devenit un pieton.
Acum, un pic de distracție.
2 zile pentru a fi pietoni - iad complet.
Cu fața frumoasă și buzunarele pline de fericire, în a doua zi a sunat la dealer, el a spus că totul este gata, și anume zbura pentru a lua un alt nativ.
Fără orice gânduri a zburat înapoi la recepție, am semna docuri, colecta cheile și du-te cu inginerul sub garanția de a lua o rândunică.
Se apropie de mașină (. Zbor deasupra unui cuib de cuci.) Am observat că vehiculul pe care îl picura. 2 minute de frică și înțeleg că această casetă de ulei sau gidracha. Imediat masina pe un ascensor cu cuvintele. „Sunteți ca virginitatea atât de leshili“, în căutarea scurgerea. Se pare că după ce mașina de formare într-un mod de transmisie automată stors sigiliu de ulei obscur.
După depanare a ordonat glandei la Moscova, ei sunt acolo pentru un motiv mult de 25 de bucăți, și, astfel, devine conducătorul auto se transformă șoferul - într-un pieton. Termenul de livrare este de aproximativ 10-14 zile.
Aceasta este acum un MOT distractiv.
Altă zi a intrat în serviciu, părea fotografie glandă poziția curentă a aparatului este atașat.
P.S. Sărbătorile vin dulap la mașină, de îndată ce va fi instalat acordul cu mașina.