De la căldură - sifon, copii marchează, vârful, cum ar fi, trage în jos, adult

DE LA TEMPERATURA HIGH - SODA.

În mod surprinzător de simplu și fără a dăuna zdorovya.Dlya mine această rețetă este atât de familiară încât cred că toți cei din jur îl cunosc și aplică. Cu câteva zile în urmă, o tânără ma adresat pentru o consultare. Fiul ei de patru ani a fost spitalizat cu o sinusită. Medicii l-înțepat antibiotice, dar temperatura nu a forța în jos cu încăpățânare 38.8 pentru ultimele recomandări 10 dney.Krome legate în mod specific la tratamentul sinuzitei, am sfătuit mama să dea băiatului să bea soluție de sodă. Și câteva ore mai târziu pe pagina de comentarii înregistrare a apărut în grupul: „Marinochka, cât mă bucur să te cunosc! Copilul are mai mult de 10 zile de tempera, și se dovedește că este ușor să reduci sifonul. Cunoașterea este lumină! Vă mulțumim pentru această rază și pentru încrederea în sine. "Și apoi, chiar în răspunsurile, Natasha a început să pună întrebări, cum este posibil acest lucru. Aici este răspunsul ei: „Fiul de 4 ani, diluat în fierbinte jumătate apă linguriță (fără slide-uri) de sodă, a dat o jumătate de rece un pahar, fiul băut, nu toți, aproximativ jumătate și, iată, a fost ieri seara, noaptea și dimineața de 36, 6. „Toate semnele de exclamare Salvare pentru a transmite entuziasm, care a cunoscut o femeie trebuie să cadă în disperare la vederea suferinței fiului său. Și mi-a scris în corespondență personală: "Bine, totul este simplu și ușor la prețuri accesibile ...".

Deci, cum bei sifon la o temperatură? Rețeta este extrem de simplă. Pentru un adult, o lingurita de pahar cu apa, pentru un copil ¼ - 1 lingurita fara diapozitive. Se toarnă fierbinte (55-60 grade) cu apă, se răcește soluția până la ușor cald sau la temperatura camerei și se bea. Puteți bea de până la 3 ori pe zi. Dar, de regulă, 1-2 tehnici sunt suficiente.

Vreau să vă avertizez că nu trebuie să distrugeți temperatura la 38 de grade. Corpul se luptă cu ajutorul temperaturii cu boala și nu merită să intervină. Soda trebuie conectată dacă temperatura este foarte ridicată și rămâne fermă. Încercați să excludeți antibioticele în general. Sănătate pentru tine!

Aceasta este prima dată când am citit acest lucru. N-am încercat niciodată și nu am auzit despre asta. Ce crezi despre asta?

Articole similare