1. Actrița, care a fost patruzeci și trei de ani, mai mult de o dată mărturisit că se mândrește cu vârsta sa, nu vă faceți griji din cauza ridurilor și nu înțelege femeile care devin deprimat, schimb de „doar douăzeci de ani.“ Cu toate acestea, vorbind despre faptul că, prin anii ... dtsat ea vrea, caută în oglindă și a vedea reflexia unei femei „care corespunde vârstei lor,“ Penelope Cruz este de asemenea recunoscut faptul că marca nu condamnă pe cei care au decis, la chirurgie plastica. Deci, cine știe dacă nu va fi rezolvată la plasticitatea prin aceiași ani ... dtsat?
2. Chiar și pentru cel mai important rol bruneta Penelope Cruz nu va fi revopsite intr-o blonda. La vârsta de 18 ani, după un astfel de experiment fără succes, într-un efort de a ușura parul a ars mine jumătate din păr și, prin propria admitere actrita, „aproape am chel.“ Mama Penelope - coafor profesional - a fost în stare de șoc. De atunci - doar lumina evidențierea, cea mai mare care poate fi decis Cruise - să devină o femeie cu păr castaniu inchis. În alte cazuri, cursul este o peruca, ca în „Broken Embraces“. Ca Almodovar actrita nu a pledat ușura păr, Penelope a fost de neclintit: doar platină peruca.
3. designeri Penelope Cruz preferate - Karl Lagerfeld Dzhon Galyano, Ralf Loren. Este costumele lor ea de multe ori optează pentru covoare roșii. „Este greu de spus care unul prefer cel mai mult. Eu nu dețin clar orice stil „- spune actrița, și insistă asupra faptului că, în viața de zi cu zi este destul de confortabil cu hainele nu este un fan al cumpărături, și nu alungare nume mari. Și toate taxele înainte de ceremonii solemne ia steaua de ore, nu mai mult de un an și jumătate - cu păr și machiaj. Prin standardele de la Hollywood, e doar nimic!
4. favorit de brand cosmetice Penelope - Lancome, iar actrita a fost foarte fericit când a devenit fata de parfum Trezor. „Inca din anii adolescenței, am fost un fan al brandului, dar, desigur, nu am avut posibilitatea de a cumpăra astfel de produse cosmetice scumpe. 14-15 ani, am rugat părinții mei să-mi cumpăr un parfum - a fost doar Trezor. Prin urmare, acest parfum - o parte din viata mea, este asociat pentru mine cu anumite evenimente, oameni care au fost aproape de mine „- Penelope Cruz a recunoscut.
5. figura Opțiuni Penelope Cruz este aproape perfect - 89 x 61 x 91. Din fericire, nu spune nimic! Ore de formare în sala de gimnastică și actrița jogs prefera dans. Apropo, ca un copil ea a fost în vârstă de zece ani, a studiat baletul clasic, atunci aproape trei ani, angajat în dans spaniol și jazz.
6. Penelope încearcă să adere la dieta mediteraneană, dar uneori se permite „diferite libertăți“ - nachos, pizza, paste, pâine prăjită prăjit. Dacă Penelope simte că au câștigat în greutate în plus sau se apropie de un alt „Oscar“, care trebuie să apară într-o formă mai bună - ea merge la un antrenor de fitness care face pentru programul său individual și, în același timp, reduce aportul caloric, trece pe un sase mese (trei mese principale și trei „sănătoase“ bazate pe gustare dieta - 50% din carbohidrații „corecte“, 25% proteine și 25% grăsime). A fost o astfel de dieta este respectat pentru a ajunge rapid în formă după naștere. Interdictia apoi a lovit, de asemenea, toate produsele din făină, unt, fructe dulci.
7. glezna fină Penelope decorează tatuaj misterios cu numere „883“, iar fanii pentru o lungă perioadă de timp nedumerit ce înseamnă că: dacă reflectă fascinația ei adolescent cu același nume al trupei pop spaniol, dacă are ceva de-a face cu celebrul model de motocicletă Harley Davidson Sportser 883. După cum sa dovedit, în realitate, toată materia din numerologie: în funcție de acesta, numere norocoase pentru Penelope - „8“ și „3“. A face un tatuaj, actrita a decis sa adauge alte opt - că doar norocul nu-i plecat.
8. Prin aspectul lor Penelope Cruz ia foarte liniștită. După cum este recunoscut pe scară largă, și multe femei frumoase, nu se găsesc din nou în cea mai liste, Penelope spune că imaginea de frumusețe este de multe ori un obstacol. „Este foarte dificil de a face o cariera ca actriță serioasă,“ - sa plâns odată Cruz. Steaua, de altfel, confirmă faptul că „rolurile urât“ ca mine chiar mai mult.
Conținut legat