5 secrete de frumusete Penelope Cruz

Penelope Cruz, este, fără îndoială, una dintre cele mai sexy femei din timpul nostru. Ziua de naștere spaniolul ELLE.UA rasskazvyvaet, care este secretul frumuseții sale atractive.

1. În ciuda vieții sociale bogate, actrita aproape nu bea alcool. „Alcoolul mă lovește instantaneu în cap, literalmente două înghițituri. De aceea eu beau numai în zilele de sărbătoare, și este întotdeauna ceva foarte ușor, și într-o cantitate mică, „- spune vedeta.

2. Sa figura frumoasa Penelope obligat să balet clasic, pe care a făcut-o timp de 17 ani. De asemenea, actrița poate fi văzută de multe ori la cursuri de yoga și Pilates.

3. Penelope nu epuizează te diete. în hrana, ea aderă la bucătăria mediteraneană, care este bogat in fructe, legume, pește și fructe de mare, brânză, paste și fructe cu coajă.

4. Caracteristici luminoase ale feței spaniole frumusete subliniază fum ochi ochi machiaj cu pleoapa interior pictat, care dă negru pădure ochii de profunzime și magnetism. Pentru a scoate actrita piesa roșu Oscar-câștigătoare selectează luminos ruj lancômi L'Absolu Rouge.

5. Penelope Cruz gene frumoase. „În familia mea, toate femeile sunt pur și simplu frumoase, și nici unul dintre ei nu a făcut vreodată din plastic. Cred că o femeie arată bine când fața ei este în stare să spună o poveste. Dar eu nu judec pe nimeni. "

În concluzie, actrita împărtășit înțelegerea ei de frumusete: „Beauty - un concept complex, acesta nu poate fi pus într-un anumit cadru. Cred că frumusețea nu are reguli. Acesta poate fi o persoană de femeie în vârstă de 90 de ani, a cărui schiță este ascuns o mulțime de secrete. Frumusete - este ceea ce spun ei ochi ".

articole similare