49 moduri de a impresiona o fată, creu

49 moduri de a impresiona o fată, creu

1. În trecere introduce în frazele sale de vorbire care o fac să se creadă că nu sunt atât de simple. De exemplu. „Pe parcursul activității mele în a șaptea Concertul pentru vioară ...“ „Sunt pierderi mari, rasa noastră nu poartă era Ivana Groznogo ...“, „... și apoi, conta, vine la majordomul meu ...“, „Chiar înainte de a lua parte la șase zile maraton de biciclete ... "

2. vozi in masina CD-ul Sibelius, "Rammstein" Corul. G. funii, Ani Lorak și cântece din desenul animat „Crocodilul și Cheburashka Gena“. La întrebarea femeilor, ceea ce este, tu spui, asta e tot - muzica preferată.

3. A merge la un club sau o petrecere, buzunar unele rahat mic pufos cu ochi. Găsirea o tânără atrăgătoare, prezint acest lucru cu cuvintele: „Dar el vrea cu adevărat să te cunosc.“ Spune „nu“ iepure de pluș poate doar absolut bezserdechnaya femeie fără simțul umorului, și tu așa și așa o astfel de persoană la nimic.

4. În restaurant, întrebați chelnerul dacă ar fi servit potage poireaux et rommes de terre și salată d'Andive Noix et Roquefort? Este deosebit de surprinzător cum sună în orice Bagged cu bucătăria chinezească sau armeană

5. explică doar hexametri. „Ce faci în seara asta, prietene, spune-mi un minut? // Dacă există liber, așa că poate mergem la un bar? // Onoare similară acum nu ma curtat, mizerabil ... "

6. refuză să meargă la filmele „copii de până la 18 ani.“ Jenat să recunosc că ești doar 17.

7. Intreab-o într-un fel: „Și cine dintre noi este acum președintele“ Când se uită la tine în surpriză, cineva a răspuns, clătinînd din cap și spune, „Ei bine, uau, ce nume amuzant„!“

8. Arată-i dumneavoastră raze X. Pe drum, explică: „Aici am 10 ani,“ sau „Și acest lucru mi-e la absolvire.“

9. Spune-i niciodată nu am urmărit „Ironia sorții, sau vă puteți bucura de baie ta!“. Și „17 Momente de primăvară“ - de asemenea.

10. Dă-i numele de ceva. În cazul în care steaua nu funcționează, atunci cel puțin fișierul pe care îl lucrează în prezent în Word'e, și asigurați-vă că să-i spun despre asta.

11. În cazul în care ea încearcă să mențină conversația pe teme de interes pentru oameni, cere orice club de fotbal te sprijini, răspunde că pentru ugandez „Villa“.

12. Las-o să te bată în armwrestling.

13. Leagă ochii, și să ia de mână și să conducă pentru o lungă perioadă de timp pe ruta Putao. La capătul drumului, atunci când acesta este deja arde de nerăbdare, opri și se lasă ei pentru a elimina bandaj. Cu un minut înainte de aceeași batistă pe sine catarama glazha. Întrebarea „Unde suntem?“ Raspandirea mâinile lui, „Eu nu știu, eu nu văd încotro ne îndreptăm.“

15. Dacă sunt în așteptare pentru vizita ei, lăsați-l să te găsește pentru distracție preferată - desen ikebana, modelare lut, ștanțare, sau încercarea de a respira viata in homunculus creat de tine.

16. În restaurant, după ce ați mâncat, să depărteze feluri de mâncare și se spală. Explicați actul de obiceiurile burlac.

17. Pentru prima dată ei zazvat la casa ei seara, pierd peste noapte cu ea în World of Tanks.

Restaurantul 18.Obedaya, pus pe o farfurie bucatile de numele ei.

19. În fiecare zi, ea a continuat scris. Nu e-mailuri! Scrie pe hârtie. Quill pen. Dar fără „Yat“ și „Izhitsa“.

20. Când ea încearcă mai întâi să te sărut te, întoarce departe și spune, „Oh, eu te cunosc femei, voi toți ar trebui să fie doar un singur!“

21. Se tratează numai ea tine.

22. vin la hit-uri versuri de viață. De exemplu, vinde casa ta, vinde picturi și adăpost și toți banii cumpăra o mare de culori. nu Compozitorii sfaturi rele.

23. Măsura metru croitor ei din cap până-n picioare. Notați dimensiunea. Nu explica de ce ai făcut-o. Un zâmbet enigmatic.

24. aranja o cină romantică, o erupție cutanată în paharul cu o pulbere inofensiv și forțat să bea, spunând că a fost o poțiune de dragoste, după care iubirea ta va deveni și mai puternică.

25. Vino cu diverse ei porecla interesant. De exemplu, Kuzka, Bethany sau Struwwelpeter.

26. Mergând să o viziteze, pentru a apela și întrebați dacă este necesar să se cumpere pe drum? După ce a auzit despre pâine, lapte și zahăr, cumpara caracatiță, semințe și șampanie.

27. În general, o probabilitate mai mare de a utiliza serviciul de livrare expres. Mai ales una în care parcelele răspândit astfel de oameni speciali care poartă iepuri roz gigant.

28. Tăiați numele ei și briceagul ei pe un stâlp de beton.

29. Cadouri neașteptate - armele sunt rareori eficiente. Poate că nu are nevoie și darul acest set festiv pentru harakiri că ea a aplicat dintr-o data pe Placa podgovorenny chelner tine, dar va fi în continuare placut surprins.

30. Spune-i că ești virgină. Ei bine, asta este deja divorțat de două ori? Era un tip de relație pur spirituală.

31. Arată-i voința autentificată notarial, pentru care ea devine tot proprietatea dumneavoastră mobile și imobile.

32. Desenați o imagine a ei. Eu fac cât mai bine. Puteți chiar și un pix pe o bucată de hârtie verificat de un notebook. Principalul lucru - introduce produsul într-un cadru de aur, cu un fir. A venit la locul ei de muncă studiu cu mesagerul.

33. Ar trebui să fie liniște pentru câteva secunde, imediat pune întrebarea: „La ce te gândești? Chiar mă întreb. Ultimul minut pare atât de detașat ... "

34. Prin setarea unei date, selectați un loc cu dragoste și grijă. De exemplu, a lucrat bine Muzeul de Paleontologie, expoziție de porci, regional recitatorului concurenței, magazin metalurgice la fabrica de la un prieten.

35. Cumpara-i un „Lamborghini Diablo“ roz.

37. Apelați-o în mijlocul zilei pentru a convinge să renunțe și să se întâlnească în regim de urgență, pentru că trebuie să arate ei ceva extrem de important! Faceți o programare la intrarea grădină zoologică, luat fata de mână și nu a răspuns la întrebări, face pentru a ajunge la celulele cu un raton. Stop. Arată pe degetul raton. Striga: „el nu este minunat. Nu am putut pleca de aici fără să-l arate la tine! "

38. Învață să meargă pe mâinile sale. La femei, it works mare, devine punctul lor de vedere asupra lumii. Un efect deosebit de bun atunci când certuri atunci când începe să muște, te ridici pe mâini, pacing camera și întunecat tăcut. Să se uite feroce în ochii tăi fără rușine, ea ar trebui să se așeze pe podea, iar acest lucru în sine este un efect calmant.

39. Echipeaza masina structura rapidă a mecanismului scaunului pasagerului din față. Button, inclusiv un interesant și util dispozitiv anexă mai aproape. Deosebit de impresionant este să faceți clic pe undeva pe un viraj brusc la o viteză de 130-140 km / h.

40. Pretinde că tu crezi că mama ei colectionar pasionat de tot felul de anecdote dubioase. să aibă întotdeauna în câteva stoc proaspete, astfel încât atunci când întâlnirea cu mama de exclamand: „Nu, Anna Ivanovna, cu toată experiența de acest fapt, pun pariu că nu ai auzit!“

42. se consulte cu ea pe problemele cele mai triviale. „Crezi că am avut mai bine sensul acelor de ceasornic de zahăr se amestecă sau invers?“ „Dar nu e nimic că am pus papuci șosete în pat?“. În același timp, nu cere consiliului de la mai multe lucruri la nivel mondial: decizia de a vopsi masina ei în portocaliu, invita prietenii la ziua de naștere a mamei sale și să cumpere turputevku pentru două în timpul iernii Mongolia.

43. a cerut periodic întrebările sale care te fac sa crezi. De exemplu, „De ce este numărul Pi nu se termină niciodată?“, „Cum crezi că suntem singuri în univers?“, „De ce este apa cade din partea de sus în jos, mai degrabă decât invers?“. Este important ca aceste probleme să fie auzit în mod spontan. De exemplu, două minute înainte de orgasm ei.

44. Dimineața aduce patul ei, cu o ceașcă de cafea în picioare pe masa de bucătărie.

45. Oferta o fată să se căsătorească cu tine, atunci nu vin la nuntă. Se poate obține o mulțime de distracție.

46. ​​Sugerează pentru a crea o nouă limbă, care ar putea fi înțeleasă doar două dintre voi. Start mormăind fără sens, fără a aștepta permisiunea.

47. O voce serioasă spune-i într-un fel, se pune întrebarea cu privire la schimbarea de sex. La interogatoriu nu răspunde, închis, lasă.

48. Vorbește într-un vis într-o limbă străină. De exemplu, hindi sau estonă.

articole similare