4 moduri de a depăși dificultățile

În cazul în care realizarea obiectivelor nu este dificil, fiecare dintre noi pentru o lungă perioadă de timp ar avea tot ce dorea. Chiar dacă știm exact ce avem nevoie pe drum întâlni mereu obstacole. Dificultățile umple viața noastră cu sens și bucuria de a le depasi face sa ne simtim fericiti.

În timpul unei călătorii de trei săptămâni în Vietnam am fost de planificare pentru a face punerea în aplicare a două obiective personale majore. În primul rând, a trebuit să învețe limba vietnameză. Oricât de mult ar suna pretentios, aș dori să comunice cu mama lui în propria limbă, și în cele din urmă a constatat că de fapt, mi-a spus noua mea familie.

În al doilea rând, aș dori să-și piardă kilograme în greutate de 15. Sunt 48, și nu se pot lipi de o dieta, studiu și de călătorie cu aceeași ușurință ca în tinerețe. Aceste linii am scrie după ce a vizitat Ho Chi Minh City, și am reușit să-și piardă 5 kilograme, a pierdut cinci centimetri la talie. În plus, locașurilor de giờ Tôi női một iT Tiếng Việt (după cum se poate vedea, eu vorbesc un pic vtenamski).

O să-ți spun cum am fost în stare să depășească dificultățile în ultimele 18 luni. În primul rând, am dat seama că există trei surse potențiale de probleme:

A. Obstacole în afara, nu puteți controla - de exemplu, procese economice și politice, dezastre naturale sau limitări fizice.

B. Obstacolele interne care depind de tine personal - de exemplu, datoriile, suma de bani, lipsa de timp, cunoștințe sau abilități.

C. Obstacole comune, care reflectă relația omului în cazul său. Acestea pot fi eliminate numai prin schimbarea comportamentului.

Pentru a depăși dificultățile personale sau obstacolele întâlnite în procesul de management al afacerilor, să acorde o atenție la următoarele puncte:

Dacă nu vedeți obstacole sau să nu fie conștienți de importanța lor, nu te va atinge obiectivele, vina eșecurile, altele decât cele care sunt cu adevărat vinovați pe nimeni. Acest sfat este ma ajutat in special pentru a depăși obstacolele obișnuite. Am dat seama că este greșit să acorde prioritate și ma durut. Am copiat eșecul pe o lipsă de timp, dar, în realitate, nu am putut să organizeze munca lor în mod corespunzător, a pus bani de mai sus sănătatea și autoeducație. Odată ce am admis această greșeală și să facă ajustările corespunzătoare în comportamentul lor, lucrurile au mers bine.

2. Utilizați timpul în avantajul tău

Acest sfat vă va ajuta să se ocupe cu handicap extern. Aflați cum să se gestioneze, restrânge impulsuri nerăbdător. Cu cât este mai complexă situație, cu atât mai mult timp ia decizia. Crearea unui plan clar, cu termene specifice prin care puteți ține evidența progresului. Așa că am învățat să influențeze greutatea lor. Am văzut cât de multe calorii am consumat în fiecare zi și a fost bucuros că îmbrăcămintea este așezat pe mine într-un mod nou. Urmărind progresul, deși mici, am avut un stimulent pentru a-și continue activitatea. I a lucrat mai mult, cu atât mai notabile a fost rezultatul. Rezultatul preconizat - aceasta este ceea ce ne face să mergem mai departe, depășirea obstacolelor.

3. Disciplina - mai presus de toate

În ciclul activităților de zi cu zi atât de ușor să uite despre obiectivele pe termen lung. Oamenii de afaceri par să fie mereu foarte ocupat, pentru că atât de multe lucruri în lumea lor, care pot distrage atenția. A fi disciplinat mijloace pentru a lipi de scopul lor, indiferent de factori externi. Întotdeauna am știut că eu răspund pentru cuvintele și acțiunile sale. Tocmai am scăpat de care ma distras de afaceri, și nu a stabilit noi obiective, atâta timp cât nu au atins dorit. depășirea obstacolelor a devenit prioritatea mea, iar eu nu am renunțat până când a terminat cu ei.

4. Folosiți-vă creativitatea

Îmi place să trăiesc, pentru a putea folosi creativitatea pentru a rezolva diferite tipuri de probleme. Depășirea obstacolelor - aceasta este cea mai bună oportunitate de a aplica abordarea non-standard. Am știut că am fost de gând să meargă în Asia, așa că și-a creat pentru el însuși un plan special. În fiecare zi, m-am dus pe un jogging jumătate de oră în timp ce ascultați înregistrarea în limba vietnameză. Așa că am fost capabil să combine ambele sarcini. În plus, condițiile meteorologice din Vietnam au contribuit la creșterea transpirație, datorită greutății care merge mai repede. Până la sfârșitul călătoriei am dat lecții de zi cu zi timp de o oră, și a ajuns la concluzia că nu este necesar din nou și din nou să bată la ușa închisă, ca întotdeauna, există și alte metode, mult mai bune pentru a obține în interior. Cheltuielile un pic de timp încercând să vină cu o soluție specială, puteți atinge cu ușurință obiectivele lor.

KEVIN DAUM, inc.com
Traducere: Ayrapetova Olga

articole similare