Suntem în social. crearea de rețele
Bună tuturor, uneori m-am confruntat cu faptul că a fost necesar să scanați rapid un document sau pus la birou liber program pentru a scana documente și acum vă voi arăta ce program am plecat. Aceste programe sunt potrivite pentru scanere: Canon, Epson, HP, Xerox și multe altele.
Pentru a scana un document
1. ScanLite
Cel mai cunoscut program de pentru scanarea documentelor, este foarte ușor de utilizat și simplu de înțeles.
Care este programul:
- Primul este numele documentului care urmează să fie scanat.
- Al doilea este calea în care fișierul va fi scanat.
- Al treilea este butonul foarte scanare.
Atenție! Mai puțin de acest program este că este necesar de fiecare dată pentru a redenumi fișierul (într-un singur paragraf), sau pentru a suprascrie programul precedent.
Apoi, du-te la setările:
Aici puteți selecta un program de piele, în format pdf (documente) sau jpg (imagine) color sau imagine alb-negru și de calitate. Cred că totul este clar.
2. WinScan2PDF
Alegeți ce dispozitiv pentru a scana, puteți pune o verificare pentru a scana mai multe pagini.
Ei bine, butonul Scan, și ieșiți din program.
3. SkanKorrektor
Programul final liber pentru a scana documente, a fost mai multe setări.
Când începe, nu vă alarmați dacă apare un avertisment.
Totul este descris de acțiunile.
1. Selectați dispozitivul pe care să scaneze și modul de scanare color (imediat după buton) pentru a scana imaginea următoare.
2. Aici puteți edita imaginea un pic, se adaugă luminozitatea sau contrastul.
3. În final, puteți imprima imagini salvate în format JPG sau BMP, sau bine, deschis pentru a vedea pentru a vedea rezultatul.
Observați un alt tick pentru a umple dacă se va pune imaginea pe întreaga foaie A4.
Ei bine, că toate aceste instrumente am folosi în viața de zi cu zi. Desigur, există și mai bine programe, dar acestea sunt plătite și se cântărește mai mult. Aceste programe gratuite pentru a scana destul de a face față cu sarcina.
Și unele tehnologii)