1, 2, 3 sau marimea sanilor - cum pentru a determina mărimea

M Marcarea lenjerie, în special dimensiunea sutienului. Este destul de complicat și, uneori, nu destul de clar de sexul frumos - celor cărora le este destinat. Dar chiar dacă l-am înțeles, este de a spune cuiva, „am san - 80C“, puteți pune o persoană într-o fundătură, dar dacă spui „Am o a treia dimensiune“, care va realiza cel puțin aproximativ, totul.

Dar cum pentru a determina conformitatea cu numerotarea utilizată în diferite țări și volumul bustului în convenționale, ca să spunem așa, înțelegerea bărbaților?

Cum de a determina dimensiunea sutien - san?

A merge la un magazin de lenjerie, trebuie să plătească mai întâi atenția asupra faptului că sutienul a fost așezat confortabil, nu stors piept și nu a împiedicat mișcarea. Designul original al modelului - este de asemenea important, dar, de asemenea, cred despre propria lor sănătate încă standuri. Deci, cum de a alege un sutien. care va fi un frumos și confortabil?

Primul lucru pe care trebuie să faci, să ia o bandă de măsurare și scoateți cele 2 măsurători:

• circumferinței pieptului: banda centimetru trece pe punctul cel mai convex al bustului, măsurătoarea trebuie efectuată într-un Sutienul bine-montaj (nu push-up);
  • sub bust circumferinta: măsurată la punctele inferioare ale sutien, nu strângeți prea mult banda.

După primirea rezultatelor și a le scrie, ca să nu uităm, puteți trece la calcularea valorii dorite. Pentru a face acest lucru, un număr mai mare (circumferinta piept) scazi mai mici (sub circumferinta de san).

De exemplu, dacă măsura bustul unui punct expus, ai 99 cm, iar cea de a doua dimensiune (lățime) este egală cu 85 cm, se va transforma 14. Gama de opțiuni - 10-23.

Cum nu pentru a obține confuz: dimensiunea mesei sutien

Corelând cele care rezultă numerele de masă descrise mai sus de calcul și a vedea că acesta corespunde cu două dimensiuni obișnuite.

Am analizat 6 cesti de sutien, care pot fi găsite acum în vânzare, și simboluri scrisoare, care corespund acestora.

Calculator online - afla sau verificați dimensiunea

Browser-ul dvs. nu suporta iframe!

Dar, indiferent cât de tabele și calculatoare convenabile și precise, este în continuare cel mai bun mod de a alege dreptul de sutien. care va urmări cu exactitate forma sanilor, este potrivit. La urma urmei, proporțiile corpului fiecare femeie sunt unice și numai purtând acest articol savuros de îmbrăcăminte, privindu-se în oglindă și să evalueze dacă limitează mișcările tale, puteți înțelege, este potrivit pentru tine sau este necesar să se găsească o altă opțiune.

Și, în sfârșit, instrucțiunea pentru bărbați care doresc să cumpere lenjerie ta dragă 🙂

Purtați cupa 75C, calculatorul emite 75A. Cred că atât de mulți oameni care au un piept mic la partea de sus (scăzut), și, de asemenea, care slouches. Mai ales sub haine sani par mai mici. Pe de altă parte, cineva înalt și lat în piept, a doua dimensiune de san poate fi acceptat pentru 4-a treia dimensiune lea (în haine), mai ales în cazul în care postura fată bună.

Am purta 75A ce mărimea mea?

Spune-mi, te rog, eu port un sutien 95E - este o dimensiune de san? Multumesc anticipat))

Am crezut că am avut 3, 4 razmerchik si sutiene sunt la fel pentru a cumpara, iar acest calculator am întors 1, dar în viață nu se potrivește mine))

Fetele sanii tai sunt frumoase! Te iubesc!

Nu am coincid. Datorită piept largă și cea mai mare parte, dar piept plat, am purta 85C. Confortabil, convenabil, niciodată shake-uri. Calculatoare a dat 90A. Ceva e în neregulă aici: DDD

uzura etichetare 70H Milavitsa și dimensiune a dat 90A)))

articole similare