Comunicare verbală - o modalitate foarte bună de a se apropia. În plus, în funcție de psihologi, este nu numai femeile iubesc cu urechile lor. Deși nu fiecare reprezentant al sexului frumos o artă virtuoz de a găsi cuvintele potrivite. La urma urmei, atunci când vine vorba de complimente oamenilor, există anumite reguli și tabu-uri vneglasnye care ar trebui să fie luate în considerare, astfel încât să nu alunece în maniere proaste pur și simplu. Acesta este motivul pentru care ne-am pregătit 6 complimente din care se va topi fiecare om.
Să începem cu faptul că, în orice caz, nu putem vorbi oamenilor:
- Orice iepurași diminutive și copiii ar trebui să fie excluse din vocabularul.
- Banalitate si vulgaritatea categoria de „ești îmbrăcat atât de cool“ nu este un compliment.
- Întrebare: „Mă iubești?“
- Insultele, în special în fața altora și prietenii săi
- Amintiri din fosta
- critica mamei sale
Ceea ce nu ar trebui să fie tăcut
Ceea ce îi unește pe toți oamenii, fără excepție, indiferent de statutul și obiceiurile lor? Confirmarea de auto-valoare! Iar problema directă fiecare femeie înțeleaptă - să încurajeze și să sprijine ea, pentru a ridica stima de sine. Dar nici în acest caz, este important overpraise om, să nu provoace megalomanie.
Ceea ce fiecare om vrea să audă? Complimente ce fel de forță se poate ajunge la subconstient la tine si sa se simta confortabil si increzator in jurul tau?
- Toată lumea, chiar și omul cel mai infantil, în tot și este mereu în căutarea pentru confirmarea propria lor putere, evaluarea calităților „tribale“. Pentru că chiar și remarci fără pretenții, cum ar fi, „Ce ești puternic“, acesta va fi foarte plăcută. Și chiar dacă el nu livrează tipul, știi, este!
- Evaluarea cuvintele sale, acțiuni și cadouri însoțească zâmbet sincer de la bun vechi „Dragă, a fost incredibil!“. Același compliment recomandat pentru utilizare în pat.
- Lauda, sexualitatea subliniind - o temă favorită a următorilor reprezentanți ai sexului puternic. „Niciodată până acum am avut-o atât de bine“ și „Acesta este cel mai bun sex din viața mea“ acceptabilă, mai ales dacă acestea sunt adevărate sau o situație similară cu confesiunile cutremur.
- Un simț al umorului - indicele principal al minții. De aceea, fiecare om părea om frumos, care este capabil să surprindă wit lui. Rade la glumele lui și atașați rezultatul unui compliment, „Dragă, eu doar obhohotalas! Eu încă nu pot uita, așa cum ați spus.“
- Consultați clasici. Un exemplu excelent de compliment dreapta - un episod din filmul „The Legend of Zorro“, care Catherine Zeta-Jones flatat personaj negativ pentru a se salva: „Când ești atât de aproape, mă duc în rătăcire suflare.“ În această situație, orice om va pierde.
- Acrobație în format compliment - abilitatea de a convinge un om să facă lucruri pe calea ta. Pentru a face acest lucru, încercați ceva de genul: „! Desigur, nu insist, trebuie doar să vă faceți mai bine decât oricine altcineva“
- 10 reguli importante privind modul de a construi o carieră de succes și pentru a atinge
- 10 lucruri pe care trebuie să învețe într-o relație
- 10 greșeli stupide care împiedică femeile să construiască o relație fericită
- 10 constatări vitale, care sunt potrivite pentru toate grupele de vârstă
- 10 intelepte adevăruri D. Carnegie psiholog
- 10 reguli de conflict prietenos
Partenerul nostru - portalul ECONET