Recent, am găsit tot mai multe femei singure. Vârste diferite, diferite puncte de vedere stării fizice și diferite. Singurul lucru care îi unește - singurătatea cronică. De ce? De ce sunt aceste femeie dragut, frumos, inteligent și decent singur? Încearcă să înțelegi ...
M-am întrebat - de ce, se pare, un astfel de bun, dragă femeie singură? De ce nu pot găsi lor „cealaltă jumătate“, deși în exterior ei au totul pentru a câștiga inima unui om.
Intervievarea prietenii lor de sex masculin, am identificat zece tipuri de femei de care barbatii sunt „condensate“ sau opri brusc relația.
femeie frumoasă, vreau doar să avertizeze că este „privirea de sex masculin“, atât de rău pentru subiectivism - am fost dornic să ajute și să învețe.
1. multǎ
Noi numim aceste femei - „Lady - am tot rece“. Aceste femei a făcut imediat clar că a coborât din cer pe pământ nu este de interes, ci mai degrabă de favoare pentru om ei. Ei au puțin timp, au uitat la ceas, și, practic, orice comunicare cu ei vine în jos pentru a asculta povești despre modul în care acestea au toate rece - (!) La locul de muncă, în familie, și paradoxul chiar și în viața ta personală! Și nu vă faceți griji, că, de fapt, ea, probabil, toate rele, ea se preface că este o mică, independentă „Elveția“, în negocieri cu o mare, dar insuficient dezvoltat România.
2. Supra-rafinament
Aceasta este o altă caracteristică care este „înghețat afară“ de bărbați la femei - este subtilitate lor excesivă. Ea este interesat de „early Rodin?“ Se merge pe toate festivalurile de cinema de avangardă? Ea încă prieteni cu „sticla“ sau „Vin Fabrica“ - în jos de scurgere! Cei mai mulți oameni cu dragostea lor de simple lucruri pământești s-ar simți „oile negre“ în efectiv hipsters sofisticate și avansate, cu care se simte „la usurinta.“
3. excesivă „corectitudine“
Aceste femei, de îndată ce ajungi să-i cunoști, încep să-și exercite corectitudinea. Ea nu bea o picătură de alcool sau ea nu fumeaza, ea merge la culcare la ora 23:00 exact ea practică yoga ... Oamenii imediat subconstient există o întrebare - și se ocupă, în general, cu sexul sau, de asemenea, crede că e un obicei prost. Cu cât un bărbat cunoaște o femeie, The înțeleagă mai clar că, odată cu ea, el nu poate fi niciodată - o întreagă colecție de obiceiuri proaste, de la care nu va renunța.
4. dorința maniacală de a se căsători
Dacă sunteți pe a doua dată sunt familiarizați cu părinții lor - trebuie să fugi! Cred că cei mai mulți oameni - în acest nu există nici o îndoială. Astfel de femei pot recunoaște imediat valorile de familie de povești că părinții întâlnit la institut și sunt încă împreună, despre cât de important este să se răsucească lui „cuibul de familie.“ Înțelege o femeie, nu suntem împotriva „gnezdyshek de familie“, dar nerăbdarea lor și refuzul de a da curs evenimentelor rula lor ai pus în noi suspiciunea - nu ar fi „cuibul de familie“ în „pășunat vițel paddock.“
5. Credința că omul - este o altă geantă
Nici un om sănătos nu va lăsa o femeie să plătească pentru cina sau pentru un taxi la prima dată. Dar aproape toți oamenii „să înghețe“ atunci când o femeie crede că este aproape principala misiune a bărbaților - să plătească și să plătească. Modestia la prima întâlnire este binevenită. Încercarea de a femeilor de a plăti pentru cocktail va fi împiedicată de un om, dar du-te ca 10 puncte in plus, „în karma ei.“ Pentru un om, acesta este un semnal - Sunt o femeie, dar eu nu caut un sponsor. Îmi petrec timpul cu cel care a ales, și nimeni nu plătește facturile mele. Oh, cât de des vedem destul de imaginea opusă ...
6. Dorința de a înconjura o atenție totală om și îngrijire
7. Un profesor de liceu
Astfel de femei pot fi chiar și identificate prin stilul lor de rochie. Cel mai probabil, acesta este un costum strict de afaceri, și chiar dacă «Casual», apoi, în orice caz, nu ar trebui să accentueze sexualitatea ei. Ea este o enciclopedie ambulantă și totul are o opinie. Ea nu înțelege adevărul simplu, care ar trebui să fie un pic mai juca până la omul să flateze vanitatea lui, uneori pretind a fi naiv decât ea de fapt. Acesta generează o mulțime de momente incomode, demonstrând o cunoaștere profundă a mecanicii, știință, politică și afaceri.
8. pomeshannost excesivă asupra aspectului lor
Întreaga viață a acestor femei este dedicat serviciului de corpul său. Ziua este împărțită în două părți - înainte și după cabina interioara. Ceea ce ajunge la ieșire? corp, piele perfecta bine îngrijit, dar golul interior ... Ea a fost atât de fascinat de îndrumarea frumuseții exterioare pe care am uitat sau marcat pe interior. Desigur, bărbații sunt atrași de o femeie bine îngrijită, dar ... acest lucru nu este suficient pentru relatii pe termen lung.
9. carierist Convins
Cu o astfel de femeie este interesant pentru a discuta despre starea economiei românești, prețurile petrolului și ratele de schimb, dar după ceva timp un om își dă seama că de afaceri sau cariera - este singurul lucru pe care îl trage într-adevăr. Este infricosator, pentru ca, în sensul tradițional al bărbaților, în primul rând, o femeie trebuie sa fie foarte diferite valori - familie, copii, acasă. De obicei, astfel de femei sunt trecerea de la statutul de „jumătăți“ în statutul de „doar un prieten“ sau „interesant de conversație.“
10. Femeie - "mol"
Scary aluniță? Faptul că este incolor, silențios și fără chip. Deci, de multe ori un barbat intalneste o femeie care părea să fie toate bune - și frumos, și a adus în sus, și acasă ... dar ceva nu este suficient. Nu este suficient de viață, nu este suficient de incendiu, chiar dacă scântei! Ea poate deveni o umbră a unui om, dar niciodată nu se va completa imaginea. Chiar dacă încep relații, el se va ascunde de prieteni, dar „femeia - aluniță“ are capacitatea unică de a rămâne neobservat chiar și în compania zgomotoase.