Raffaella se confruntă cu Babi în camera de zi.
- Bună, Babi, ceea ce este ... ce este?
- Nimic special, am vrut doar să-ți arăt ceva, mamă. Ce-i cu tine? Tu roși ... - Babi se uită la mama ei cu nerabdare. - Ce ești tu, o luptă?
- Nu, dimpotrivă.
Raffaella zâmbește. Babi dar acordă nici o atenție la cuvintele ei și arată revista.
- Acum, amintiți-vă, ți-am spus. Cum vă plac florile de pe mese? Frumos, nu-i așa? Sau iti place astea aici, ele arata mai natural: frumos, nu-i asa? Acest lucru este mai bine, nu?
- Avem nevoie acum pentru a rezolva?
- Ești în grabă pe undeva?
- Mamă, trebuie să avem în sfârșit ceva de a alege de la. Și tu, se pare, nu-i pasa.
- Mâine vom decide totul, Babi, iar acum am întârziat.
Raffaella merge la baie si ajunge pentru a face. În acest moment, el sa întors acasă și Daniela.
- Mamă, trebuie să vorbesc cu tine.
- Dar este foarte important!
- Mâine! Toți vor decide mâine!
Se trece prin Claudio. El se grăbește prea. Daniel încearcă să-l oprească.
- Tată, poate persista pentru o clipă? Trebuie să-ți spun ceva, este foarte important.
- Sunt în grabă la cină Farini. Mama a informat. Îmi pare rău, e pentru muncă, și apoi va fi în continuare un bazin ...
Claudio sărutări aval Daniela. Raffaella este prins cu el la ușă.
- Claudio, stai, du-te împreună.
Daniel stă în mijlocul coridorului, ma uit la părinții ei ies din casă. Apoi vine la camera Babi. Dar ușa este închisă. Daniel bate.
- Hai, cine-i acolo?
- Hei ... Îmi pare rău, am ceva să-ți spun. Poți să vorbești cu mine?
- Ascultă, am să plec. Mama a plecat, și a trebuit să rezolve o mulțime de întrebări. Ne pare rau, dar acum momentul nepotrivit. Mă duc la Esmeralda, poate că-mi va spune ceva sensibil. Dacă există ceva urgent, sună-mă la telefon.
- Alo, alo Julie ... ... ce faci acum? Oh, văd ... Uite, îmi pare rău, puteți chiar acum să te sun? Am nevoie de ceva să-ți spun, da, acest lucru este important. Da, vă promit, durează doar două minute. Uite, eu pur și simplu nu știu ce să fac. Eu promit, vom avea timp să filmeze. Ei bine, vă mulțumesc.
Daniel închide telefonul, rapid închide ușa apartamentului și a fugit în jos pe scări. El deschide ușa și se stinge. La acel moment se aude o voce din spatele gardului:
- Oh, Doamne, mi-ai speriat ... la naiba, și așa poate fi un bâlbâit. Și ce te ascunzi?
- Scuză-mă, am văzut că Babi tocmai ieșise.
Daniela spune că Alfredo palid, vizibil Haggard și foarte nervos.
- Nu știu ... Am vrut doar să vorbesc un pic cu tine, tu ești sora ei.
Daniel se uită la el. Oh, Dumnezeul meu ca Megathura lipit de Babi.
- Nu, îmi pare rău, Alfredo, pentru că nu știu ... tu ar trebui să vorbească doar cu ea.
- Da, îmi pare rău ... ai dreptate.
Daniel se execută în garajul „Vespa“. Ea speră să aibă timp să Julia înainte de începerea filmului. Apoi, ea crede despre Alfredo. Poate că ar trebui să vorbești cu el? E un doctor, el dă un sfat ... Săracul, cum a sosit. Este clar că pasiunea pentru Babi poate distruge pe oricine. Acum, el este un goner, cu mentalitate instabilă, pacientul. Și este, fără îndoială, de corectitudinea deciziei sale: Alfredo - ultima persoană căreia i se poate descoperi că ea este însărcinată.