16 Reguli pentru un progres rapid în viață

16 reguli pentru o pauză rapidă în viață. toate acestea sunt simple și unii ar putea spune că tot ce știu, dar pur și simplu nu știu suficient, astfel încât cel puțin, uneori, este necesar de a le folosi și în cele din urmă să devină ei trăiesc, astfel încât citit în căutarea defectelor și de a face corecție)

1. Nu se uita la TV. Niciodată.
2. Există un astfel de lucru ca „Mișcă, în ciuda tuturor.“ Încearcă să ajute.
3. Am venit cu ideea? Record.
4. Rularea cu întârziere? Găsiți o modalitate de a preveni.
5. Nu râde de visurile cuiva.
6. Nu te duce înapoi la oamenii care te-a trădat. Ei nu se schimbă.
7. Petrece mai mult timp cu părinții lor - atunci când nu vor, vine întotdeauna în mod neașteptat.
8. Prin amabilitatea cucerește orașul. Utilizați mai des.
9. Să fie capabil să recunoască greșelile lor.
10. Renunta la obiceiurile tot timpul să se plângă. Nimeni nu este interesat de problemele altora.
11. Nu se răspândească bârfe.
12. situații obscure merg întotdeauna la culcare. De asemenea, în toate situațiile, este util să ne amintim că „aceasta va trece.“
13. Chiar și cu o ceartă serioasă încearcă să nu rănească persoana la rapid. Tu faci pace (cel mai probabil), iar cuvintele vor fi amintit pentru o lungă perioadă de timp.
14. Spune-i adevărul, și atunci nu trebuie să-și amintească nimic.
15. La începutul zilei a face sarcina cea mai dificilă și neplăcută.
După ce ați făcut - restul zilei nu sunt copleșiți de gânduri inutile.
16. Nimeni nu datorează nimic. Uita cuvântul „ar trebui“. Arunca departe de vocabularul activ. În caz contrar, într-adevăr te blocat într-o lungă perioadă de timp, nu numai material, ci și o morală.

Chineză bun mantra noroc și sfaturi simple:

adevăruri simple de viață și sfaturi de ușor pentru a determina direcția corectă.

Sfaturi utile de viață care vă va ajuta mai mult mai ușor de motoarele de viață. Cred că toată lumea are o confirmare a acestor cuvinte, pentru că o dată, dar sa întâlnit cu toate sfaturile.

sfaturi utile pentru formarea personalității, citească și să tragă concluzii.

articole similare