16 reguli simple pentru un progres rapid în viață - un blog despre auto-dezvoltare

1. Dacă ai promis să cheme înapoi - perezvonite.2. Late? Găsiți o modalitate de a avertiza etom.3. Nu râde de nimeni mechtami.4. Nu te duce înapoi la oamenii care te-a trădat. Ei nu menyayutsya.5. Petrece mai mult timp cu părinții lor - atunci când nu vor, vine întotdeauna neozhidanno.6. Prin amabilitatea cucerește orașul. Utilizați pochasche.7. Nu se uita la TV. Nikogda.8. Nu scrie „Data nasterii“ si nu spun „ziua mea“ 9. Să fie capabil să recunoască oshibki.10 lor. Evitați obiceiul de a dur tot timpul. Nimeni nu a fost interesat în problem.11 altcuiva. Nu răspândit spletni12. Situațiile obscure merg întotdeauna la culcare. De asemenea, în toate situațiile, este util să ne amintim că „va trece“ 13. Există un astfel de lucru ca „merge mai departe.“ Încercați pomozhet.14. Chiar și cu o ceartă serioasă încearcă să nu rănească persoana la rapid ... Tu faci pace (cel mai probabil), iar cuvintele vor fi amintit pentru o lungă perioadă de timp ... 15. Spune adevărul, și apoi nu au nimic zapominat.16. Am venit cu ideea? Zapishite.17. La începutul zilei a face delo.Kogda cele mai dificile și neplăcute care le-ați făcut-o - restul zilei nu sunt copleșiți de mysli.18 inutile. Nimeni nu datorează nimic. Uita cuvântul „ar trebui“. Vybroste din vocabularul activ. În caz contrar, într-adevăr te blocat într-o lungă perioadă de timp, nu numai material, ci și o morală.

Ei bine, eu sunt o sută de ani, nu se uita la TV. Nimeni nu-mi. Dar există YouTube și filme de pe un disc. 🙂

Primele trei puncte - despre televiziune, mișcare și idei - toate 100% din mine. În urmă cu aproximativ două săptămâni, a făcut acest lucru, și cel mai important - am început un blog. care conduce în mod activ. Toate prigalashayu mă găsesc pe Tumblr. Cred că puteți găsi întotdeauna o mulțime de lucruri interesante!

articole similare