10 Tunsori, care vor fi la modă în acest an Uspey în primul rând, revista cosmopolită

5 vacanță timp de 15 piloni minute vei face față cu ușurință de către ea însăși!

• coafuri Horoscop: Ce iti spune de stabilire Zodiac?

Taylor Swift și Aleksa Chang au făcut o astfel de tunsoare. Poate fi. va merge cu tine? Avantajul cheie - face parul mai mult volum. chiar dacă prin natura nu posedă coama leului.

Ce să spun stilist, „Am nevoie să pătrat această lungime. astfel încât am putut colecta parul intr-o coada de cal. față și toroane, în acest caz, a căzut și a rămas la persoana. Bretonul ar trebui să fie de aproximativ până la sprâncene, și au o linie clară. "

3. Petite-Coif

10 Tunsori, care vor fi la modă în acest an Uspey în primul rând, revista cosmopolită

Caracteristici Fotodom / Rex

Literalmente tradus din limba franceză ca „capac de mici“, dar, de fapt, este o variantă nouă tunsoare „Pixie“. Keyt Mara și Lili Kollinz ia in considerare aceasta coafura este incredibil de sexy. Suntem de acord!

Ce să spun stilist, „Amintiți-vă Mia Farrow în“ Baby lui Rosemary „? Deci, am nevoie de aceeasi coafura. dar cu fire mai lungi ale unei persoane ".

4. Fringe

Sau breton lung conice. Ideal pentru cei care. care ar dori să reîmprospăta imaginea. nu scurtarea masa principală a părului.

Ce să spun stilist, „Vreau să-bang-ului din partea mea centrală împărțită în două trăgând la vârfurile de sprancene si pe catena ar lungit treptat, până când prinde din urmă cu lungimea principală a părului .....“

5. bob ondulat

Dacă ați crezut anterior. că forma de „Bob“ este potrivit doar pentru parul drept sau usor ondulat. dar în acest an moda este bob distractiv de bucle!

Ce să spun stilist: „Avem nevoie de un bob cu un gât scurt și o extensie de linie la bărbie. toate firele de lungimi diferite. dar suficient. curling la dreapta“.

Proprietarii de par cret, poti respira un oftat de ușurare: nu mai este nevoie pentru a trage. subțire. măcinare și alte modalități de a scăpa de bucle „demon mic.“ Acum vei fi gelos!

Ce să spun stilist, „Taie sfaturi posechennye și reglați ușor forma. este nevoie de nimic mai mult. "

7. Bob cu breton

Datorită Sienna Miller și Dzhennifer Lourens, această variație a boabelor devine tot mai popular. Este potrivit în special pentru proprietarii de pometii largi și forme fata rotunda.

Ce să spun stilist: „Masa principală a parului ar trebui să fie doar atinge umerii. și fire ale unei persoane de a fi de până la bărbie. "

8. coada de mare

Ideal pentru parul cret. care este un păcat să renunțe la: pentru a le colecta în partea de sus și se dizolvă. simularea unei tunsoare.

Ce să spun stilist, „Adunați parul meu pe partea de sus și tăiați în această poziție. pentru a obține o formă frumos și neglijent. "

9. straturi Ragged

Ce este comun Kemeron Dias. Emmy Stoun și Rachel Bilson? straturi retezare.

Ce să spun stilist, „Am nevoie de o tunsoare straturi asimetrice. ceea ce ar accentua volumul și nuanța părului meu. "

10. „recrescut“ fasole

Tunsoare pentru par de lungime medie. privirea. ca bob o dată perfect netedă a crescut și a câștigat neglijare fascinantă.

Ce să spun stilist, „Vreau să părăsească lungimea mai mică clavicula de păr. și straturile rămase scurtat. Îngrijire a fost de la aer. "

← Faceți clic pe „Like“ și urmați-ne pe Facebook

articole similare